واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: در جلسه گفتگوي هنرمندان انجمن نمايش با نمايندگان رسانه عنوان شد: عزت الله انتظامي : هنرمندان مسني هستند كه شرايط مناسبي از جهت اداره امور ندارند
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز : عزت الله انتظامي گفت: هنرمنداني هستند كه سنشان بالاست و استخدام هم نيستند و در بدترين شرايط ممكن در حال اداره امور هستند.
به گزارش خبرنگار تئاتر باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، جلسه گفتگوي هنرمندان انجمن نمايش با نمايندگان رسانه ها ساعت 9:40 در تالار اجتماعات خانه تئاتر برگزار شد.
در اين جلسه عزت الله انتظامي، مريم كاظمي، سهراب سليمي، حميد مظفري،جواد زيتوني حضور داشتند.
در ابتداي نشست رضا فياضي در خصوص برگزاري اين جلسه گفت: اين جلسه در ارتباط با اعضاي خانه تئاتر كه حقوق آن ها قطع شده است و در واقع حمايت خانه تئاتر از اعضاي خودش است.
دكتر قطب الدين صادقي و ايرج راد به دليل اينكه براي يك فيلمبرداري آفيش شده اند نتوانستند حضور پيدا كنند و استاد عزت الله انتظامي رييس هيات مديره و حميد مظفري از اعضاي هيات مديره و سهراب سليمي كارگردان حضور پيدا كردند.
حميد مظفري گفت: وظيفه خانه تئاتر است كه از حقوق صنفي خانواده تئاتر دفاع كند.
وي افزود: بنابراين علت حضور اين جمع در خانه تئاتر به دليل قطع حقوق و بيمه هنرمندان انجمن نمايش است.
استاد عزت الله انتظامي عنوان كرد: من نمي دانم عمق قضيه چيست ولي ما وظيفه داريم خواسته هاي شما را برآورده كنيم.
وي ادامه داد: قرار شد از طرح تكريم استفاده كنند و از اول مهر 200 هزار تومان به اين افراد داده شود ناچارا اين كار را انجام دادند.
مريم كاظمي در ادامه نشست گفت: ما نامه اي به وزير نوشته بوديم كه از مطبوعات نيز انعكاس پيدا كرد.
طرح تكريم بودجه اي مستقل است و به هنرمنداني كه بيش از 60 سال سن دارند و ديگر نمي توانند كار كنند تعلق مي گيرد و همچنين مادام العمر است در حالي كه هيچ قراردادي در رابطه با طرح تكريم بسته نشد و نه جايي قيد مي شود كه اين پول براي طرح تكريم است. به همين دليل ما ترجيح داديم اين طرح را لايق ندانيم و تبديل نكنيم چون هيچ ضمانتي نيست كه اين طرح مادام العمر انجام شود.
وي افزود: هر چيز كه وجهه قانوني داشته باشد از آن حمايت خواهيم كرد. به خاطر به وجود آمدن اينگونه مسايل نامه اي به وزير داديم و ضمن تشكر از وي دلايل خود را ذكر كرديم.
همچنين اين نامه به دنبال نامه اي بود كه در اجراي نمايش سال گذشته« اين فصل را با من بخوان» نصيرپور با وزير صحبت كرده بودند و قرار شد عده اي كه جاي ديگر استخدام نيستند، استخدام شوند و حتي وزير گفت: در اين حدود سريع اقدام مي شود و پارسايي هم اعلام كرد در برنامه اي اين مساله حل خواهد شد وليكن بعد از گذشت شش ماه قرار شد فروردين سال 87 اين موضوع حل شود در حالي كه اطلاعات و اخباري كه به ما رسيد حاكي از آن است كه مساله استخدام منتفي شده است.
كاظمي تصريح كرد: هنگامي كه به كارگزيني وزارت ارشاد مراجعه كرديم ظاهرا طبق بخش نامه اي كه وجود دارد استخدام ممنوع است همچنين تا اين زمان هيچ ابلاغ و اطلاع رساني كتبي انجام نشده است و يكي از دلايلي كه طرح تكريم را مبدل كرديم منتفي شدن استخدام است.
وي خاطرنشان كرد: در وزارتخانه و ديگر موسسات ،استخدام يك روند طبيعي را دارد در حالي كه اين روند مي توانست در مورد ما هم اعمال شود و اين امكان بود كه استخدام ما جريان باثباتي پيدا كند.
اين بازيگر با اشاره به اين مطالب گفت: شكايت ما در راس سال 87 است. مشكل ما اين است كه بي هيچ دليلي بيمه و حقوق ما را قطع كردند و از طرفي هيچ مدرك قابل قبولي ارايه نمي دهند كه انجمن ديگر نبايد به كار خود ادامه دهد حتي ما مراجعه كرديم كه ما را اخراج كنيد و اين كار را هم قبول نكردند.
اين مساله اي است كه به نفع تمام هنرمندان است ما تنها براي خودمان تلاش نمي كنيم.
مظفري تاكيد كرد: با توجه به تجاربي كه دارم و آنچه كه شنيدم قبل از انقلاب هم اين مساله بوده و بعد از انقلاب اين مساله شديد تر شده است و اساسا استخدام در حوزه تئاتر را به طور كامل تعطيل كردند.
وي در ادامه افزود: كارفرمايان تئاتر دولت است و شايد تنها يك ويا دو تالار نمايش باشد كه متعلق به دولت نيست در واقع اگر دولت بخواهد مي تواند استخدام به هر شكل انجام شود. اين تلاش براي احقاق حقي براي حوزه عدالت است. يك كارفرما وجود دارد كه آن دولت است.
وي با اشاره به اين مطالب خاطرنشان كرد: اين مساله اي است كه مزمن شده و نمي توان آن را كنار گذاشت چون سرنوشت تمام خانواده تئاتر را در بردارد. تمامي مشكلات قانوني است ولي عدالت چه مي شود؟ سرنوشت اين تعداد از انسان هاي هنرمند به كجا ختم مي شود؟
مظفري تصريح كرد: زمان زيادي است كه اين مساله دنبال مي شود اگر جواب منطقي وجود داشت حداقل عدالت آن را مي پذيرفت اين افراد ديگر قانع مي شدند و مساله را دنبال نمي كردند. اين مساله اي است كه از مديريت قبلي به وجود آمده و اشكال مديريت قبل را بايد برطرف كرد.
وي گفت: شخصي خيرخواه همانند پارسايي دوست دارد كه اين مساله حل شود و كساني هستند كه دست او را از اثبات حقيقت گرفته اند قصه، قصه عدالت است.
كاظمي در ادامه نشست عنوان كرد: چهار ماه از آخرين نامه اي كه نوشتيم مي گذرد ولي متاسفانه هيچ جوابي به آن داده نشده است. هر چند كه كارهايي از سوي پارسايي و دفتر وزير انجام شد ولي هيچ كدام اصولي نبوده است و شايد شناخت كافي براي حل آن وجود ندارد و طرح تكريم راه حل فرعي بود.
عزت الله انتظامي بيان كرد: هنرمنداني هستند كه سنشان بالاست و استخدام هم نيستند و در بدترين شرايط ممكن در حال اداره امور هستند. حتي يكي از هنرمندان در خانه اي اجاره 35 متري به تنهايي زندگي مي كنند. كار ما شغل نيست كارگر تئاتر است. من با حقوق بازنشستگي كه در طول 35 سال كارمندي انجام داده ام زندگي ام را مي گذرانم نه حقوق املاك هنري.
گزارش ايسكانيوز مي افزايد: در اين جلسه افرادي چون بهروز بقايي، جشميد جهانزاده، رضا فياضي، ناديا دلدار گلچين، مرجان دلدار گلچين و جمعي ديگر از بازيگران حضور پيدا كردند.
به گزارش ايسكانيوز، سي و يك ماه از قطع حقوق و بيمه هنرمندان انجمن نمايش بدون ابراز دليل موجه و اعلام قبلي گذشته است و اين انجمن در اين مدت گفت و گوهاي فراوان، نامه نگاري، شكايت به اداره كار و وزارت ارشاد بازرسي كل كشور انجام داده اند./120
دوشنبه 6 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]