تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ساعتى عدالت بهتر از هفتاد سال عبادت است كه شب‏هايش به نماز و روزهايش به روزه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867156738




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تهران دیگر پروانه ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: یکسال پس از انتشار خبری در خبرگزاری مهر مبنی بر اینکه آلودگی هوا کلاغهای تهران را فراری داده است یک متخصص گیاهشناسی و کشاورزی ارگانیک از کاهش جمعیت پروانه های شهر تهران در اثر افزایش آلودگی هوا خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، پروفسور متین در همایش علمی اولین جشنواره معرفی محصولات سالم و ارگانیک کشاورزی که هفته گذشته در سالن همایشهای تخصصی شهرداری تهران در پارک " گفتگو " برگزار شد با اعلام این خبر تصریح کرد : پروانه ها از جمله حشراتی هستند که در نقل و انتقال گرده گیاهان و ازدیاد نسل گلها و میوه ها نقش دارند.

این پژوهشگر برجسته افزود : اما با این وجود آلودگی هوا موجب شده است این حشرات ظریف و زیبا شهر تهران را به مقصد باغها و پارکهای حاشیه ای ترک کنند.

گفته های این متخصص گیاهشناس در حالی مطرح می شود که سال گذشته در همین ایام نیز اعلام شده بود بررسیهای کارشناسان و مسئولان اجرایی در حوزه محیط زیست نشان می دهد آلودگی هوای تهران موجب مهاجرت کلاغها از پایتخت شده است.



این تصویر تغییر اندازه داده شده است. برای مشاهده تصویر در اندازه واقعی 595x387 اینجا را کلیک کنید



کلاغها و زاغها از جمله پرندگانی هستند که از مقاومت بسیار بالایی به نسبت دیگر همنوعان خود برخوردارند، اما با این همه آلودگی سال گذشته هوای تهران به میزانی افزایش یافته بود که موجب فراری دادن این موجودات سخت جان و مقاوم از پایتخت ایران شده بود.

با توجه به اینکه آلودگی هوای تهران در سال گذشته به میزانی رسید که کلاغهای شهر را فراری داد می توان این ادعای پروفسور متین در رابطه با اجبار پروانه های تهران به فرار از دست آلودگی را نیز پذیرفت چرا که این موجودات خوش طرح و رنگ به مراتب آسیب پذیرتر از کلاغها هستند.
با خواندن این خبر احتمالاً این سئوال ممکن است در ذهن شما شکل بگیرد که آخرین باری که در تهران پروانه دیده ام کی بود



در زمان انتشار خبر مهاجرت کلاغهای تهران رئیس محیط زیست تهران در گفتگویی با خبرگزاری مهر با ابراز نگرانی از این اتفاق آن را نشانه یک فاجعه در اکوسیستم شهری دانست و اعلام کرد : در صورت ادامه این روند دیگر گونه های پرندگان نیز دچار این سرنوشت شده و روزی خواهد رسید که برای تهران جز برجهای بلند چیز دیگری نخواهد ماند.


با وجود ادعای این پژوهشگر گیاهشناس در رابطه با فرار پروانه های شهر تهران از دست آلودگی اما یک متخصص محیط زیست و استاد دانشگاه با تشکیک در این ادعا گفت : به نظر من نمی توان این ادعا را بدون انجام یک تحقیق جامع و کارشناسی شده پذیرفت.

اسماعیل کهرم افزود: اگر چه در نقاط مرکزی شهر از پروانه ها خبری نیست اما تا آنجا که من اطلاع دارم با مراجعه به پارک جمشیدیه، کاخ سعد آباد، نیاوران و برخی دیگر از پارکها و باغهای شهر می توان تعداد زیادی پروانه را مشاهده کرد.

با این همه با خواندن این خبر احتمالاً این سئوال در ذهن شما ممکن است شکل بگیرد که " راستی! آخرین باری که من پروانه ای را در تهران دیده ام کی بود؟ "







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 228]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن