واضح آرشیو وب فارسی:فارس: ناظران اقتصادي هشدار دادند: اقتصاد انگليس تا يك سال ديگر در بحران باقي مي ماند
خبرگزاري فارس : شمار زيادي از تحليلگران و ناظران اقتصادي در انگليس با اشاره به روند سريع كند شدن رشد اقتصادي اين كشور هشدار دادند بيش از يك سال طول خواهد كشيد تا شرايط اقتصادي انگليس بهبود پيدا كند .
به گزارش خبرنگار فارس در لندن شمار زيادي از تحليل گران و ناظران اقتصادي در انگليس با بيان اينكه از روند سريع افت رشد اقتصادي اين كشور شوكه شده اند مي گويند اين امكان وجود دارد بيش از يك سال طول بكشد تا شرايط اقتصادي در اين كشور بهبود پيدا كند .
اين افراد كاهش بيشتر نرخ بهره را خواستار شده اند .
ريچارد لمبرت مدير كل مركز صنايع مشاغل بزرگ در انگليس در گفتگويي با خبر شبكه چهار تلويزيون انگليس گفت : سال آينده / سال 2009 / سال خيلي بدي خواهد بود و ما اميدواريم كه در سال 2010 شرايط اقتصادي بهتر شود و نرخ بهره پايين تر بيايد البته احتمال بالا رفتن ميزان ماليات وجود خواهد داشت .
وي افزود : وضعيت مشاغل بد شده است و يك وضعيت هشدار دهنده اي درباره نظام بانكي به وجود آمده است .
جورج بالكي اقتصاددان ارشد انگيسي نيز در گفتگويي با اين بخش خبري گفت: اين امكان وجود دارد كه بيشتر از يك سال طول بكشد تا وضعيت اقتصادي بهبود پيدا كند و پيش از اينكه اوضاع اقتصادي بهبود پيدا كند ما با نرخ بالاتري از بيكاري روبرو خواهيم شد .
همچنين الستر دارلينگ وزير خزانه انگيس در گفتگو با اين بخش خبري گفت: با توجه به كاهش اعتبار مالي ، مشكل مربوط به بازار مسكن و بهاي بالاي انرژي در اين كشور ، وجود مشكلات اقتصادي كنوني موضوع شگفت آوري محسوب نمي شوند و نكته اصلي اكنون در اينجاست كه بايد از اقتصاد حمايت كنيم و دولت نيز اكنون سرگرم انجام همين كار است .
الستر دارلينگ در پاسخ به اين سوال كه چه پيامي را براي مردم اين كشور در مقابله با بحران مالي دارد ، گفت : شرايط اقتصادي براي همه مردم دشوار خواهد بود ، اما ما به مردم كمك خواهيم كرد ، ما اقداماتي را براي كمك به مردم در مقابله با اين بحران مالي اتخاذ كرده ايم ، براي مثال ماليات ها را كاهش داده ايم و بر ميزان كمك هاي مالي دولتي افزوده ايم .
وزير خزانه انگليس همچنين افزود : من معتقدم ما قادر خواهيم بود تا از اين طوفان اقتصادي عبور كنيم ، بهاي نفت در چند هفته گذشته به نصف كاهش پيدا كرده است و اين نشانه خوبي به شمار مي رود ، براي بهبود اوضاع مدت زماني طول خواهد كشيد ، اما ما از عهده آن برخواهيم آمد .
گفتني است مركز صنعت مشاغل بزرگ در انگليس با بيان اين مطلب كه ارقامي كه درباره كندي رشد اقتصادي در اين كشور بيان شده اند بدتر از آنچه كه پيش بيني مي شد هستند ، خواستار اين شده است كه اعضاء كميته سياست پولي بانك مركزي انگلستان در اجلاس آينده خود ، يك كاهش 5 دهم درصدي را در نرخ بهره به وجود آورند .
برايان هيليارد از مقام هاي مسئول در مركز صنايع مشاغل بزرگ در انگليس گفت : شرايط كنوني تاكيد محكمي است بر اينكه اقتصادمان وارد يك ركود اقتصادي مي شود و اين مسئله بيان كننده لزوم كاهش نرخ بهره است .
وي افزود : ما معتقديم كه بانك مركزي انگلستان اينگونه عمل خواهد كرد و نرخ بهره را كاهش خواهد داد و ما پيش بيني مي كنيم كه نرخ بهره تا اواسط سال آينده / سال 2009/ به 2 مميز 5 دهم درصد برسد .
گفتني است نرخ كنوني بهره در اين كشور برابر با 4 مميز 5 دهم درصد است.
شرايط بد اقتصادي در انگليس نگراني تحليل گران و ناظران اقتصادي را در ارتباط با دورنماي اقتصادي اين كشور به همراه داشته است .
آميت كارا كه يك تحليل گر اقتصادي است درباره نرخ بهره گفت : اين احتمال وجود دارد كه نرخ هاي بهره تا اواسط سال آينده به حد 3 دهم درصد كاهش پيدا كنند و ريسك هايي وجود دارند مبني بر اينكه ركود اقتصادي انگلستان به يك ركود بسيار شديد تبديل شود .
هيو پيم كه ويراستار و تحليل گر اقتصادي در بي بي سي است ، در باره وضعيت بد اقتصادي در اين كشور گفت : آمار و ارقام در باره وضعيت اقتصادي ترس و واهمه هايي را به وجود آورده اند مبني بر اينكه احتمال دارد ما در يك ركود اقتصادي مشابه وضعيت ركود اقتصادي اي كه در دهه 1990 رخ داد و نرخ بيكاري به 3 ميليون نفر رسيد ، قرار بگيريم .
وي افزود : بعيد به نظر مي رسد كه ركود اقتصادي اين كشور فقط يك ركود تكنيكي باشد و احتمال دارد اين ركود براي يك يا چند سال بيشتر ادامه داشته باشد ، اما تفاوت در اين است كه نرخ بهره در حال حاضر خيلي پايين تر از نرخ بهره در دهه 90 است .
چارلي بين مقام مسئول در امور بانكداري نيز در اين زمينه گفت : عدم وابستگي بانكي و توانايي بانكي در تعيين سياست پولي بدين معناست كه اين كشور اكنون در موقعيتي قرار دارد كه بهتر از موقعيت اقتصادي در دهه 1990 است .
از سوي ديگر ، سياستمداران انگليسي نيز از دولت حزب كارگر انگليس براي نحوه اداره اين بحران مالي انتقاد كرده اند .
ديويد كامرون رهبر حزب محافظه كار انگليس گفت : امروز روزي است كه ركود اقتصادي واقعيت پيدا كرده است ، به ما 10 سال گفته شده بود كه ديگر سقوط اقتصادي نخواهيم داشت ، اما امروز با آن روبرو هستيم.
كامرون افزود : دولت حزب كارگر پولي را براي روزهاي مورد نياز كنار نگذاشته است ، اكنون آن روز فرا رسيده است كه به پول ذخيره نياز داريم ، اما پولي كنار نگذاشته شده است .
كامرون گفت : ما از اين بحران مالي عبور خواهيم كرد و آن را پشت سر خواهيم گذاشت ، اما نياز داريم به اينكه تغييراتي در نظام اقتصادي مان ايجاد شوند .
وي همچنين حمايت بيشتر مشاغل را براي كمك به حل بحران اقتصادي كنوني خواستار شد .
حزب ليبرال دمكرات انگليس نيز كاهش در نرخ بهره و كاهش در ميزان ماليات را براي خانواده هاي فقير خواستار شده است .
نيك كلگ رهبر حزب ليبرال دمكرات انگليس گفت : آمار منتشر شده در باره وضعيت بد اقتصادي نشان مي دهند كه بحران اعتباري خيلي سخت تر و سريعتر از آنچه كه پيش بيني مي شد در حال وارد كردن ضربه به اقتصاد اين كشور است .
انتهاي پيام /.
يکشنبه 5 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]