واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: سرپرست سازمان اوقاف وامور خيريه كشور خبرداد: افزايش20 درصدي درآمد اوقاف در سال جاري آغاز حركتهاي علمي در زمينه وقف در دانشگاهها و مجامع علمي
خبرگزاري دانشجويان ايران - ساري
سرويس: شهرستانها
سرپرست سازمان اوقاف و امور خيريه كشور گفت: درآمد اوقاف كشور از ابتداي سال جاري تا كنون 60 ميليارد تومان بوده كه رشدي 20 درصدي داشته است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه مازندران، حجت الاسلام حيدر مصلحي در همايش نقش وقف در رفع بحران اقتصادي جهان كه در آمل برگزار شد، با بيان اين كه مكاتب ساخته دست بشر در مسائل فكري و اقتصادي به بن بست رسيدهاند، گفت: اين به بن بست رسيدن با بحران اقتصادي كه امروز دنيا با آن دست به گريبان است، خود را نشان داده است.
وي با اشاره به اين كه فروپاشي اين مكاتب را امام راحل(ره) پيش بيني كرده بود، با اعلام اين كه ما انتظار فروپاشي بيش از اين را داريم، گفت: بشر از دوره رنسانس به بعد به جاي اين كه از تجربههاي علمي استفاده كند يك راه تكراري و انحرافي را طي كرد و آن جدا كردن علم از معنويت و پرداختن به مادي گرايي است.
وي با اشاره به ذات ماندگاري و جاويد بودن انسان، گفت: وقف نيز به همين مساله اشاره دارد و اين چيزي است كه از طرف خداوند به او داده شده است تا عالم ماده را نيز در جهت جاودانگي قرار دهد.
سرپرست اوقاف و امور خيريه كشور وقف را پاسخگوي چالشهاي علمي، اقتصادي و فرهنگي جهان دانست و اظهار كرد: براي نجات بشر و پاسخگويي به نيازهاي او بايد به آموزههاي ديني و فطرت انساني بازگرديم.
حجت الاسلام مصلحي با اشاره به اين كه حماقت دشمنان ايران اسلامي تحريم كشور بود، گفت: به واسطه همين تحريمها كشور روي پاي خود ايستاده است و خوشبختانه از بحران اقتصادي امروز دنيا بي نصيب مانده است.
وي همچنين از آغاز حركتهاي علمي در زمينه وقف در دانشگاهها و مجامع علمي كشور خبرداد.
به گزارش ايسنا، سيفالله سهرابي، مديركل اداره اوقاف و امور خيريه استان مازندران نيز در اين همايش با بيان اين كه اين استان و شهرستان آمل از لحاظ موقوفات و اماكن متبركه در رديف اولينهاي كشور قرار دارند، گفت: اين مهم بيانگر اعتقادات ويژه و آموزههاي ديني و مذهبي مردم است.
گفت: اگر فرهنگ وقف در جامعه نهادينه شود، بسياري از مشكلات جامعه برطرف خواهد شد.
وي اضافه كرد: منطق اسلامي ميگويد ابزار معنوي وقف كه باشد امور منحوس و معاملات باطل صورت نخواهد گرفت و البته اين مهم بايد از روي علاقه و رضايت باشد، در غير اين صورت در نزد خدا ارزشي نخواهد داشت.
رحمت اله صابر، رييس اداره اوقاف و امور خيريه آمل نيز با بيان اين كه آمل يكي از پردرآمدترين شهرستانهاي حاصل از موقوفات است و يكهزار و 191 موقوفه دارد، گفت: طرح جامع 12 مكان متبركه به تاييد اوقاف رسيده است.
وي همچنين قديميترين وقف نامه موجود در آمل را مربوط به سال 926 هجري قمري و جديدترين آن را متعلق به 9/8/1385 عنوان كرد.
انتهاي پيام
يکشنبه 5 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]