تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اگـر بنـده‏اى... در ابتداى وضويش، بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم بگويد همه اعضايش از ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867716961




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

انتقاد شوراي شهر از تاكسي راني خصوصي


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: انتقاد شوراي شهر از تاكسي راني خصوصي
سرمايه : بررسي وضعيت اتوبوس ها و شركت هاي خصوصي تاكسي، مباحث اصلي اعضاي شوراي شهر تهران در جلسه علني ديروز شورا را به خود اختصاص داد و حتي تعدادي از اعضاي شوراي شهر پيشنهاد دادند شركت هاي خصوصي تاكسيراني منحل شده و از سوي ديگر برخي اعضا خواستار تصحيح روندي شدند كه در آن برخي شركت هاي خصوصي تاكسيراني 200 هزار تومان بابت عضويت از هر تاكسي دريافت مي كنند.

در نهايت اعضاي شوراي شهر پس از بحث و تبادل نظر درباره لايحه ضوابط تاسيس و فعاليت شركت هاي تاكسيراني خصوصي شهر تهران با انجام اصلاحاتي آن را به تصويب رساندند تا 34 شركت فعال در اين زمينه پس از ماه ها فعاليت به صورت قانوني به فعاليت خود ادامه دهند.
حمزه شكيب رئيس كميسيون عمران شوراي شهر تهران در حالي كه طرحي درباره شركت هاي خصوصي تاكسيراني را در جلسه مورد بررسي قرار مي دهد راه اندازي شركت هاي خصوصي از سوي شهرداري و بدون اطلاع شورا را
غير قانوني اعلام مي كند.
او همچنين به اقدامي اشاره مي كند كه در حال حاضر از سوي شركت هاي خصوصي تاكسيراني خلاف قانون در حال انجام است. شركت هاي خصوصي هر تاكسي را كه تحت پوشش قرار مي دهند، 200 هزار تومان از تاكسي وجه نقد دريافت مي كنند كه اين كار خلاف ضوابط و قانون است و بايد اصلاح شود.
شكيب همچنين در ادامه به طرحي اشاره مي كند كه براساس آن شركت هاي خصوصي تاكسيراني بايد تعهدي را به سازمان ارائه دهند كه ميزان آن
600 ميليون تومان است كه به صورت نيمي ضمانت بانكي و نيمي سفته از اين شركت ها دريافت مي شود. البته شركت هاي خصوصي بايد بابت هر خودرويي كه به خدمت مي گيرند يك ميليون تومان به صورت سفته به سازمان تاكسيراني تعهد دهند.
او همچنين مي افزايد: «هر تاكسي بيسيم راني بايد براي فعاليت به صورت ماهانه، 40 هزار تومان، تاكسي هاي سبز و ون بدون بيسيم ماهانه 20 هزار تومان و خودروهاي شخصي ساماندهي شده بايد ماهانه 15 هزار تومان به شركت هاي خصوصي بپردازند.»
رئيس كميسيون فرهنگي شوراي شهر داشتن شركت خصوصي تاكسيراني را سود آور مي داند و مي گويد: «اگر يك شركت 1600 تاكسي را در اختيار داشته باشد از سه نوع تاكسي بي سيم، ون و سبز خودروهاي ساماندهي شده خود با دريافت حق عضويت ماهانه 70 ميليون تومان درآمدزايي مي كند كه حتي اگر نيمي از آن را هزينه كند 30 ميليون تومان در ماه درآمد خواهد داشت بنابراين اگر يك شركت خصوصي دو ميليارد تومان نيز براي خريد دفتر كار و پاركينگ در تهران هزينه كند اين موضوع ارزش افزوده دارد و طي زمان سودآور است.» شكيب تاكيد كرد:« برخي از شركت هاي تاكسي خصوصي از رانندگان تا يك ميليون تومان به عنوان وديعه دريافت كرده اند كه بايد آقاي تيموري قول دهند اين پول ها را باز مي گردانند.»
رئيس شوراي شهر تهران نيز مي گويد: «موسسات اتومبيل كرايه اي به زودي تحت پوشش زير مجموعه تاكسيراني قرار مي گيرند و اين موضوع به تاييد وزارت بازرگاني رسيده است، البته توافق بين وزارت بازرگاني با سازمان تاكسيراني در مورد پيوستن آژانس ها به سازمان تاكسيراني انجام شده و اين موضوع ابلاغ شده است.
او مي گويد: «هنوز موضوع پيوستن آژانس هاي مسافرتي به سازمان تاكسيراني اجرايي نشده است.»

ميدان پرچم احداث شود

تعيين مكان ويژه اي براي نصب و برافراشتن پرچم ايران با فضاي مناسب از ديگر طرح هاي در دستور كار شوراي شهر است كه به تصويب اعضا مي رسد.
مهدي چمران رئيس شوراي شهر تهران در اين باره مي گويد: «بهتر است تا ميداني را به نام ميدان پرچم براي نصب پرچمي به شكل نمادين آماده كنيم و آن پرچم را هم در ارتفاع يكصد متري برافرازيم تا عظمت پرچم ايران به عنوان نماد ملي ما محرز شود.»
احمد مسجد جامعي رئيس كميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي شهر تهران كه طرح «پرچم، سند هويت ملي» را به صحن شورا آورده بود، درباره جزئيات اين سند مي گويد: «پرچم سند هويت و نماد عزت، افتخار و باور يك ملت است و اهتزار آن در حقيقت بيانگر اهتزار آرمان هاي آن ملت به شمار مي رود.»

تبليغ بر بدنه اتوبوس ها ممنوع شد

چمران در ادامه جلسه از ممنوع شدن انجام تبليغات بر بدنه اتوبوس ها و متوقف شدن تعدادي اتوبوس به اين دليل خبر مي دهد. اين تصميم براساس دستورالعمل وزارت كشور اتخاذ شده است. او مي گويد: «با توجه به تعداد قابل توجه تبليغات در سطح شهر تهران فكر نمي كنم تبليغات روي اتوبوس ها و تاكسي ها ديگر لازم باشد.»
 چهارشنبه 1 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 171]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن