واضح آرشیو وب فارسی:قدس: 1 ( صفحه اول )
مدير عامل سازمان حمل و نقل و ترافيك عنوان كرد؛ كمبود 8800 ظرفيت پارك خودرو در مشهد
خراسان امروز- معتمدي: مدير عامل سازمان حمل و نقل و ترافيك مشهد از اجراي آمارگيري طرح جامع مطالعات حمل و نقل شهر مشهد خبرداد و گفت: اين آمارگيري در 3 هفته اول آبان ماه با همكاري استانداري، فرمانداري و آموزش و پرورش انجام مي شود.قاسمي هنري در نشست خبري روز گذشته با اشاره به اعتبار 37 ميليون توماني اجراي اين طرح افزود: در اجراي اين طرح كه در قالب پرسشنامه انجام مي شود 22 هزار دانش آموز پسر مقطع سوم راهنمايي به همراه معلمان خود جامعه آماري هستند.وي با بيان اينكه نتايج مطالعات جامع حمل و نقل در سال 76 بر مبناي فاكتورهايي نظير جمعيت، نرخ مالكيت وسيله نقليه، نرخ سفر در مشهد بدست آمده افزود: اكنون به هنگام سازي اين موارد با توجه به تغييرات در قالب طرح آمارگيري مد نظر است.وي ادامه داد: در قالب اين آمارگيري مطالعات مربوط به بخش حمل و نقل عمومي، پاركينگها، معابر شهري، زمان بندي چراغهاي فرماندهي، هوشمند سازي آنها براساس پرسشنامه انجام مي شود.قاسمي هنري درخصوص ساخت منوريل در مشهد گفت: در بخش مقدماتي، مطالعاتي درخصوص مسير اجراي طرح و توجيه پذير بودن آن توسط سازمان حمل و نقل و ترافيك انجام و به تصويب شوراي عالي ترافيك رسيد.وي افزود: در قالب مطالعات اجراي اين طرح بخشي از 100 متري به عنوان فاز يك مشخص و معرفي شد.وي ادامه داد: اكنون روند ساخت اين منوريل توسط استانداري و شركت قطار شهري دنبال مي شود.وي همچنين درخصوص كمبود پاركينگ در مشهد گفت: هسته مركزي شهر با كمبود 8 هزار و 800 ظرفيت پارك خودرو مواجه است كه در حال حاضر ساخت يك هزار و 600 تا 2000 هزار ظرفيت در دست احداث مي باشد.وي پاركينگ هاي موجود مركز شهر را 5 هزار ظرفيت اعلام كرد و افزود: ساخت پاركينگ خيابان 17 شهريور واقع در ضلع شرقي بازار رضا(ع) و پاركينگ ميدان شهدا با ظرفيت بيش از 2 هزار موقعيت پارك در دست ساخت است.وي تعداد كل ظرفيت پاركينگ هاي موجود مشهد را 10 هزار مورد اعلام كرد.قاسمي همچنين گفت: به زودي پارك حاشيه ضلع شرقي خيابان دانشگاه حذف و در اختيار خط ويژه اتوبوسراني قرار مي گيرد.وي با بيان اينكه از چهارراه دكترا به سمت ميدان سعدي خط ويژه اتوبوسراني ايجاد مي شود.
حاشيه
برگزاري اين نشست خبري در نوع خود حاشيه هاي جالبي به همراه داشت.
اول اينكه در حالي كه محل برگزاري اين نشست، مركز كنترل ترافيك واقع در ميدان عدل خميني و شهرداري منطقه 8 بود، اما در دعوت نامه آدرس سازمان حمل و نقل ترافيك واقع در بلوار بعثت قيد شده بود كه اين مسأله سبب سردرگمي برخي خبرنگاران و تأخير ورود آنان شد.
از سويي با توجه به اينكه اين نشست 30 مهرماه برگزار شد اما در دعوت نامه اول آبان ماه درج شده بود.
نگراني شهروندان گنابادي از روند كند گازرساني!
گناباد- خبرنگار قدس: تعدادي از شهروندان گنابادي با انتقاد و گلايه از روند كند و لاك پشتي گازرساني شهري خواستار تسريع در اجراي عمليات علمك گزاري منازل شدند.
يكي از شهروندان به خبرنگار ما گفت: بعد از 7 سال انتظار هنوز از اين نعمت انرژي پاك بهره مند نشده ايم و به علت طولاني شدن پروژه گازرساني حلاوت و شيريني آن به كاممان تلخ شده است.
وي افزود: بارها از قول مسؤولان شركت گاز و مسؤولان محلي در جلسات مختلف شنيده ايم كه مردم گناباد در سال 86 از نعمت گاز بهره مند خواهند شد، اما با گذشت سالها هنوز قسمت اندكي از مردم شهر از اين نعمت برخوردار شده اند.
اخلاقي ادامه داد: از زماني كه پروژه گازرساني شهري آغاز شده بيشتر شهروندان، وسايل گرمايشي خود را از نفت سفيد به گازسوز تبديل كرده اند و هم اكنون از گاز مايع كپسول استفاده مي كنند و به همين دليل در تابستان امسال با كمبود شديد گاز مايع و ايجاد صفهاي طويل رو به رو بوديم.
وي تأكيد كرد: چنانچه اين روند ادامه داشته باشد قطعاً در زمستان با بحران مواجه خواهيم شد.
يكي ديگر از شهروندان از عدم صداقت و اطلاع رساني شفاف توسط مسؤولان محلي گلايه نمود و گفت: چرا علت تأخير در پروژه گازرساني را اعلام نمي كنند، در حالي كه شهرهاي بعد از گناباد، از روند بهتري برخوردارند.
وي كه نخواست نامش عنوان شود، افزود: متأسفانه به علت كمبود منابع گازي در پالايشگاه ها، شركت گاز با تأخير پروژه ها را اجرا مي كند.
اين شهروند گنابادي تصريح كرد: مسؤولان شركت گاز از خالي بودن ظرفيت انشعابهاي شهرستان خبر مي دهند، در حالي كه در برخي از نقاط شهرستان با وجود نصب علمك و متقاضي اشتراك به بهانه هاي مختلف از وصل گاز خودداري مي شود.
وي افزود: در شهرستانهاي خراسان جنوبي روزانه بيش از 120 علمك نصب مي شود، در حالي كه در گناباد روزانه حداكثر 10 تا 12 علمك نصب مي گردد كه با اين روند تا پايان سال خبري از گاز نخواهد بود.
وي ضعف مسؤولان و عدم نظارت كافي بر كار پيمانكاران را يكي از دلايل روند كند گازرساني دانست و افزود: به دليل عدم نظارت، پيمانكاران به دلايل مختلف كار را تعطيل و به دل خواه كار مي كنند.
يكي ديگر از شهروندان گنابادي هم به خبرنگار ما گفت: طبق قول رئيس اداره گاز گناباد قرار بود مجموعه شهركهاي سعدي و حافظ تا پايان مهرماه از نعمت گاز بهره مند شوند، ولي هنوز نيمي از اين محدوده علمك گذاري نشده است و با اين روند تا پايان فصل پاييز هم خبري نخواهد شد.
وي ادامه داد: اميد است قبل از فرا رسيدن فصل سرما با تسريع در اجراي اين پروژه ها حلاوت و شيريني اين نعمت خدادادي را به كام شهروندان شيرين نمايند.
شهردار گناباد هم گفت: به رغم گراني قير و ايجاد مشكلات براي شهرداري، اما بخاطر رفاه حال شهروندان قرارداد با شركت گاز مانند قرارداد قبلي بسته شده است و شهرداري هر گونه همكاري را با شركت گاز انجام مي دهد.
مسؤول روابط عمومي شركت گاز استان خراسان رضوي هم در گفتگوي تلفني با خبرنگار ما گفت: شركت گاز هيچ گونه قصوري در انجام پروژه گازرساني گناباد نداشته و طبق برنامه زمان بندي شده گازرساني در حال انجام است و حتي جلوتر از برنامه حركت مي كنيم.
كيهان مؤيدي افزود: مشكلات داخلي شهرستان را بايد مسؤولان محلي رفع نمايند.
شنيده ها حاكي است، مدير عامل شركت گاز خراسان رضوي قول داده است تا پايان دي ماه تمامي منازل اين شهرستان به گاز شهري وصل شوند.
يك مسؤول:
خراسان جنوبي به قطب مهم كشاورزي و صنعتي شرق كشور تبديل مي شود
بيرجند- خبرنگار قدس: مدير امور اراضي سازمان جهاد كشاورزي خراسان جنوبي گفت: در دولت نهم 285 مورد واگذاري اراضي دولتي در سطح سه هزار و 587 هكتار براي ايجاد طرحهاي كشاورزي و صنعتي انجام شده است.مهندس رضا نخعي در جمع خبرنگاران افزود: با واگذاري اين ميزان اراضي دولتي، زمينه اشتغال 1500 نفر در سطح استان فراهم شده است.
به گفته وي، مجموعه اين فعاليتها توسط كاركنان سازمان جهاد كشاورزي خراسان جنوبي سبب شد تا مديريت امور اراضي سازمان جهاد كشاورزي استان در بين استانهاي كشور در سال 86 رتبه اول عملكرد را كسب نمايد.
مدير امور اراضي سازمان جهاد كشاورزي خراسان جنوبي، واگذاري اراضي دولتي براي ايجاد مناطق صنعتي و شهركهاي صنعتي، مجتمع هاي گلخانه اي و دامداري، واگذاري زمين به شركتهاي تعاوني و شركتهاي سهامي زراعي براي اجراي طرحهاي كشاورزي، واگذاري زمين براي طرحهاي ملي كلان مثل كارخانه ذوب آهن و فولاد، تأمين مسكن روستاييان از طريق واگذاري زمين به بنياد مسكن را از ديگر فعاليتهاي مهم اين مديريت ذكر كرد.
وي ابراز اميدواري كرد: با ادامه اين فعاليتها و مساعدت دستگاه هاي مسؤول در آينده اي نزديك اين استان به قطب مهم كشاورزي و صنعتي شرق كشور تبديل شود.مهندس نخعي با اشاره به اهداف امور اراضي گفت: هدف سازمان، سياستگذاري و برنامه ريزي و تعيين خط مشي و انجام وظايف محول شده در خصوص تمامي اراضي كشاورزي و امور زمين در سطح كشور است.مدير امور اراضي سازمان جهاد كشاورزي خراسان جنوبي با تشريح قوانين و مقررات حفظ و كاربري اراضي زراعي و باغي گفت: با افزايش روزافزون جمعيت وتبديل بي رويه اراضي و گسترش تخريب و تغيير كاربري اراضي زراعي و باغي به غير كشاورزي و به دليل رانت و ارزش افزوده زمين و سوء استفاده افراد فرصت طلب در سال 1374 قانون حفظ كاربري اراضي زراعي و باغي به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيد و اصلاح شد.
تقدير از 8 نخبه شاهد و ايثارگر خراسان رضوي
خراسان امروز: در نخستين همايش بزرگ نخبگان و سرآمدان شاهد و ايثارگر كه با حضور معاون رئيس جمهور و رئيس مجلس در تهران برگزار شد هشت مخترع برتر شاهد و ايثارگر خراسان رضوي مورد تقدير قرار گرفتند.
محمدعلي جهانگيري، مهدي خدنگ نيك فرجام، امير قاروني، حسين ميرزايي، حميد فرزاد فر، محمدصادق شريعتي، حسين نيك طلب و سوده چمني به ترتيب با ارائه طرحهاي سم گياهي بي ضرر براي انسان، ماندگاري روغن خوراكي، سيبل هوشمند، تشخيص هلال ماه نو، روش جديدي در گذاشتن پيچ اينترديستال در لوله هاي مغز و استخوان، تخليه مسافر بدون توقف در ترن، سامانه اطفاي حريق داخلي خودرو و باران سنج ديجيتالي با اهداي لوح و هزينه سفر حج عمره مورد تجليل قرار گرفتند.
گفتني است، در اين همايش 300 نفر از نخبگان و سرآمدان شاهد و ايثارگر سراسر كشور حضور داشتند.
تصادف در محور قاين- گناباد يك كشته بر جاي گذاشت
بيرجند- خبرنگار قدس: وقوع تصادف رانندگي در محور قاين- گناباد موجب مرگ يك نفر و مجروح شدن دو نفر ديگر شد.
اين تصادف بين يك دستگاه اتوبوس و خودروي پرايد در كيلومتر 30 محور قاين به گناباد اتفاق افتاد.گفتني است، علت حادثه بي احتياطي راننده اتوبوس به علت انحراف به چپ اعلام شده است.
چهارشنبه 1 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: قدس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 398]