واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: ايستگاه جامعه
موج سوم انتقال ايدز در كشور نگرانكننده است
مهر: رئيس اداره كنترل ايدز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با اشاره به خطر موج سوم انتقال ايدز از طريق رفتارهاي جنسي محافظتنشده نسبت به اين امر هشدار داد. دكتر عباس صداقت افزود: در حال حاضر اعتياد تزريقي با 69درصد بيشترين راه انتقال ويروس عامل اين بيماري در كشور است در حالي كه بيشترين موارد انتقال در ساير كشورها ارتباط جنسي است. وي ادامه داد: موج سوم انتقال ايدز از طريق رفتارهاي جنسي محافظت نشده رو به افزايش است به طوري كه حدود 12درصد موارد ابتلا به ايدز در كشور از طريق رفتارهاي جنسي گزارش شده است. رئيس اداره كنترل ايدز در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با بيان اينكه تاكنون 18هزار و 300بيمار مبتلا به ايدز در كشور شناسايي شدهاند گفت: از اين تعداد 70درصد در سنين 25تا 44سال قرار دارند. وي گفت: امسال وزارت بهداشت 50 ميليارد ريال درخصوص بيماري ايدز بودجه اختصاص داد ضمن اينكه 100ميليارد ريال نيز از طريق اعتبارات سازمانهاي بينالمللي براي كل برنامههاي پيشگيري، درمان و مراقبت اختصاص يافته است. رئيس اداره كنترل ايدز در وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر 70 مركز مشاوره ايدز و بيماريهاي رفتاري تحت پوشش وزارت بهداشت در كشور فعال است.
خطرناكترين شهرهاي جهان معرفي شدند
مهر: شهرهاي خطرناك جهان بر اساس آمار وقوع جرم و جنايت در آنها معرفي شدند. مجله فارين پاليسي چاپ آمريكا فهرستي از شهرهاي جهان را كه بيشترين جنايات و قتل در آنها رخ ميدهد، منتشر كرده است. اين ردهبندي بر اساس ميزان قتلهاي صورت گرفته در شهرهاي بزرگ جهان صورت گرفته است. پنج شهر نخست اين ليست به ترتيب پايتخت ونزوئلا، پايتخت جمهوري آفريقاي جنوبي، شهر در ايالات متحده آمريكا، پايتخت گينه پاپوآ و پايتخت روسيه هستند كه به دليل ميزان بالا بودن قتل و جنايت، زندگي در آنها بسيار خطرناك است. اگر بتوان به اطلاعات اين مجله اطمينان كرد، كاراكاس پايتخت ونزوئلا خطرناكترين شهر جهان است كه در ازاي هر 100هزار نفر از ساكنين آن سالانه 130 نفر به قتل ميرسند. مقام دوم در اين ليست نصيب كيپ تاون پايتخت آفريقاي جنوبي شده است. در اين شهر 5/3 ميليوني، در ازاي هر 100 هزار نفر 62 نفر كشته ميشوند. طبق اين اطلاعات، ميزان قتل در شهر كيپ تاون طي سالهاي اخير به طور چشمگيري افزايش يافته، ضمن اينكه قاتلان و قربانيان آنها يكديگر را نيز ميشناسند. مقام سوم در ليست از آن شهر نيواورلئان در آمريكا شده است. تا قبل از توفان كاترينا در اين شهر تقريبا نيم ميليون نفر زندگي ميكرند، ولي بعد از اين فاجعه طبيعي اين تعداد به نصف تقليل يافت. بر اساس ارزيابيهاي مختلف در اين شهر از 220 تا 310 هزار نفر زندگي ميكنند. نيواورلئان خطرناكترين شهر آمريكا شناخته شده است. بر اساس آمار پليس اين شهر، در ازاي هر 100 هزار نفر ساكنين آن 67 قتل به وقوع ميپيوندد. كارشناسان علت رشد جنايات در اين منطقه را مشكلات اقتصادي و اجتماعي اين شهر بعد از وقوع توفان دانستهاند. بعد از بندر مورسبي، پايتخت گينه پاپوآ كه حدود 250 هزار نفر جمعيت داشته و سطح جنايت در آن 54 نفر در ازاي هر 100 هزار نفر است، مسكو قرار دارد كه طبق اين اطلاعات در آن در ازاي هر 100 هزار نفر 10 قتل صورت ميگيرد.
كاهش يك ساعتي طرح
ايسنا: رئيس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ از كاهش يك ساعته اجراي طرح زوج و فرد در پايتخت خبر داد. سرهنگ سيدهادي هاشمي با اشاره به تغيير يكساعته ساعت رسمي كشور گفت: با توجه به تحليل ترافيك در تهران و درخواست صورت گرفته از فرمانده نيروي انتظامي و موافقت وي از ديروز 29 مهر تا پايان اسفندماه ساعت طرح زوج و فرد از 30/6 تا 18 و طرح ترافيك از 30/6 تا 17 خواهد بود. وي با اشاره به نصب دوربينهاي كنترل سرعت در بزرگراه نيايش گفت: بر اساس آمارهاي موجود روزانه بيش از 3 هزار فقره تخلف سرعت غيرمجاز بالاي 120 كيلومتر بر ساعت در اين بزرگراه رخ ميدهد كه قبوض تخلفات اين رانندگان صادر و به منازلشان ارسال ميشود. رئيس پليس راهور تهران با اشاره به اينكه تخلفات انجامشده در سوابق رانندگان نيز درج ميشود، افزود: فعلا در اين بزرگراه سرعت مجاز را 120 كيلومتر بر ساعت قرار داديم و در حال بررسي هستيم تا ببينيم اين سقف سرعت را پايين بياوريم يا بالاتر ببريم. رئيس پليس راهور تهران با تاكيد بر اينكه هيچ اميدي براي بهبود ترافيك تهران با شرايط فعلي نيست، افزود: اين در حالي است كه در نيمه دوم سال، 20 درصد به ترافيك نسبت به نيمه اول افزوده ميشود.
مرگ 11 نفر از مجموع 74 بيمار افغاني مبتلا به وبا در ايران
فارس: معاون سلامت وزارت بهداشت گفت: امسال 74 افغاني مبتلا به وبا كه به صورت غيرمجاز وارد ايران شده بودند، شناسايي شدند كه 11 نفر از آنها به علت بيآبي، گرسنگي و وبا در مناطق صعبالعبور جان باختند. حسن اماميرضوي گفت: چالش بزرگ و نگران كننده كه واقعا تأسف برانگيز است، مشكلاتي است كه در كشور همسايه شرقي افغانستان بروز ميكند و تهديد جدي براي ايران محسوب ميشود، اين چالشها در نهايت منطقه مديترانه شرقي (امرو) و تا شمال آفريقا (منطقه منا) را تحت تأثير قرار ميدهد. وي اضافه كرد: فقر، خشكسالي، عدم دسترسي به حداقل امكانات بهداشتي و درماني، جنگ، تروريسم و ناامني، گسترش بيماريهاي منتقله از آب و مواد غذايي را حتمي ساخته و خطر شيوع انساني بيماري آنفلوآنزاي فوق حاد پرندگان و بيماريهاي مشترك بين انسان و دام را به منطقه تحميل ميكند.
انتهاي خبر // روزنا - وب سايت اطلاع رساني اعتماد ملي//www.roozna.com
------------
------------
سه شنبه 30 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 162]