واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: نايب رئيس كميته فرهنگي مجلس شوراي اسلامي از آمادگي اين كميسيون براي ضابطهمند كردن منشور اخلاقي خبر داد.
جواد آرينمنش در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از حاكميت اخلاق در ورزش دفاع ميكنيم و معتقديم يكي از مشكلات ورزش كشور حاكميت بداخلاقي در ورزش در همه زمينهها است. حاشيههاي ورزش ما همواره بر متن ورزش غلبه كرده است.
وي ادامه داد: معتقدم در نظام اسلامي هدف از ورزش و تربيتبدني و قهرماني سلامت جسم، تندرستي، شادابي و نشاط روحي براي رشد و تعالي و كمال انسان است. ورزشي ارزشمند است كه در كنار آن ارزشها و اخلاق رشد و توسعه پيدا كند.
نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي افزود: از زماني كه فوتبال ما به سمت حرفهاي شدن حركت كرد، دچار حواش و مشكلات فراواني شديم. رسانههاي ما هم متاسفانه از جمله برنامههاي تلويزيوني مانند 90 به جاي توسعه اخلاق به ترويج بداخلاقي مبادرت ميكنند و زشتيهاي ورزش را به نمايش ميگذارند.
تقريبا در هيچ مسابقهاي نيست كه كار با سلامت كامل و احترام و ادب و اخلاق به پايان برسد و آن هدف مقدسي كه موردنظر است، حاصل شود.
آرينمنش تاكيد كرد: اينكه گروهي در صدد تدوين منشور اخلاقي برآمدند تا نظم و انضباط و اخلاق در ورزش ما حكمفرما شود، امر ارزشمندي است هر چند ممكن است در تدوين اين منشور كه من هنوز محتوايش را نديدم، اشكالاتي وجود داشته باشد اما اصل حاكميت اخلاق در ورزش را نميتوان منكر شد. اين حقيقت تلخ را هم كه در ورزش قهرماني مخصوصا در فوتبال به بيراهه ميرويم را نميشود كتمان كرد.
وي يادآور شد: در اين شرايط نمايندگان، مسئولان، دستاندركاران ورزش و مربيان و متوليان امر بايد مدافع و ترويجدهنده اخلاق در ورزش باشد البته اين امر را بايد قانونمند كنيم. اگر منشور اخلاقي نياز به پشتوانه قانوني دارد، من به عنوان نايب رئيس كميسيون فرهنگي اعلام ميكنم اين كميسيون آمادگي اين را دارد كه پيشنهادات سازمان تربيت بدني در جهت قانونمند كردن منشور اخلاقي را بررسي كند و پشتوانه قانوني لازم را براي منشور اخلاقي به دقت و سرعت انجام دهيم.
آرينمنش عنوان كرد: بر اين اساس و پس از قانونمند شدن منشور اخلاقي مسئولان نيز پاسخگو خواهند بود و اگر مثلا فردي به هر دليل صلاحيتش رد شود و خود فرد ابايي از بيان اين دلايل محروميتش نداشته باشد، اين دلايل از طريق رسانهها اعلام ميشود تا مردم بدانند به چه دليل يك بازيكن يا مربي يا داور محروم شده است. اگر هم مستنداتي وجود ندارد نبايد حيثيت افراد زير سئوال برود.
نماينده مردم مشهد در مورد وضعيت ابومسلم گفت: اين تيم در شرايط ويژه و بحراني است اگر چه با آمدن مهدي زمان و قبول مسئوليت يك ساله از طرف وي ايشان تلاش كرد شرايط تيم بهبود پيدا كند و دو پيروزي پياپي هم كسب شد اما اين تيم همچنان در انتهاي جدول است و در شرايط بحراني قرار دارد. بنابراين مسئولان سازمان تربيتبدني بايد ملاحظه اين تيم را بكنند. ما نيز به ضوابط اخلاقي و قوانين انضباطي احترام ميگذاريم و نميخواهيم مصالح فردي قرباني روابط شود اما ملاحظه يك باشگاه غيردولتي نيز بايد بشود.
وي در مورد اينكه منظورش از ملاحظه؛ بخشش فرهاد كاظمي است، گفت: مسئولان و دستاندركاران به صورت مستند علت محروميت ايشان را بيان نكردند اگر خود كاظمي نيز آمادگي آن را دارد كه دلايل محروميتش اعلام شود، چرا نبايد اين مسائل بيان شود. حداقل اين است كه مسئولان استان خراسان رضوي بايد محرمانهترين مسائل را درباره تيم بدانند زيرا استاندار و كميته 5 نفره در حال حاضر مالكيت باشگاه را بر عهده دارد و بايد در جريان مسائل قرار گيرد.
وي گفت: با اين حال اينكه گفته ميشود مجمع نمايندگان خراسان و يا مجلس شوراي اسلامي توجهي به منشور اخلاقي ندارد و با آن مخالف است درست نيست.
آرينمنش با اشاره به خصوصي بودن باشگاه ابومسلم خاطرنشان كرد: ابومسلم يكي از معدود باشگاههاي غيردولتي است كه از كيسه خليفه خرج نميكند. اكثر باشگاهها به منابع صنعتي و يا شركتهاي دولتي وابستهاند و پولهاي بي حساب و كتاب به بازيكنان و مربيان ميدهند بايد اين مسائل نيز قانونمند و ضابطهمند شود. رسانهها نيز بايد به اين مسائل بپردازند كه اين پولها با چه معياري به بازيكنان پرداخت ميشود.
وي اضافه كرد: باشگاههاي اروپايي از منابع درآمدي خودشان خرج ميكنند و اينگونه نيست كه از بيتالمال خرج كنند و پول مردم و دولت را بيحساب و كتاب به بازيكنان و ساير عوامل بپردازند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 174]