تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ما اهل بيت، وعده‏هاى خود را براى خودمان، بدهى و دِين حساب مى‏كنيم، چنانكه رسول اكر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870228105




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اركستر سمفونيك تهران ، آثار آهنگسازان بزرگ جهان را مينوازد


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: اركستر سمفونيك تهران ، آثار آهنگسازان بزرگ جهان را مينوازد
جام جم آنلاين: پس از حدود 100 روز سكوت ، نواي سازهاي اركستر سمفونيك تهران به رهبري منوچهر صهبايي از 13 تا 15 آبان شنيده ميشود.



در حالي كه اركسترهاي بزرگ سمفونيك دنيا هر هفته برنامهاي را به صحنه ميبرند، كنسرتهاي رسمي اركستر تهران به يك اجرا در هر فصل محدود شده است. اگرچه نوازندگان تنها اركستر سمفونيك ايران هرچند مدت يكبار به مناسبتهاي گوناگون نيز روي صحنه ميروند و قطعاتي ايراني و موضوعي را مينوازند، اما نبايد آن را به حساب كار اصلي اين اركستر بزرگ گذاشت، اما كار و وظيفه اصلي يك اركستر سمفونيك چيست؟ منوچهر صهبايي كه چند سالي است قيد كار در فرنگ را زده و به ميهن بازگشته تا سر و ساماني به اين اركستر بدهد، در اينباره ميگويد: برنامه اصلي اركسترهاي سمفونيك، اجراي آثار آهنگسازان بزرگ جهان است. اين قطعات در قالب رپرتوارهاي گوناگون كه دربرگيرنده آفريدههاي هنري موسيقيدانان كلاسيك و معاصر است، نواخته ميشوند.

وقتي صحبت از آهنگسازان بزرگ پيش كشيده ميشود، بايد پرسيد جايگاه موسيقيدانان ايراني در اين ميان چيست، صهبايي پاسخ ميدهد: در آخرين كنسرتي كه در تير ماه برگزار كرديم، يك اثر ايراني در كنار كارهاي آهنگسازان اروپايي را نواختيم و از اين نظر به توليدات موسيقايي داخل كشور هم توجه كافي را داريم.
با وجود اين تاكيد صهبايي، اما در برنامه كنسرت هفته آينده اركستر سمفونيك تهران قطعاتي نظير اورتور اپراي عروسكي فيگارو، سمفوني شماره 41 با عنوان ژوپيتر، سوئيتهاي پرگينت شماره 1 و 2 و نيز آثاري از موتسارت و ادوارد گريگ نواخته خواهد شد و خبري از قطعات آهنگسازان ايراني در آن نيست.
رهبر اركستر سمفونيك تهران در اينباره توضيح ميدهد: ما در طول سال تعداد زيادي برنامههاي مناسبتي داريم كه در آن آثار آهنگسازان ايراني اجرا ميشود. با اين وجود مطمئن باشيد كه باتوجه به چارچوب هر برنامه رسمي، ما بياعتنا به آثار ايراني نيستيم. يكي ديگر از دغدغههاي علاقهمندان به موسيقي كلاسيك و برنامههاي اركستر سمفونيك تهران، فاصله زماني زياد بين اجراهاي اين گروه هنري است. صهبايي در اينباره ميگويد: اگر امكانات فراهم و موانع دست و پا گير حذف شود، اركستر سمفونيك تهران آمادگي دارد هر ماه يك برنامه رسمي را روي صحنه ببرد.
وي ميافزايد: در اين صورت ما در طول سال 12 كنسرت خواهيم داشت كه طبيعتا ميتوانيم به سراغ آهنگسازان داخلي و خارجي بيشتري برويم و قطعات و آثار متنوعتري را بنوازيم. منوچهر صهبايي در پايان تاكيد ميكند: اجراي برنامههاي مناسبتي از سوي اركستر سمفونيك تهران ايرادي ندارد، اما به شرطي كه ما را از هدف اصليمان كه همان اجراي مداوم رپرتوارها در طول سال است، باز ندارد.










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 484]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن