تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835841846
دهقان در ايسنا: *ضرورت آسيبشناسي جنبش دانشجويي *دانشجويان،هنوز ضد استبداد،ضداستعمار و ظلم ستيز *صرف پرداختن به كسب علم،دانشجو را به رشد متوازن نميرساند
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: دهقان در ايسنا: *ضرورت آسيبشناسي جنبش دانشجويي *دانشجويان،هنوز ضد استبداد،ضداستعمار و ظلم ستيز *صرف پرداختن به كسب علم،دانشجو را به رشد متوازن نميرساند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: مجلس
معاون اسبق سازمان بسيج دانشجويي استان تهران در مورد فعاليتهاي دوران جديد جنبش دانشجويي و مقايسه آن با گذشته، گفت: مقام معظم رهبري دهه آينده را دهه پيشرفت و عدالت اعلام كردند كه اساسا ملت ما به ويژه دانشجويان كه نقش مهمي داشتند، نيز با همين انگيزه انقلاب كردند.
براي رسيدن به پيشرفت و عدالت بايد نگاهمان به دانشگاهها باشد
محمد دهقان با حضور در خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با بيان اينكه براي رسيدن به پيشرفت و عدالت مورد نظر مقام معظم رهبري در دهه آينده بايد نگاهمان به دانشگاهها باشد، اظهار كرد: دانشگاهها، هم كانوني است كه ميتواند كشور را به پيشرفت برساند و هم جايگاهي است كه ميتواند زمينهساز عدالت در كشور باشد، بنابراين نقش جنبش دانشجويي در اين راه بسيار حائز اهميت است.
آسيبشناسي جنبش دانشجويي ضروري است
عضو كميسيون قضايي و حقوقي مجلس، با اشاره به فراز و نشيبهاي جنبش دانشجويي و اينكه هيچگاه جامعيتي براي انجام وظيفه خود نداشته است، آسيبشناسي در مورد آن را ضروري دانست و افزود: جنبش دانشجويي در دورههايي بدون كار عميق فكري و علمي صرفا به كار سياسي پرداخت كه ضروري بود، اما كامل و جامع نبود، دورههايي نيز خود را به برخي از احزاب سياسي خارج از دانشگاه وابسته كرد و اثرگذار بود.
ارتباط دانشجو با بيرون از دانشگاه ضروري است
وي تصريح كرد: جنبش دانشجويي بايد به احزاب سياسي خارج از دانشگاه اعتقاد داشته و اگر دانشگاه، مركزي براي شكوفايي دانشجويان است، دانشجو بايد از بعد سياسي، معنوي، فكري و از بعد علمي رشد كند، بنابراين ارتباط دانشجو با بيرون از دانشگاه ضروري است.
قطع ارتباط جنبش دانشجويي با بيرون، امكان تمرين سياسي را از آنها ميگيرد
نمايندهي مردم چناران و طرقبه در خانهي ملت، افزود: در مقطعي از زمان جدايي كامل جنبش دانشجويي از اهداف سياسي مطرح شد، در حالي كه اگر اين ارتباط قطع شود، امكان تمرين سياسي براي جنبش دانشجويي وجود ندارد و احزاب سياسي بايد نوعي ارتباط با جنبش دانشجويي را تعريف كنند، كه منجر به وابستگي جنبش دانشجويي نشود، چرا كه وابستگي مطلق آفتزاست.
ركود غيرقابل قبول حاكم بر جنبش دانشجويي، دانشگاه را از جايگاه خود دور كرده است
دهقان با تاكيد بر آسيبشناسي جنبش دانشجويي، وضعيت فعاليت اين جنبش را در گذشته پررنگ و قويتر دانست و گفت: مدتي است كه ركود غيرقابل قبولي در جنبش دانشجويي حاكم شده و فعاليت دانشجويي در دانشگاهها ضعيف است، به طوري كه متاسفانه در حال حاضر نشاط سياسي مورد نياز در اين محيط وجود ندارد.
عضو كميسيون قضايي و حقوقي مجلس، يادآور شد: آن زمان كه فعاليت جريان جنبش دانشجويي پررنگتر و نشاط سياسي بيشتري نيز بر اين جنبش حاكم بود، بيش از اندازه از ظرفيت دانشجويان جهت خدمت به برخي احزاب سياسي استفاده شد كه اثر منفي به همراه داشته و دانشجو را با سياستزدگي روبرو كرد.
وي اظهار كرد: جمعي از دانشجويان به دليل هزينههايي كه جنبش دانشجويي براي جنگ احزاب دادند، خود را از فضاي سياسي دور كرده و نوعي محافظهكاري بر دانشگاه و جريانات دانشجويي حاكم شد. بنابراين ركودي كه در حال حاضر در اثر افراط گذشته جنبش دانشجويي به وجود آمده، براي كشور ضرر داشته و دانشگاه را از جايگاه خود دور كرده است.
آينده كشور متعلق به دانشجوي امروز است
صرف پرداختن به كسب علم و مسايل علمي، دانشجو را به رشد متوازن نميرساند
نمايندهي مردم چناران و طرقبه در خانهي ملت، با اشاره به اينكه دانشگاه مبداء تحولات كشور بوده و آينده كشور متعلق به دانشجو و دانشجو نيز متعلق به آينده است، خاطرنشان كرد: در شرايطي كه آينده را متعلق به دانشجو ميدانيم و دانشجو نيز بخشي از ادارهي جامعه را برعهده خواهد داشت، طبيعي است كه بايد دانشجوي جوان امروز انسان چند بعدي بوده و رشد متوازن و متعادل داشته باشد، چرا كه صرف پرداختن به كسب علم و مسايل علمي، دانشجو را به رشد متوازن نميرساند، بنابراين در كنار علمآموزي و پيشرفت علمي نياز به پيشرفت معنوي نيز داريم.
عضو كميسيون قضايي و حقوقي مجلس، با يادآوري اينكه اگر دانشجو پس از ورود به دانشگاه نگاهي به تشكلهاي دانشجويي نداشته باشد، در آينده به رشد متوازن نخواهد رسيد، خاطرنشان كرد: دانشجو اگر فقط به دنبال درس باشد، رشد تكمحوري پيدا ميكند، درحالي كه دانشجويي كه آيندهي كشور را رقم ميزند، بايد از لحاظ علمي، معنوي و سياسي رشد كند.
رشد سياسي در گرو ارتباط دانشجو با تشكلهاي سياسي است
وي تصريح كرد: رشد سياسي در گرو ارتباط دانشجو با تشكلهاي سياسي است، بنابراين نقش مديريت دانشگاه، وزارتخانههاي علوم، تحقيقات و فناوري، بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامي در سوق دادن دانشجويان به سمت تشكلهاي سياسي و ايجاد تشكلهاي جديد سياسي موثر است، چرا كه در غير اين صورت دانشجو جايگاه خود را براي جهتدهي به اجتماع به دست نخواهد آورد.
فعاليتهاي سياسي، اجتماعي و جنبشي است كه موجب بالارفتن ارج دانشجو در كشور ميشود
به گفتهي دهقان در اين شرايط ضعف مشاهده شده و افرادي وارد دانشگاه ميشوند و عنوان دانشجويي ميگيرند كه ماهيت دانشجويي ندارند، به طوري كه براي دانش فعاليت ميكنند، در حالي كه آنچه سبب اهميت و ارزش دانشجو و افتخار آن در كشور ميشود، به دست آوردن شاخصههاي دانشجويي يعني فعاليتهاي سياسي، اجتماعي و جنبشي است.
نمايندهي مردم چناران و طرقبه در خانهي ملت، با تاكيد بر اينكه دانشجو بايد نسبت به مسايل كشور حساس بوده و بيتفاوت نباشد، به بصيرت دانشجو در اين زمينه اشاره كرد و گفت: اگر دانشجو در دوره دانشجويي وارد حوزهي سياسي نشود و به محيط اطراف خود حساس نباشد، زماني كه به مسووليت رسيد، نميتواند بصيرت لازم را براي شناخت دوست و دشمن پيدا كند، بنابراين ميتوان آينده كشور را به دست دانشجويي سپرد كه هم اهل علم، معنويت و بصيرت باشد.
دهقان تصريح كرد: در حال حاضر از نظر سياسي خاك مردهاي را بر دانشگاه پاشيدند و دانشگاهها بينشاط و بيروح شدهاند، كه اين امر خطري براي كشور، انقلاب و آينده به همراه دارد، بنابراين بايد راجع به وزارتخانههاي علوم و بهداشت آسيبشناسي كرد تا مشخص شود آنان در اين مورد چگونه رفتار كردهاند.
عضو كميسيون قضايي و حقوقي مجلس، با اشاره به اينكه وضعيت جنبش دانشجويي هيچگاه مطلوب نبوده و در هر دوراني اشكالات جدي در اين جنبش مشاهده شده است، گفت: هيچ زماني به اندازه اين دوره حاضر دچار ركود نبودهايم.
وي به وضعيت جنبش دانشجويي در اواخر دههي 60 و اوايل دههي 70 اشاره كرد كه مقام معظم رهبري در آن زمان فرمودند خدا لعنت كند كساني را كه اجازه نميدهند دانشگاهها سياسي شود، خاطرنشان كرد: مقام معظم رهبري آن زمان به افرادي كه مانع فعاليت سياسي دانشگاه ميشدند، هشدار دادند و وقتي فعاليت اين جنبش در دورهي فعلي را نسبت به آن دوره مقايسه ميكنيم، وضعيت همچنان نامطلوب است.
جنبش دانشجويي در حال حاضر نيمه مرده است
نمايندهي مردم چناران و طرقبه در خانهي ملت، با تاكيد بر اينكه كشور براي رسيدن به پيشرفت و عدالت نياز به جنبش دانشجويي دارد، ادامه داد: اين جنبش در حال حاضر نيمه مرده است، به طوري كه فعاليتي از سوي جنبش دانشجويي به خارج از دانشگاه و جامعه منتقل نميشود كه اين براي كشور و دانشگاهها زيانبار و خسارتآور است.
وابسته نبودن به احزاب مختلف سياسي شرط اول فعاليت جنبشهاي دانشجويي است
وي در مورد ماهيت جنبش دانشجويي و عوامل اينكه در دوره جديد، اين جنبش به نقادي نميپردازد، اظهار كرد: يكي از عوامل در اين زمينه استفاده از ظرفيت جنبش دانشجويي در دوره هشت ساله دوم خرداد براي خدمت به احزاب سياسي خارج از دانشگاه است، البته منظور قطع رابطه با احزاب نيست، بلكه وابسته نبودن به احزاب مختلف سياسي شرط اول فعاليت جنبشهاي دانشجويي است.
عضو كميسيون قضايي و حقوقي مجلس، افزود: در دورهي هشت سالهي دوم خرداد، جريان تحكيم وحدت بر اثر وابستگيها در حالي كه ميتوانست يك خدمت بزرگي براي دانشگاه باشد، لطمه خورد و وابستگي به جريانات سياسي خارج از دانشگاه ضربه سنگيني به اين جريان دانشجويي وارد كرد، به طوري كه برخي عناصر به بخشي از جنبش دانشجويي تحكيم وحدت نفوذ كرده و آنان در مسير مقابل آرمانهاي نظام، ملت و انقلاب حركت كردند و در نهايت بعضي از عناصر شاخص آنها به خارج از كشور رفته و براي آمريكا فعاليت ميكنند.
به گفته دهقان، نفوذ برخي عناصر در درون بخشي از جنبش دانشجويي (تحكيم وحدت)، وابستگي اين جريان به احزاب خارج از دانشگاه و استفاده از ظرفيت اين جريان براي اغراض سياسي احزاب خارج از دانشگاه سبب شد تا فضاي سياستزدهاي بر دانشگاهها حاكم شود، به طوري كه بخشي از دانشجويان به دليل هزينههايي كه در اين راه صرف كردند، از سياست زده شده و بخشي ديگر نيز به دليل اشتباهات آن جريان دانشجويي خود را از سياست دور كردند.
وي يادآور شد: در دورهي هشت سال دوم خرداد، جريانات دانشجويي چون بسيج دانشجويي و جامعهي اسلامي دانشجويان بسيار فعال بوده و در عرصه دانشگاه حضور داشتند، اما پس از پايان دوران دوم خرداد و بر سر كار آمدن دولت آقاي احمدينژاد، وضعيت را به خوبي تشخيص نداده و با اين تصور كه بايد خود را حتما در مقابل كسي يا جريان ديگر دانشجويي قرار دهند، فعاليت نكردند، در حالي كه بايد به مسير خود ادامه ميدادند، چرا كه آرمانخواهي دانشجويي وابسته به اين دولت يا آن دولت نيست و منطبق كردن خود با آرمانها و نه با اشخاص كار جريان اصيل دانشجويي است.
جريان دانشجويي اصولگرا فكر نكند كه با بدست آرودن دولت و مجلس آرمانهايش تمام شده است
نماينده مردم چناران و طرقبه در خانه ملت، با بيان اينكه در اين دوره نيز جريان دانشجويي اصولگرا نبايد فكر كند كه با به دست آوردن مجلس و دولت آرمانهايش تمام شده است، يادآور شد: صرف اينكه افرادي در جريان اصولگرا كه همفكر جريان اصولگراي داخل دانشگاه بودند، بر حكومت غالب شده و دولت و مجلس را به دست گرفتند، فكر كردند كه وظيفهشان تمام شده، در حالي كه وظيفهي آنان تازه شروع شده بود و بايد از آرمانهايشان كه شعار عدالتخواهي بود، مواظبت ميكردند، چرا كه قرار نيست جريان دانشجويي براي يك دولت و در موافقت با آن و يا در مخالفت با يك دولت خود را ضعيف يا قوي كند.
هنوز به عدالتي كه ميخواستيم نرسيدهايم
عضو كميسيون قضايي و حقوقي مجلس، افزود: هنوز به عدالتي كه مورد نظر بوده، نرسيدهايم و مقام معظم رهبري نيز چندي پيش كه با قوهي قضاييه ديدار داشتند، فرمودند كه اين خواستهي من در هفت سال پيش هنوز هم به روز است، بنابراين ما به عدالتي كه ميخواستيم، نرسيدهايم و روشن است كه در حال حاضر وضعيت درون نظام ما وضعيتي نيست كه بتوانيم به طور كامل همه چيز را درست دانسته و از آن دفاع كنيم.
جنبش دانشجويي بايد با تمام اشكالات موجود در نظام مبارزه كند
جنبش دانشجويي بايد افكار عمومي را جهت دهد
دهقان با تاكيد بر اينكه جنبش دانشجويي بايد با تمام اشكالات موجود در نظام،( فساد در درون حكومت كه بخشي از آنها به مرحلهي هشدار رسيده، فساد اقتصادي، رشوهخواري، پارتيبازي، جاهطلبي و ثروتاندوزي) كه خطري براي كشور و نظام است، مبارزه كند، تصريح كرد: جنبش دانشجويي بايد افكار عمومي را جهت دهد، چرا كه برخي افراد بهترين شعارها را داده و از اين شعارها بيشترين سوءاستفاده كردند و بيشترين لطمه را نيز به آن شعارها زدند.
دانشجويان و جنبش دانشجويي در پيگيري مبارزه با مفاسد اقصادي پيشتاز باشند
نماينده مردم چناران و طرقبه در خانه ملت، در ادامه گفتوگو با ايسنا به شعار مبارزه با فساد اشاره كرد و با بيان اينكه به اين شعار نيز لطمه زدند، گفت: دانشجويان و جنبش دانشجويي بايد پيشتاز افكار عمومي باشند و پيگيري كند كه مجلس، دولت و قوهي قضاييه در برابر فساد اقتصادي چه اقدامي كردهاند؛ چرا كه در تمام دنيا براي مبارزه با فساد اول شفافيت ايجاد ميكنند و مسوولين حكومتي، رژيم مالي شفافي دارند و اموالشان را اعلام ميكنند.
عدالت با اين دولت و آن دولت تغيير نميكند؛ بايد سالها مبارزه كرد تا به عدالت رسيد
وي ادامه داد: متاسفانه دوستان اصولگراي ما در دانشگاهها به محض اينكه دولت تغيير كرد، فكر كردند كه كارشان تمام شده و همه چيز را رها كردند، در حالي كه عدالت با اين دولت و يا آن دولت تغيير نميكند و بايد سالها مبارزه كرد تا به عدالت رسيد.
معاون اسبق سازمان بسيج دانشجويي استان تهران، از دانشجويان در آغاز سال تحصيلي درخواست كرد كه فعاليت نيمهمرده جنبش دانشجويي را زنده كنند، چراكه اين اقدام يك وظيفهي ذاتي است و اگر اين وظيفه را انجام ندهند، به معناي واقعي دانشجو نيستند و تفاوتي با دانشآموز دبيرستاني ندارند.
جنبش دانشجويي طرحهاي مصوب مجلس را پيگيري كند
دهقان با بيان اينكه جنبش دانشجويي بايد حتي طرحهايي كه در مجلس تصويب ميشود را پيگيري و دنبال كند، به طرح رسيدگي به اموال مسوولان كشور كه در مجلس هفتم تصويب شد، اشاره كرد و افزود: زماني كه ما اين طرح را تصويب كرديم انتظار داشتيم كه جنبش دانشجويي به مجلس آمده و از نمايندگان پيگيري آن را تقاضا كند، در حالي كه متاسفانه طرح مذكور كه با سختي و با فراز و نشيب طولاني در مجلس تصويب شد، به دليل عدم حمايت و عدم توجيه لازم در شوراي نگهبان رد شد.
براي اصرار بر طرح رسيدگي به اموال مسولان كشور به كمك جنبش دانشجويي نياز داريم
جنبش دانشجويي نتيجه رسيدگي به پروندههاي مفاسد اقتصادي را سوال كند
معاون اسبق سازمان بسيج دانشجويي استان تهران، اظهار كرد: در حال حاضر به دليل اقتضاي مجلس و آماده نبودن فضا، براي تصويب مجدد اين طرح در مجلس و اصرار بر اين طرح، به كمك جنبش دانشجويي نياز داريم و جنبش دانشجويي بايد اين فضا را فراهم كرده و از شوراي نگهبان سوال كند كه اصل 142 قانون اساسي كه اصل مترقي هست، نبايد مانع از مبارزه با فساد اقتصادي شود، از دولت هم بايد سوال كند كه شما در اين سه سال با اين همه شعارها چه كار كرديد، همچنين از قوهي قضاييه نيز در مورد نتيجه پروندههاي مفاسد اقتصادي سوال كند، اين در حالي است كه با مسامحه ميگويم كه جنبش دانشجويي ما نيمه مرده است.
دهقان در ادامه در مورد تعدد تشكلهاي دانشجويي، اظهار كرد: مشكل فعاليت جنبش دانشجويي به تعداد كم يا زياد تشكلها نيست و ممكن است تعداد تشكلها كم باشد، اما چنان فراگير كار كنند كه تعداد بيشتري از جوانان دانشجو را جذب خود كنند و يك جنبش قوي دانشجويي در دانشگاه راه بياندازند.
دانشجويان هنوز ضداستبداد، ضداستعمار و ظلمستيز هستند
نمايندهي مردم چناران و طرقبه در خانهي ملت، در مورد اينكه آيا هنوز آرمانهاي اوليهي جنبش دانشجويي به عنوان آرمان وجود دارد يا خير؟ گفت: دانشجويان هنوز ضد استبداد، ضد استعمار و ظلمستيز هستند و دانشجو ويژگيهاي ذاتي خود را دارد، هر چند كه وقت كمتري صرف ميكنند حساسيت كمتري دارند، اما سرمايهي عدالتخواهي، آرمانخواهي، ظلمستيزي، استعمارستيزي و ضد استبدادي در بين دانشجويان در دانشگاهها وجود دارد، اما اينكه چرا كاري نميكنند، برميگردد به تشكلهاي دانشجويي كه نتوانستند اين سرمايه را جهت دهند، و بايد از اين سرمايهها براي اصلاح نظام و حركت كشورمان استفاده كرد.
عضو كميسيون قضايي و حقوقي مجلس، خاطرنشان كرد: در بين دانشجو تمام اين آرمانها وجود دارد و تشكلهاي دانشجويي هم اين آرمانها را دارا هستند، ولي سوء تفاهمي برايشان پيش آمده و فكر كردند كه جنبش دانشجويي بايد خود را با دولتها تطبيق دهند.
وي تصريح كرد: خطري كه براي جنبش دانشجويي وجود دارد، آن است كه افرادي در اين جنبش قرار گيرند كه به محض سر كار آمدن دولتها تقاضاي به دست آوردن پست و مقام داشته باشند، در حالي كه براي دانشجو در همان آغاز كار، گرفتن پستهاي بالا صلاح كشور و دانشجو نيست و اين اشكالات از تشكلها و جنبشهاي دانشجويي است كه نتوانستهاند سرمايهي دانشجويي و آرمانخواهي دانشگاه را جهت دهند و از اين سرمايه در جهت تحقق عدالت و پيشرفت كشور استفاده كنند.
معاون اسبق سازمان بسيج دانشجويي استان تهران، در گفتوگو با ايسنا عامل اول حيات جنبش دانشجويي را قرار گرفتن افراد فكور در راس جريانات دانشجويي عنوان كرد و افزود: يكي از رموز اصلي حيات جنبش دانشجويي فكر است و اگر در راس فعاليتهاي تشكلها و جنبشهاي دانشجويي يك گروه فكري قرار گيرد اثر زيادي در كارآمدي جنبش دانشجويي خواهد داشت.
به گفتهي وي، در كنار فكر كه عوامل ديگر را نيز به دنبال دارد، ارتباط با جريانهاي سياسي در درون و خارج از دانشگاه نيز دومين رمز حيات جنبش دانشجويي است كه از وضعيت كشور اطلاع به دست آورند.
بحث استقلالخواهي جنبش دانشجويي بد تعبير شده است
جنبش دانشجويي بايد دغدغههاي كشور را بفهمد
دهقان در ادامه با بيان اينكه بحث استقلالخواهي جنبش دانشجويي بد تعبير شده و استقلال خواهي به اين معناست كه وابسته نشوند، اما منافاتي ندارد كه آنها با جريانهاي سياسي مرتبط باشند و اطلاعات بگيرند، خاطرنشان كرد: جنبش دانشجويي بايد دغدغههاي كشور را فهميده و با هم تصميم بگيرند و ارتباط خود را با تشكلهاي سياسي درون و خارج از دانشگاه بدون وابستگي، تقويت كنند.
شجاعت از عوامل حيات جنبش دانشجويي است
عضو كميسيون قضايي و حقوقي مجلس، شجاعت را عامل سوم حيات جنبش دانشجويي دانست و افزود: افرادي هستند كه فكر و عقل دارند و مشكل را ميدانند، اما جرات ندارند در حالي كه جنبش دانشجويي حال حاضر، ميراثدار آن جنبش دانشجويي است كه نظام شاه را سرنگون كرد و حاضر بود جان خود را بدهد و در برابر ظلم ايستادند، همچنين ميراثدار كساني هستند كه همه سرمايه و جان خود را در جنگ براي استقلال كشور و براي حفظ اين نظام و اعتقادات ملت در جبههها دادند.
دهقان اظهار كرد: اگر جريانات دانشجويي حال حاضر جان نميدهند، لااقل زبان خود را باز كنند و صدايشان بيرون بيايد و كاري كنند و جلسه، سخنراني، همايش و ... برگزار كنند، البته در اين مساله تقصير وزارت علوم، تحقيقات و فناوري كم نيست و مجموعهاي كه طي چند سال گذشته وزارت علوم را اداره ميكردند، درايت لازم را در اين امر و فهم لازم را براي رسيدن دانشجو به جايگاه اصلي خود نداشتند.
گفتوگو از خبرنگار پارلماني ايسنا: منيره كربلايي
انتهاي پيام
جمعه 26 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 156]
-
گوناگون
پربازدیدترینها