واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: تعرفههاي آب وبرق امسال افزايش نمييابد
وزير نيرو گفت: تعرفههاي آب و برق تا پايان امسال تغيير نميكند، زيرا بودجه امسال بسته شده است و تعرفهها نميتواند تا پايان امسال عوض شود.
سيدپرويز فتاح در مصاحبه با واحد مركزي خبر افزود: درآمد وزارت نيرو و الزام به اعمال تعرفهها كه در مجلس صورت ميگيرد، در بودجه هر سال مشخص ميشود.
وي افزود: طرح افزايش تعرفههاي آب و برق براي سال آينده است كه از دو راه پيگيري ميشود.فتاح گفت: يكي از اين راهها، لايحه بودجه سال 88 است كه نظرمان را اعلام ميكنيم و ديگري از مسير طرح تحول اقتصادي است كه در آن هدفمند كردن يارانه آب و برق مطرح شده است.
وزير نيرو با اشاره به اينكه طرح تحول اقتصادي در دستور كار دولت قرار دارد، گفت: اميدواريم هرچه زودتر اين طرح به عنوان لايحه به مجلس برده شود.وي گفت: در صورتي كه اين طرح در مجلس به تصويب برسد، صنعت آب و برق به هدف خود در زمينه مصرف بهينه آب و برق كه از مدتها قبل دنبال ميكند، خواهد رسيد.
آب و برق شهركهاي صنعتي تأمين ميشود
وزير نيرو گفت: با توافقهاي انجام شده بين وزارتخانههاي نيرو و صنايع و معادن، برق و آب موردنياز شهركهاي صنعتي كشور تأمين خواهد شد.
به گزارش ايرنا، مهندس پرويز فتاح در حاشيه امضاي توافقنامه تأمين برق شهركهاي صنعتي بين وزارت نيرو و وزارت صنايع و معادن در جمع خبرنگاران، افزود: طي شش ماه گذشته شش جلسه براي هماهنگي بين اين دو وزارتخانه برگزار شده و هماكنون موضوعات مربوطه به صورت سيستمي بررسي و پيگيري ميشود.
وي با اشاره به آثار مثبت اين نشستها، اظهار داشت: پس از مذاكرات وزارتخانههاي نيرو و صنايع و معادن، اولويت تأمين برق در هنگام خاموشيها به صنايع اختصاص يافت كه اين امر از كاهش توليد در اغلب صنايع، جلوگيري كرد.فتاح در ادامه تصريح كرد: كليات توافقنامه تأمين برق موردنياز شهركهاي صنعتي در گذشته تدوين شده بود و در جلسه فوق جزئيات طرح مطرح و تعهدات دو طرف مشخص شد.وزير نيرو از امضاي توافقنامه تأمين آب شهركهاي صنعتي در آيندهاي نزديك خبر داد و تأكيد كرد: با توجه به مذاكرات سازنده وزارتخانههاي نيرو و صنايع و معادن، صنعتگران ميتوانند از تأمين آب و برق شهركهاي صنعتي، مطمئن باشند.
فتاح با بيان اينكه وزارت صنايع و معادن چهار هزار و 500 مگاوات نيروگاه براي صنايع در كشور احداث خواهد كرد، افزود: قرار داد ساخت 1500 مگاوات نيروگاه برق بين شركت مپنا و وزارت صنايع و معادن امضا شده و مراحل اجرايي آن آغاز گرديده است.
به گفته وزير نيرو، نيازهاي روزافزون صنعت كشور به انرژي در جلسه آتي هيأت دولت مطرح خواهد شد تا تصميمات لازم اتخاذ شود.
وي با بيان اينكه 32 درصد انرژي كشور در بخش صنعت مصرف ميشود، اظهار داشت: اين ميزان در آينده بايد به 50 درصد افزايش يابد. چون سهم انرژي مصرفي صنايع در هر كشور جزو شاخصهاي توسعه محسوب ميشود.
وزير صنايع و معادن هم گفت: ظرفيت نيروگاههايي كه توسط وزارت صنايع و معادن ساخته و اداره ميشوند، در آينده به پنج هزار و 500 مگاوات افزايش خواهد يافت.علياكبر محرابيان در حاشيه امضاي اين توافق نامه افزود: هماكنون برخي صنايع بزرگ مانند فولاد و مس براي تأمين نيازهاي خود در بخش انرژي، به ميزان 700 مگاوات نيروگاه در اختيار دارند كه اميدواريم با اقدامات انجام شده اين رقم در آينده به پنج هزار و 500 مگاوات افزايش يابد.
وي با بيان اينكه مناقصه ساخت
سه هزار مگاوات نيروگاه در اين زمينه بزودي برگزار خواهد شد. اظهار داشت: سرمايه موردنياز اين طرحها توسط بخش خصوصي تأمين ميشود و وزارت صنايع و معادن تنها با اعمال مديريت، تسهيلات لازم را در اختيار اين بخش قرار خواهد داد.وزير صنايع و معادن درخصوص زيانبخش صنعت كشور از خاموشيهاي اخير، گفت: اگر خاموشيها توسط وزارت نيرو مديريت نميشد و بخش صنعت در تأمين برق در اولويت قرار نميگرفت، شاهد زيان قابلملاحظهاي در اين بخش بوديم.
پنجشنبه 25 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]