تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خوشا به سعادت كسى كه عمرش طولانى و كردارش خوب باشد. چنين كسى عاقبتش خوب است؛ ز...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820552026




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ديدگاهآثار بحران اعتباري بر استانداردهاي بين‌المللي حسابداري


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: ديدگاهآثار بحران اعتباري بر استانداردهاي بين‌المللي حسابداري
دكتر موسي بزرگ‌اصلهر گاه بحران مالي در دنيا رخ مي‌دهد يكي از حوزه‌هايي كه مورد توجه قرار مي‌گيرد حسابداري و حسابرسي است. بحران 1929 آمريكا آثار زيادي بر روش‌هاي حسابداري در آمريكا داشت و بحران بي‌اعتمادي ناشي از رسوايي‌هاي مالي و سقوط انرون نيز در اقتصادهاي آزاد آثار بسيار عميقي برجا گذاشت.
با تصويب قانون ساربينزاكسلي 2002 مسووليت تدوين استانداردهاي حسابرسي شركت‌هاي بورسي آمريكا به يك نهاد بخش عمومي يعني هيات نظارت بر شركت‌هاي سهامي عام (PCAOB) واگذار شد. اين مسووليت قبلا به طور كامل به عهده بخش خصوصي يعني انجمن حسابداران رسمي آمريكا بود.
بحران اعتباري اخير نيز توجه هيات استانداردهاي بين‌المللي حسابداري را به خود جلب كرده است. در مجمع ثبات مالي سه پيشنهاد براي اصلاح استانداردهاي بين‌المللي حسابداري ارائه شده است.
اين پيشنهادها به شرح زير است:
1. اقلام خارج از ترازنامه: هيات استانداردهاي بين‌المللي حسابداري بايد استانداردهاي حسابداري و افشا را براي ابزارهاي خارج از ترازنامه به سرعت بهبود بخشد و با مراجع تدوين استاندارد براي هماهنگ‌سازي بين‌المللي همكاري كند.
2. ارزش بازار در بازارهاي غيرفعال: هيات استانداردهاي بين‌المللي حسابداري بايد رهنمودهاي خود را درباره ارزشيابي ابزارهاي مالي در مواردي كه بازارها غيرفعال مي‌شوند بهبود بخشد.
3. افشا. هيات استانداردهاي بين‌المللي حسابداري بايد به منظور دستيابي به افشاي بهتر در مورد ارزشيابي‌ها، روش‌ها و ابهامات مربوط به ارزشيابي‌ها، استانداردهاي خود را تقويت كند.
به منظور پاسخگويي به اين انتظارات، هيات استانداردهاي بين‌المللي اقدامات فوري را آغاز كرده است. از جمله براي بررسي پيشنهاد دوم گروه مشورتي ويژه‌اي با تشكيل هفت جلسه اين موضوع را بررسي كرد. اين گروه، استانداردهاي حاكم بر اندازه‌گيري ارزش منصفانه را واضح و تا حد زيادي كافي ارزيابي كرده است.
اين گروه تاكيد كرده است كه هدف اندازه‌گيري ارزش منصفانه، قيمتي است كه در يك معامله عادي بين خريدار و فروشنده در تاريخ اندازه‌گيري تعيين مي‌شود نه قيمتي
كه در شرايط انحلال اجباري و فروش تحت فشار تعيين مي‌شود.
علاوه بر اين اصلاحاتي در حوزه طبقه‌بندي و افشاي ابزارهاي مالي ارائه شده است. اما در مجموع اين اصلاحات را نمي‌توان اصلاحات اساسي در استانداردهاي بين‌المللي حسابداري تلقي كرد.
 پنجشنبه 25 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 231]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن