واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: ضرغامي در همايش ائمه جمعه تاكيد كرد: ائمه جمعه پل ارتباطي مردم با مسئولان نظام هستند
تهران / واحد مركزي خبر / مكتوب 1387/07/24
رييس سازمان صدا و سيما در همايش سراسري ائمه جمعه تأكيد كرد: ائمه جمعه پل ارتباطي مردم با مسئولان نظام هستند.
به گزارش واحد مركزي خبر؛ مهندس ضرغامي ارتباط بي واسطه و مستقيم با مردم و گره گشايي از مشكلات آنان را از ويژگي هاي منحصر به فرد ائمه جمعه برشمرد و با اشاره به ارتباط عميق روحانيت با مردم گفت: رسانه ملي از ديدگاه ها و همراهي ائمه جمعه براي ارتقاي برنامه هاي خود استقبال مي كند.
وي با اشاره به گستردگي و تنوع سلايق مخاطبان گفت: صدا و سيما به آحاد مردم با تفكرات و گرايش هاي مختلف مسئوليت دارد و بايد پاسخگوي مطالبات قشرهاي مختلف جامعه باشد.
رييس رسانه ملي گسترش حوزه آموزش معارف اسلامي به ساختارهاي جديد برنامه سازي را از رويكردهاي موفق اين رسانه برشمرد و گفت: تلاش برنامه سازان راديو و تلويزيون براي طرح مضامين دين در ساختارهاي جديد و پرمخاطب نظير مجموعه هاي نمايشي در چهار سال اخير، فضاي جديدي را براي تبليغ و تبيين معارف دين و مباحث قرآن فراهم كرده است.
مهندس ضرغامي با اشاره به اسقبال مخاطبان از مجموعه هاي نمايشي با مضامين معارف گفت: نظرسنجي ها نشان مي دهد ذائقه سازي رسانه ملي در اين زمينه مؤثر بوده است و سريالي نظير روز حسرت با موضوعات معاد و برزخ توانسته است بيشترين مخاطب و بالاترين رضايتمندي مخاطبان را در قياس با ساير مجموعه هاي تلويزيوني كسب كند.
وي با قدرداني از همفكري و همكاري علما و حوزه هاي علميه در توليد مجموعه هاي تلويزيوني معارفي و حضور مراجع و شخصيت هاي برجسته مذهبي در برنامه هاي رسانه ملي گفت: اين حضور ارزشمند، ارتباط صميمي و عاطفي مردم را با مراجع و علما تقويت و فرصت مغتنمي را براي نشر معارف ديني از رسانه ملي فراهم كرده است.
ضرغامي با اشاره به مسئوليت صدا و سيما در فضاي رقابتي حاكم بر رسانه هاي جهان، از اختصاص نيافتن بودجه كافي براي تكميل پوشش رسانه ملي انتقاد كرد و گفت: متأسفانه هنوز بيش از دو هزار نقطه كور در كشور وجود دارد كه هيچ يك از شبكه هاي صدا و سيما را دريافت نمي كنند.
وي ابراز اميدواري كرد با اهتمام دولت و مسئولان محلي هر چه سريعتر امكان دسترسي مردم به برنامه هاي صدا و سيما در اقصي نقاط كشور فراهم شود.
بيستمين همايش سراسري ائمه جمعه كه از 22 مهر در مصلاي امام خميني تهران آغاز به كار كرده است امروز به كار خود پايان مي دهد.
چهارشنبه 24 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]