تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بى گمان شيعيان ما دل هايشان از هر خيانت، كينه،وفريبكارى پاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832208154




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آشنایی با یکی دیگر از تانک های جنگ جهانی دوم به نام Sentinel


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: با سلام

بنابر کمبود موضوعات در مورد تسلیحاتی که در جنگ جهانی دوم مورد استفاده قرار می گرفت تصمیم گرفتم اون سلسله تاپیک های مربوط رو ادامه بدم . که البته دلیل ادامه ندادن اون ها بی توجهی دوستان بود که گفتند بزار در کوزه آبش رو بخور ولی اصلا مهم نیست چون وضع سایت خرابه و همش مطلب جنگ ایران و امریکا است . به هر حال .
در جنگ جهانی دوم مهمترین کشور ها و قدرتمند ترین کشور های دنیا حضور داشتند و همین جنگ باعث به وجود آمدن تجهیزاتی بود که امروزه با ارتقاع مورد استفاده قرار می گیرند . همونطور که می دونید در جنگ جهانی دوم کشور استرالیا هم حضور داشت و تجهیزاتی رو به میدون جنگ اورده بود که اعم بودن از تانک ها و خودرو های زرهی . یکی از همین تانک های قدرتمند Sentinel tank نام داشت . سنتینل در واقع برای جنگ در شرایط آب و هوایی و جوی اروپا طراحی شده بود و همچنین هدف دیگر ساخت این تانک مقابله با تهدیدات در خاک اروپا و مقابله با ژاپن بود البته نا گفته نماند که این تانک زیاد در جبهه های نبرد حضور نداشت و در صورتیکه در سال 1941 طراحی شده بود ولی نمونه های بعدی آن روی جنگ را ندیدند . سنتینل در اصل در سال 1941 طراحی و در سال 1942 به مرحله تولید رسید . سنتینل به بیش از 3 نمونه تقسیم می شود . نمونه اول AC I "Sentinel" بود و نمونه دوم و سوم به ترتیب AC III و همچنین AC IV بودند . در طراحی نمونه اول این تانک یعنی AC I "Sentinel برنامه ریزی شد که این تانک به یک توپ pounder تجهیز شود که تانک رم کانادا هم به یک چنین توپی تجهیز بود .

توضیحات کلی تانک

طراحی موتور این تانک طوری بود که مناسب پنهان کاری بود و برای ضربه ها و حمله های غافل گیر کننده مورد استفاده قرار گرفت . این تانک به دلیل دارا بودن به موتور سیسترونیک قادر بود با کمترین صدا و با حداکثر سرعت حرکت کند ولی همین موتور باعث می شد که سرعت و برد بسیار پایینی داشته باشد . یکی از اقدامات مهم استرالیا برای افزایش برد و سرعت طراحی تانک نسل دوم بود یعنی همان تانک AC III . سرعت سینتینل 48 کیلومتر در ساعت بود و برد آن تقریبا 170 کیلومتر و همین امر بود که باعث شد در دقایق آغاز ورود 20 سینتینل به میدان جنگ بیش از 14 دستگاه از آن توسط تانک های آلمان نابود شد . این امر بود که باعث شد استرالیا به فکر ساختن نوعی بهتر و سریع تر با زرهی قوی تر بیفتدد . طراحی اول AC III جابجایی موتور سیسترونیک بود که طی این امر موتور کالنای44 جای موتور سیسترونیک را بگیرد . هدف دوم تعویز مدل های چرخی و مداری کاستریپ ها بود که طی این عمل با چرخش 23 درجه به صورت عمودی این تانک برد بیشتری پیدا می کرد . در این امر وزارت دفاع استرالیا مجبور شد بودجه بیشتری را برای این تانک بر روی میز کار گبزارد . کار دیگر تغییر زرهی به مدل K45-O34 بود که طی آن زرهی قدرتمند تر و بهتر کسب کرد . و این باعث شد که سرعت AC III به 65 کیلومتر در ساعت افزایش پیدا کند . نمونه دوم در سال 1944 وارد اروپا شد و خیلی خوب توانست با تانک های آلمانی به مبارزه بپردازد . یکی دیگر از تغییرات اساسی و خوب در تانک سینتینل تعویض و جابجایی جنگ افزار آن بود . در نمونه بعدی یعنی AC III علاوه بر افزایش برد و سرعت تغییراتی هم در زمینه جنگ افزاری تانک انجام شد . تانک AC III به یک توپ 57 میلیمتری و یک کالیبر 45 میلیمتری تجهیز شد . نمونه های اول و دوم این سری تانک های کروزر استرالیا به نام های AC III و Sentinel جزو نمونه های محدود و تقریبا کم قدرت در مقابل تهدید های آلمان بودند . طراحی این تانک ها برای مبارزه با تانک های پنتر و تایگر بود که هیچ کدام موفق به این پیروزی نشدند و بیشتر آمار انهدام این تنک ها از سوی تانک های پنتر می آیند . ولی نمونه سوم که هیچ گاه پا به جنگ جهانی دوم نگذاشت نمونه ای متفاوت و چشمگیر بود که قدرت آتش ، سرعت ، برد و قیمت بسیار مناسبی داشت . در یکی از سایت های نظامی استرالیا این نوشته شده است که اگر این تانک زود تر به میدان جنگ می آمد استرالیا در میدان های جنگ این چنان تلفات نمی داد .




















تانک نسل سوم کروزر استرالیا

همانطور که گفته شد تانک نسل سومی از این دسته تانک ها به وجود آمد به نام AC IV . تانکی بسیار قدرتمند با قدرت آتشی فوق العاده . یکی از ویژگی های ارزنده تانک AC IV وجود قدرت آتشی بالا با توپ 80 میلیمتری است . سرعت تانک AC IV به 75 کیلومتر در ساعت افزایش پیدا کرده و برد آن به بیش از 400 کیلومتر . طرز ساخت این تانک از نمونه های قبلی الگو برداری شده بود ولی از لحاظ ارتفاع و طول و همچنین تقریبا همه چیز متفاووت بود . موتور کالنای44 که در تانک نمونه دوم قرار داشت عوض شد و به جای آن از موتور BASTER9K استفاده شد . ولی این موتور بر روی این تانک دوام زیادی نیاور چراکه این موتور بعد از حرکت حدود 30 دقیقه شروع به خارج کردن بوی بدی در کابین می کرد و طراحان مجبور شدند که موتور NGP2 را برای این تانک برگزینند . این موتور قوی ترین موتور تانک در استرالیا بود که محدود تانکی از این موتور استفاده می کرد ولی هزینه بالایی داشت . ولی همین موتور باعث شد که سرعت بال و چابکی سریعی در تانک وجود داشته باشد . از مرحله تانک که بگزریم به مرحله جنگ افزار و زره آن می رسیم . در زمینه جنگ افزار AC IV به یک توپ 80 میلیمتری و یک توپ 57 میلیمتری قابل تجهیز بود . قدرت توپ 80 میلیمتری بسیار بالا بود ولی می توان گفت قدرت آتش توپ 57 میلیمتری زیاد نبود و سیستم های کارکربونیک تانک را با مشکل ایجاد می کرد . بعد از آن نوبت به برجک LF93R این تانک می رسد که بنابر کاسترویکی که در مرحله سومی اجرای توپ وجود داشت این برجک بسیار خوب عمل می کرد ولی یکی از نقائص آن وجود برخی از اسپات های گازوئیلی در آن بود و همین امر سبب شد تا سرعت کمتری در چرخش داشته باشد . توضیحات کامل در مورد Sentinel tank :
نمونه : کروزر
کشور سازنده : استرالیا
سال طراحی : 1941
شرکت سازنده : New South Wales Railways
سال ورود به خدمت : 1942
شماره بدنه : 65
وزن : 27.5 تن
طول : 6.35 m
عرض : 2.8 m
ارتقاع : 2.56 m
سرنشینان : 5 نفر ( فرمانده ، توپچی ، تلفن چی ، راننده و آماده کننده گلوله ها )
سلاح های قابل استفاده در سه نمونه تانک ها : توپ 65 میلیمتری ، توپ 80 میلیمتری ( فقط برای نسل سوم ) و توپ 57 میلیمتری .
موتور : 3 x Cadillac و 330 hp
قدرت/سنگینی : 12hp
برد : 170 کیلومتر
سرعت : 48 کیلومتر در ساعت















#






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 732]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن