واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: ؛يادداشت مطبوعات
؛ قابل توجه برادر بزرگترها!
؛ماجراهاي اظهارات معاون رئيس جمهور درباره ساكنان فلسطين اشغالي و مدرك تحصيلي وزيركشور، سبب شد تا بعضي افراد و جريان هاي سياسي و رسانه اي ميزان تقواي ديني، درك سياسي و دلسوزي خود را به نمايش بگذارند. اگرچه در همه اين قضايا، عناصري با اهداف غيرت ورزي يا مچ گيري، از دايره تقوا و انصاف و خيرخواهي خارج شده و به اتهام زني و بداخلاقي پرداختند كه امري بي نظير نيست، ليكن آن چه در اين ميان هشدارآميز و عبرت آموز است در افتادن اين عناصر و جريان هاي سياسي- رسانه اي به ورطه نوعي خودخواهي، لجبازي و ناديده گرفتن تذكرات و اخطارهاي مكرري است كه در موارد مشابه به صورت آشكار و پنهان از بزرگان گرفته اند. جريان موسوم به دوم خرداد، از زماني آغاز روند فروپاشي خود را كليد زد كه با فاصله گرفتن از فضاي رقابت بين جرياني، وارد فاز رقابت درون جرياني شد و به تدريج بگو-مگوي «من اصلاح طلب تر هستم» از اردوگاه اين جريان به گوش مي رسيد. اگرچه اصول گرايان و مدعيان اصلاح طلبي از نظر فعاليت شكلي و رويكرد ماهوي شباهتي به هم ندارند، اما فرآيند نابودكننده اي كه قبلا درباره دوم خردادي ها تجربه شد، در كمين اصول گرايان نيز مي باشد.
اين روزها كه ابعاد غائله آفريني مخلصانه يا فرصت طلبانه پيرامون وزيركشور تحليل مي شود، به نظر مي رسد بعضي دوستان اصول گرا چنان دچار خودبرتربيني و توهم سروري نسبت به همكيشان و همكاران خود شده اند كه مي رود تا زمزمه «من اصول گراتر هستم» آن ها به فريادي گوشخراش و بنيان برافكن تبديل شود.
؛ «توصيه رئيس مجلس به دولت» - سروش ارشاد
؛نويسنده در ابتدا ي اين يادداشت با بيان اينكه اگر دولت اصلا حات، هر ٩روز يك بحران داشته است، مي توان ادعا كرد كه دولت نهم، هر چند روز يك بار، يك حاشيه داشته و تاكيد كرده است : دوران وزارت علي كردان در وزارتخانه مهم كشور نيز مدتي است، دولت نهم را با حاشيه روبه رو كرده است. روز به روز نيز كه از راي اعتماد مجلس هشتم با آن همه حواشي و تنش مي گذرد، بر حاشيه هاي وزارت كردان افزوده مي شود.البته گويا، رئيس جمهور، قصد حمايت از كردان تا آخرين لحظه را دارد و بعيد است به اين راحتي از انتخابش برگردد.نويسنده با اشاره به واكنش جوانفكر مشاور مطبوعاتي كه بااظهار نظر قبلي اش در باره كردان به نحوي تغيير موضع ١٨٠درجه اي داده نوشته است : جوانفكر كه با لحني تند، اين گونه، كردان را به اجراي عدالت درخصوص خودش توصيه مي كرد، در يادداشت جديد خود موضع متفاوتي مي گيرد و با اذعان به صداقت كردان مي نويسد: «در مجلس هفتم كه برخي از نمايندگان فعلي نيز حضور داشتند، طرحي به تصويب رسيد كه به موجب آن، ٤سال دوره نمايندگي مجلس يك مقطع تحصيلي (حتي بدون ارائه يا خواندن يك برگ از يك كتاب درسي) محسوب مي شود. اگر اين رويكرد، ملاك توجه قرار گيرد، آقاي كردان به واسطه تجارب ذي قيمتي كه در حوزه اجرا دارد، مي تواند شايسته بالاترين مدارج تحصيلي باشد.»اما جناب آقاي جوانفكر بايد بدانند كه اين نكته دليلي براي فوق ليسانس شدن نمايندگان محسوب نمي شود البته چنين استدلالي آن هم از سوي مشاور رئيس جمهور كمي دور از تصور است.
نويسنده تاكيد كرده است : به هر حال در اين روزهايي كه تصور مي شود رسانه هاي دولتي مي كوشند تا بر پررنگ كردن موضوع وام ١٠٠ميليون توماني نمايندگان موضوعات مهم را به حاشيه ببرند، بهتر است دولت تصميم جدي تري براي پايان دادن به اين موضوع بگيرد و توجيه و تغيير موضع نمي تواند پاسخ گوي افكار عمومي باشد. آيا بهتر نيست دولت به توصيه رئيس مجلس توجه كند .
دوشنبه 22 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خراسان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]