تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840594884




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

قهرمان شش پا


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:



نسل آینده کاوشگران ماه، روبات هایی با جثه یی بزرگ و شش چرخ است که می تواند اقامتگاه فضانوردان را جابه جا کند و آنها را به هر جایی که می خواهند، برساند.

این روبات کاوشگر، شاید به لحاظ امکانات فناوری، پدیده چشمگیری نباشد اما نسل آینده مسافران ماه این بخت را دارند که در این روبات دوقسمتی کار و زندگی کنند. این ابزار از یک طرف روباتی متحرک و از طرف دیگر سکونتگاهی است که فضانوردان می توانند از آن به عنوان کمپ اصلی استفاده کنند. در حقیقت این روبات می تواند نقش خانه متحرک فضانوردان را بازی کند.

چیزی که در این تصویر می بینید بخش متحرک این روبات است که Athlete نام دارد. کلمه Athlete هم در انگلیسی به معنای قهرمان است و هم سه واژه عبارت All-Terrain Hex- Limbed Extra-Terrestrial Explorer است که کاشف فرازمینی با پاهای جادویی تمام زمینی معنا می دهد. این ابزار حمل و نقل که در عین حال محل سکونت نیز هست، دارای شش چرخ است که آزمایشگاه پیشرانش جت در پاسادنای کالیفرنیا کار طراحی و ساخت آن را انجام می دهد.

این نمونه اولیه قهرمان که از فلز آلومینیوم ساخته شده است ۵/۲ متر پهنا و ۱/۲ متر ارتفاع دارد. این روبات برای حرکت و جابه جایی از شش چرخ استفاده می کند که هرکدام قابلیت حرکت مستقل از دیگر چرخ ها را دارد و بسیار سبک است.

این ابزار هنگامی که در زمین های هموار است، چرخ ها روی سطح می چرخند اما در زمین های ناهمواری که حرکت چرخ ها با دشواری روبه رو می شود مانند دشت پر از سنگلاخ یا تپه های شیبدار، چرخ ها قفل می شوند و روبات همانند انسان روی پاها قدم برمی دارد. البته روباتی که برای انجام ماموریت واقعی ساخته می شود، دو برابر روباتی است که تصویرش را می بینید.

جنس آن روبات از فولاد است و می تواند ۱۵ تن بار را به هر کجایی که بخواهد، حمل کند. سرعت این روبات نیز حدود پنج کیلومتر در ساعت خواهد بود. برین ویلکاکس پژوهشگر ارشد طرح قهرمان می گوید؛ «این حداکثر سرعتی است که می توان بدون روبه رو شدن با خطر سرنگونی حرکت کرد، زیرا در ماه گرانش کم است.» مزیت های این خانه های متحرک آشکار است.

ویلکاکس می گوید؛ «روی زمین، ماشین متحرک را در کمپ پارک می کنیم و از ماشین های سبک برای گشت های روزانه و کشف محیط پیرامون استفاده می کنیم.»

چنین موضوعی در ماه هم صحت دارد. قهرمان خانه متحرکی را برای فضانوردان فراهم می کند و فضانوردان می توانند با استفاده از ماهنوردهای سبک و کوچک به گشت های روزانه خود بپردازند. ویلکاکس می گوید؛ وقتی فضانوردان پس از سفرهای روزانه، مکانی را به دقت بررسی کردند، قهرمان را به جایی دیگر منتقل می کنند.

فضانوردان مستقر در ماه یا مهندسان مستقر در زمین قهرمان را به سمت مقصد بعدی هدایت می کنند. دوربین های نصب شده روی هر کدام از وجوه بدنه شش گوشه روبات، تصویری پانوراما (سراسری) از محیط اطراف را به کاربر ارائه می کند.

وقتی که چند روبات قهرمان به یکدیگر متصل شوند، درهای محل اقامت با دقت یک هزارم سانتی متر تنظیم می شود.

در این حالت اتاق ها چنان محکم آب بندی می شود که فضانوردان می توانند در حالی که تی شرت به تن دارند، از محل سکونت خود به آزمایشگاه علمی که در همسایگی آنان قرار دارد، بروند. فضانوردان در آزمایشگاه می توانند نمونه هایی را که در طول روز به دست آورده یا با استفاده از مته و بیل های متصل به پایه های قهرمان جمع آوری کرده اند، تجزیه کنند.

این فضانوردان در جست وجوی پاسخ به معماهای علمی بسیاری هستند. برای مثال آیا واقعاً یک شهاب سنگ دایناسورها را نابود کرده و اگر این گونه است این اتفاق کی روی داده است؟ شاید پاسخ این معما در ماه نهفته باشد. ویلکاکس می گوید؛ «برخورد شدید جسمی با زمین باید سطح ماه را با پوششی از غبار پوشانده باشد. از آنجا که ماه هیچ گونه تکتونیک صفحه یی (جابه جایی لایه های سطح) ندارد، به احتمال بسیار لایه های زیر سطح بدون تغییر مانده اند.

با استفاده از ابزارهای نمونه برداری نصب شده در قهرمان می توانیم به این لایه ها نگاه کنیم و سیر زمانی آشکاری از حوادث روی داده را دریابیم. این کار درست مثل نگاه کردن به حلقه های تنه درخت است.» دانشمندان آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا امیدوارند، برای آزمایش قهرمان، آن را در ماموریتی بدون سرنشین تا سال ۲۰۱۲ به ماه ارسال کنند. رویدادهای بعدی تا حد زیادی به موفقیت طرح های ناسا برای انجام اکتشاف های فضایی سرنشین دار بستگی دارد.

از جمله این برنامه ها جانشین کردن شاتل های فضایی با سامانه های کپسول دار و اعزام مجدد فضانوردان به ماه تا سال ۲۰۲۰ است. قهرمان تا آن زمان ویژگی ها و مشخصات بسیار پیشرفته تری نسبت به این نمونه اولیه خواهد داشت. تا آن زمان ابزارهای اکتشافی می توانند به طور خودکار گردش کنند و به وسیله فرمان های صوتی با فضانوردان در ارتباط باشند. این ابزار همچنین خواهد توانست با استفاده از قلاب ها و چنگک ها از صخره های عمودی هم پایین بیاید.

www.popsci.com
آنه ماری کنته
ترجمه؛ محمدرضا دستورانی





تحلیل : روزنامه اعتماد






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 274]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن