واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: سرتيپ هاديان فر: تلفات ناشي از تصادفات رانندگي در سال 86 و 87 ، هفده درصد كاهش يافته است
تهران / واحد مركزي خبر/ اجتماعي 1387/07/20
جانشين رئيس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي گفت: تلفات ناشي از تصادفات رانندگي در سال 86 و 87 ، 17 درصد و آمار مصدومان 11و نيم درصد كاهش يافته است.
به گزارش خبرنگار ما؛ سردار سيد كمال هاديان فر در مراسم تقدير از نمونه هاي ترافيكي سال 87 در ستاد مركزي نيروي انتظامي افزود: كاهش تلفات ناشي از رانندگي در كشور ما در حالي است كه در هيچ يك از كشورهاي توسعه يافته با وجود امكانات و سيستم هاي پيچيده به اين ميزان نبوده است و در هر كشور اروپايي يا آمريكا فقط توانسته اند 2 تا 3 درصد به هدف گذاري خود دست يابند.
وي گفت: سال 86 در مقايسه با سال 85 شدت تصادفات فوتي 24 درصد و ميزان تلفات جرحي 22 درصد كاهش يافته است و در 2 سال اخير وضع رانندگي مردم 40 تا 50 درصد بهبود يافته است.
سردار هاديان فر افزود: بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهاني در جهان بيش از يك ميليون و دويست هزار نفر در سال بر اثر تصادفات ترافيكي كشته و بيش از 50 ميليون نفر دچار مصدوميت مي شوند.
وي گفت: بر اساس اين گزارش در صورت تداوم روند كنوني در سال 2020 شمار تلفات و مصدومان تصادفات حداقل 60 درصد افزايش خواهد يافت و ششمين عامل مرگ و مير به سومين عامل در جهان تبديل خواهد شد.
هاديان فر با اشاره به رشد 29 درصدي صدور گواهينامه رانندگي گفت: ميزان صدور گواهينامه نسبت به 10 سال گذشته 475 درصد از رشد داشته است.
وي گفت: اكنون 65 ميليون سفر شهري و بيش از 6 ميليون سفر جادهي اي در كشور انجام مي شود و جابجايي 90 درصد مردم به وسيله خودرو است و مالكيت سرانه خودرو به ازاي هر هزار نفر در كشور ، 157 دستگاه است.
وي با اشاره به پايين بودن نرخ تراكم راه در كشور گفت: هم اكنون با توجه به رشد بي رويه خودرو به ازاي هر 100 كيلومتر مربع ، 10 كيلومتر راه وجود دارد.
وي افزود: بيش از 3 هزار نقطه حادثه خيز در كشور و ناهمگوني معابر شهري و نيز پايين بودن وسيله نقليه عمومي 2و 3 دهم درصد به كل وسايل نقليه از جمله مشكلات موجود در ترافيك كشور است.
هاديان فر گفت: ميزان سفرها در كشور ما به نسبت كشورهاي توسعه يافته 7 برابر افزايش يافته و ارزاني و فراواني سوخت از ديگر ويژگيهاي ترافيكي در كشور ماست كه مجموع اين عوامل موجب بروز سالانه 200 هزار تصادف فوتي و جرحي در كشور شده است.
وي با تأكيد بر مبارزه ملي با حوادث رانندگي گفت: بر اساس ديدگاه كارشناسان سه عامل انساني ، وسيله و راه عوامل اصلي بروز حوادث ترافيكي كشورمان هستند اما بيشترين عامل بروز تصادفات رانندگي در كشور ناشي از عامل انساني است.
هاديان فر افزود: اكنون روزانه 70 نفر در كشورمان به علت حوادث ترافيكي كشته مي شوند و سالانه بيش از 6 هزار ميليارد تومان خسارت مادي به كشور وارد مي شود.
وي با برشمردن سه نسل از كاربران راه و وسيله نقليه در كشور گفت: نخست نسل قديم و افراد از سنين 31 تا 70 ساله هستند كه عامل 70 درصد تصادفات خساراتي و جرحي و فوتي اند.
هاديان فر گفت: دومين نسل ، نسل جديد در سنين 21 تا 31 ساله اند كه 19 درصد و افراد بين سنين 18 تا 21 سال سومين كاربران هستند كه در بروز 11 درصد تصادفات مقصرند.
وي با تأكيد بر ضرورت كسب آموزش و نهادينه سازي رفتار ترافيكي در نسل آينده ابراز اميدواري كرد: اين آموزشها نه فقط به 8 ميليون هميار و پليس ياران جوان بايد به همه نونهالان ، نوجوانان و جوانان كشور آموخته شود.
در همايش نمونه هاي ترافيكي سال 87 با حضور مسئولان آموزش و پرورش ، راه و ترابري و نيز شماري از پليس ياران از شماري افراد نمونه در اين زمينه تقدير شد.
تصوير دارد.
شنبه 20 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 168]