تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):صله رحم، اعمال را پاكيزه، اموال را بسيار، بلا را برطرف و حساب (قيامت) را آسان مى‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840429776




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

وب معناگرا در راه است


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: وب معناگرا در راه است
مركز فناوري ايالت نيويورك در كنار اين قانون استانداردي را نيز به صورت جداگانه در آن زمان به تصويب رسانده بود.


ميثم لطفي: در تاريخ 30 سپتامبر سال 1999، دفتر فناوري ايالت نيويورك آمريكا قانوني را با عنوان 3-99 تصويب كرد كه به موجب آن، امكان دسترسي تمام دانشگاه هاي نيويورك به اينترنت فراهم مي شد كه البته نه تنها دانشگاه ها بلكه عموم مردم نيز مي توانستند بر اساس آن وارد دنياي مجازي شوند و به اينترنت دسترسي پيدا كنند. اين قانون تصريح مي كرد كه نه تنها افراد سالم بلكه معلولان نيز بايد از حقوق مشابه و مساوي برخوردار باشند تا به يك اندازه بتوانند از اينترنت بهره ببرند.
مركز فناوري ايالت نيويورك در كنار اين قانون استانداردي را نيز به صورت جداگانه در آن زمان به تصويب رسانده بود. اين استاندارد كه W3C نام گرفته بود، دستور العملي را براي عموم مردم اعلام مي كرد كه طبق آن هر كس متوجه مي شد بهترين راه استفاده از اينترنت چيست و چگونه مي تواند بدون بروز هرگونه مشكلي در فضاي مجازي به فعاليت خود ادامه دهد. W3C يكي از سه هدف بزرگي بود كه دولتمردان آمريكايي آن را به عنوان راهي براي توزيع عادلانه اينترنت مي دانستند و سرمايه گذاري هاي فراواني را روي آن انجام دادند. در آن زمان قرار بود كه اين هدف با توجه به فرهنگ، سطح تحصيلات، توانايي ها، منابع و محدوديت هاي فيزيكي به مرحله اجرا گذاشته شود و پس از گذشت مدتي كوتاه در تمامي قاره هاي جهان تحقق يابد. در اين طرح از همان ابتدا تصميم گرفته شده بود كه اهداف به صورت جهاني و بين المللي تعريف شده و به صورت محلي اجرا شود.
پيتر ريتنر مدير مركز اطلاعات دانشگاه نيويورك به مدت 25 سال است كه در زمينه فناوري ارتباطات و اطلاعات فعاليت مي كند و تاكنون توانسته است ابزارها و نرم افزارهاي مناسبي را براي افراد و مراكز عمومي طراحي كند و سطح اطلاعاتي بسياري از دانشگاه هاي معتبر جهان را تا اندازه زيادي بالا برد. وي كه فناوري ارتباطات و اطلاعات را به عنوان يكي از اصلي ترين ابزارهاي زندگي در هزاره سوم مي داند بر اين باور است كه بدون اين ابزارهاي مجازي و غيرمجازي زندگي براي مردم محال مي شود.
مركز مديريت سيستم SUNY وابسته به دولت آمريكا به تازگي اقداماتي را انجام داده است كه دست كم به واسطه آنها يكي از اهداف سياست 3-99 را محقق كند و بتواند حس رقابت شركت ها در اين زمينه را به نفع همه مردم فراهم آورد. براي آنكه سيستم SUNY به صورت مقتدر عمل كند، افرادي در راس كار قرار گرفته اند كه احساس مسووليت زيادي داشته باشند و بتوانند در تمامي مراحل اجراي قوانين تعيين شده در اين زمينه را پيگيري كنند. برنامه اي كه دولت آمريكا در حال حاضر در نظر گرفته است، طراحي روش هايي محسوب مي شود كه به واسطه آنها بتوان امكانات بيشتري را براي استفاده از جامعه مجازي براي مردم فراهم آورد و در كنار آن، حس رقابت بين شركت هاي عرضه كننده خدمات اينترنتي را بيشتر ارتقا يابد. براي آنكه اين ذهنيت ها عيني شوند، « زيرگروه تخصصي دسترسي به اينترنت » در مركز SUNY راه اندازي شده است كه مديريت آن برعهده « پيتر ريتنر » است و تمام فعاليت هاي آن به صورت كاملاً آكادميك، زيرنظر اساتيد و كارشناسان دانشگاهي اداره مي شود. اين زيرگروه،سه گروه كاري مجزا و جداگانه براي خود تعريف كرده كه شامل گروه اطلاعات و آموزش و پرورش، گروه استانداردسازي فني و گروه مشاوره اي مي شود. بيشتر افرادي كه در اين سه گروه كاري فعاليت مي كنند، تنها در فعاليت هاي تخصصي خود مشغول نيستند و مي كوشند با متخصصان ديگر گروه ها نيز به صورت مستقيم و بدون واسطه در ارتباط باشند. به طور كلي، هم اكنون بيش از 30 كارشناس و متخصص در اين مركز مشغول به كار هستند كه مي توانند در بيشتر زمينه ها نظريه پردازي كنند و به اين وسيله، بهترين و به صرفه ترين روش هاي دسترسي مردم به اينترنت را نشان دهند.
به طور كلي بايد گفت، سياست 3-99 به تمامي آژانس هاي فعال در كشور آمريكا امكان مي دهد كه بتوانند از راهنما هاي تعريف شده W3C به طور كامل استفاده كنند و تاثيرات مستقيم و قابل توجهي را روي اينترنت و وب سايت ها برجا بگذارند اگر اين امر امكان يابد اين مركز مي تواند تا ضرب الاجل 30 نوامبر به تمام اهداف تعريف شده خود برسد كه براساس پيش بيني هاي انجام شده، كارشناسان معتقدند اين اتفاق چندان امكان پذير نيست. هم اكنون بيش از 150 هزار كاتالوگ راهنما روي سايت اينترنتي اين شركت قرار گرفته است كه پيش بيني مي شود 300 هزار صفحه اينترنتي ديگر نيز به اين بخش افزوده شود تا عموم مردم دريابند كه بهترين، امن ترين و ارزان ترين راه رسيدن به اينترنت چيست.
خدمات اينترنتي به منظور مديريت موثرتر پيچيدگي و بهبود مقياس پذيري به اينترنت اضافه شده است تا هركس به راحتي بتواند در جامعه مجازي حضور يابد و به همين خاطر امروزه مسوولان آن را يكي از ابزارهاي توانمند براي افزايش توانمندي مردم در استفاده از اينترنت مي دانند.
بزرگ ترين تحول لازم براي گذار از اينترنت كنوني به نوع آينده را مي شود پديده بسيار بااهميت « وب معني گرا » دانست. شايد بتوان اين فضاي جديد را كه بشر هنوز در نقطه آغازين برپايي آن است، فضايي جهاني از جنس محاسبات هوشمند ماشيني دانست كه در آن تمامي دانش بشر از آغاز تا هر نقطه زماني ديگر به منظور همكاري و رقابت در دسترس ماشين و انسان قرار خواهد داشت. فعاليت هاي دانشگاهي كه تاكنون براي گسترش دسترسي مردم به اينترنت صورت گرفته، بسيار قابل ملاحظه است و طبق آن افراد معلول و ناتوان تاكنون توانسته اند بيش از پيش به اينترنت و امكانات آنلاين دسترسي پيدا كنند. براي مثال، ممكن است يك دانشگاه با امكانات و نيروهاي انساني متبحري كه در اختيار دارد شرايطي را فراهم آورد كه به موجب آن يك فرد كور، كر يا لال كه به زباني غير از زبان مادري خود تسلط ندارد، بتواند از بودن در اينترنت لذت ببرد. نه تنها كاربران بلكه عرضه كنندگان خدمات اينترنتي نيز مي توانند از اين سامانه بهره ببرند و تسهيلات لازم براي توزيع عادلانه اينترنت را فراهم آورند.
بر اين اساس، اينترنت را مي شود وبي عظيم متشكل از ميليون ها رايانه مختلف دانست كه از شبكه هاي متفاوت با كاربران گوناگون و داراي علايق و اهداف محاسباتي متعدد به وجود آمده باشد ولي در نهايت بايد اين نكته را از ذهن دور نكرد كه اين شبكه با تمامي گستردگي خود با محدوديت هاي فراواني مواجه است كه يكي از آنها عدم دسترسي همه به آن محسوب مي شود و به همين خاطر است كه امروزه بيشتر مراكز علمي- پژوهشي دنيا مي كوشند اين مشكل را از ميان بردارند. تاكنون، طراحي و ايجاد اينترنت بر اساس معماري هاي گوناگوني انجام گرفته است. از جمله مهم ترين آنها معماري دو رديفه، معماري سه رديفه و معماري چند رديفه است كه هر كدام از آنها مشخص مي كند اقشار مختلف يك جامعه تا چه اندازه مي توانند از اينترنت استفاده كنند و دولت تا چه مقدار امكان استفاده از اينترنت را براي آنها فراهم كرده است.
يكي از استفاده هاي اينترنت، شركت در گروه هاي مختلف اينترنتي است كه از آن جمله مي توان به مجموعه گروه هاي اينترنتي ياهو(Yahoo) اشاره كرد كه البته در اين زمينه، شبكه هاي اجتماعي گوي سبقت را از سايت هاي عرضه كننده خدمات معمولاً آنلاين ربوده اند. كساني كه مي خواهند عضو اين گروه ها شوند، بايد يك شناسه كاربري(ID) داشته باشند تا هويت مجازي پيدا كنند و شخصيت شان را آنگونه كه دوست دارند به عموم مردم اطلاع دهند. آموزش از سطوح ابتدايي به كودكان در مورد استفاده از اينترنت و نحوه برخورد با آن از جمله موارد حساس و مهمي است كه در بخش توزيع و به كارگيري اينترنت بايد توجه بيشتري به آن كرد. به جز اين مورد، مقوله اي به نام اقتصاد وجود دارد كه معمولاً مورد توجه همه قرار مي گيرد و طي آن بيشتر افراد سعي مي كنند اينترنت رابه عنوان عاملي براي افزايش سود خود در نظر بگيرند.
امروزه اطلاعات، كالايي گرانبها است كه سود كلاني را در جيب تاجران اطلاعات سرازير كرده و به طور نسبي، ابزاري به حساب مي آيد كه باارزش و بادوام است و با كمبود منابع مواجه نيست. فناوري اطلاعات در جامعه اطلاعاتي، ابزاري براي ايجاد يك منطق سازمان دهنده جديد است كه اين منطق، روابط بين فرد و جامعه و فقير و غني را تعيين مي كند. اقتصاد اطلاعاتي از مهم ترين و حساس ترين مباحث در گفتمان دولت الكترونيك و جامعه اطلاعاتي است كه زير ساخت هاي اقتصاد اطلاعاتي نيز بر استفاده موثر و بهينه از اطلاعات و پيوست آن شبكه است كه مي تواند تعاملي آسان و دوطرفه هم براي دولت ها و هم براي شهروندان به همراه آورد. در اين عرصه اگر پايگاه هاي اينترنتي تاثيرگذار شوند دسترسي مردم نيز به فضاي سايبر بيشتر خواهد شد.
 پنجشنبه 18 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 191]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن