واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون وزير كار: اشتغال اصليترين بحث كشور است
خبرگزاري فارس: معاون وزير كار و امور اجتماعي گفت: اشتغال اصليترين بحث كشور است و آموزش حرفه لازمه آن محسوب ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس از رشت، مرتضي شريفالنسبي ظهر امروز در همايش آموزش روستايي با عنوان «شناسايي سامانهها و پايگاههاي كشاورزي» در سالن الغدير استانداري افزود: دستگاههاي مختلفي در كشور مسئول برگزاري آموزش هستند كه در قالب آموزش رسمي مورد نياز به مهارت منتهي ميشود، اما سازمان فني و حرفهاي مسئول آموزش حرفه در كشور است.
وي ادامه داد: سازمان فني و حرفهاي، حرفه آموزي در تمام زمينهها را بر عهده دارد كه لازمه توسعه اقتصادي است.
شريفالنسبي اظهار داشت: افرادي كه بعد از 4 سال از دانشگاه وارد بازار كار ميشوند توان فعاليت اقتصادي و كارشناسي تخصصي را ندارند كه بعضاً اين افراد به سازمان فني حرفهاي مراجعه ميكنند و دوره مهارتي ميآموزند.
معاون وزير كار و امور اجتماعي با بيان اينكه تمركز اين سازمان بر روي نيروهاي تحصيل كرده است گفت: حدود يك ميليون و 200 هزار جوان در سال وارد بازار كار ميشوند و 23 ميليون نفر نيز در بازار مشغول فعاليت هستند كه هر دو نياز به مهارت دارند و سازمان بيشتر نيروي خود را روي مهارت آموزش نيروهاي تحصيل كرده و آنهايي كه در بازار مشغول فعاليت هستند متمركز كرده است.
وي اذعان داشت: همه افراد جامعه كه مشغول فعاليت هستند اعم از وزير، مديركل، معاون و ... نياز به آموزش مهارتهاي روز دارند تا بتوانند فضاي كار خود را با انگيزه كنند و با اين رويكرد سازمان فني و حرفهاي عرصه گستردهاي را پيش روي خود دارد.
شريفالنسبي با اشاره به تحول اساسي در سازمان فني و حرفهاي تصريح كرد: از سال گذشته تاكنون 900 كارگاه فني و حرفهاي كشور به بخش خصوصي واگذار شده و استانهها نيز موظفند 50 درصد كارگاههاي خود را به بخش خصوصي واگذار كنند.
رئيس سازمان فني و حرفهاي كشور بيان داشت: يك چهارم بودجه خود را براي آموزش بنگاههاي اقتصادي و سازمانهايي كه نياز به آموزش مهارتهاي خاص براي كاركنان خود دارند اختصاص داديم تا با استفاده از مربيان مجرب داخلي و حتي خارجي اين كلاسها برگزار شود.
وي با بيان اينكه آموزش در روستاها را به طور جدي دنبال ميكنيم افزود: جوانان زيادي در روستاها هستند كه براي اشتغال به شهر مهاجرت ميكنند و بر حسب نياز روستاها سازمان آموزش و فني و حرفهاي نسبت به برگزاري كلاسهاي آموزشي در روستاها اقدام ميكند.
استاندار گيلان نيز در اين همايش اظهار داشت: به دنبال راهكارهايي هستيم كه روستاها بيشتر از شهرها مورد توجه قرار گيرند.
روحالله قهرماني چابك با بيان اينكه همه مسئولان بايد به روستاها بروند تا زمينه توسعه آن مناطق فراهم شود خاطرنشان كرد: در طول تاريخ به روستاها توجه خاصي نشده و پايه و اساس آن ضعيف گذاشته شده است.
وي ادامه داد: اگر بخواهيم در روستا متمركز شويم مطمئناً آباداني در شهرها اتفاق ميافتد و تا موقعي كه روستاها آباد نباشند شهرهاي ما نيز آباد نخواهند شد.
استاندار گيلان بيان داشت: با بردن آموزش در روستاها و آموختن حرفه به روستاييان مطمئناً دگرگوني مثبت براي توسعه روستاها اتفاق ميافتد و بحث تفكيك زباله، گردشگري و كشت دوم ميتواند نمونههايي از اين آموزشها باشد.
انتهاي پيام/ب
پنجشنبه 18 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 182]