تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1838000132
در نشست اعضاي شوراي مركزي سازمان اسلامي دانشجويان ايران(سادا) درايسنا عنوان شد: *حمايت از گفتمان اصولگرايي *توسعه تشكيلاتي سادا، نخبهپروري سياسي، و...
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: در نشست اعضاي شوراي مركزي سازمان اسلامي دانشجويان ايران(سادا) درايسنا عنوان شد: *حمايت از گفتمان اصولگرايي *توسعه تشكيلاتي سادا، نخبهپروري سياسي، و...
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
اعضاي شوراي مركزي سازمان اسلامي دانشجويان ايران (سادا) با حضور در خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به بيان خطمشي و سياستهاي اين تشكل و همچنين استراتژي خود در انتخابات دوره دهم رياست جمهوري پرداختند.
مجتبي منتظري، سخنگوي سازمان اسلامي دانشجويان ايران (سادا) در اين نشست با اشاره به فعاليتهاي اين تشكل ، اظهار كرد: سازمان اسلامي دانشجويان ايران از سال 81 با حضور 59 تشكل رسما شروع به فعاليت كرد و تاكنون كه 39 تشكل عضو آن هستند، پنج دوره مهم شوراي مركزي متشكل از اعضاي تشكلهاي دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي را پشت سر گذاشته است.
وي افزود: با توجه به اينكه ذات اتحاديههاي دانشجويي اين است كه تشكلها در سطح ملي كنشورزي داشته باشند و بتوانند حرف يا مفهومي را در سطوح بيشتري بيان كنند و اين مفاهيم را در سطح ملي گسترش دهند، سازمان اسلامي دانشجويان ايران در چنين فضايي شكل گرفت كه در بين اتحاديههاي دانشگاه آزاد موفقترين اتحاديه است.
به گفتهي منتظري سادا 11 عضو شوراي مركزي دارد كه هر فصل اجلاس دبيران را برگزار ميكند و بيشترين تصميمات را كه شوراي مركزي اتخاذ ميكند در اجلاس دبيران به تصويب ميرسد.
سادا در انتخابات از گفتمان اصولگرايي حمايت ميكند
سخنگوي سازمان اسلامي دانشجويان ايران (سادا)، همچنين دربارهي مواضع سازمان اسلامي دانشجويان ايران در انتخابات رياست جمهوري، گفت: سادا در انتخابات از گفتمان اصولگرايي حمايت كرده و در چارچوب اصولگرايي حركت ميكند. البته در اولين اجلاس دبيران پنجمين شوراي مركزي سادا كه در آبانماه برگزار ميشود، تصميم نهايي در خصوص انتخابات رياست جمهوري اتخاذ خواهد شد.
وي ادامه داد: همچنين قرار بر اين شده است كه سادا شرايط سخنراني كانديداهاي اصولگرا را در شهرستانها براي واحدهاي دانشگاه آزاد فراهم كند و به اجماع اصولگرايان در مورد كانديداها كاري نداشته باشد و خود كانديداهاي متعدد را بررسي كند.
دو جريان اصولگرايي و اصلاحطلبي مكمل يكديگرند
سخنگوي سازمان اسلامي دانشجويان ايران (سادا)، با بيان اينكه با توجه به تاكيدات مقام معظم رهبري در شهر كرمان نميتوان دو گفتمان اصولگرايي و اصلاحطلبي را ناديده گرفت، اظهار كرد: جريان اصولگرايي بر اين موضوع تاكيد دارد كه بايد به اصولي چون اصل آزادي، عدالت و مردمسالاري ديني برسيم كه جريان اصلاحطلبي هم، همين اصل را مدنظر دارد و با روش اصلاحات، در واقع ما اصلاحات ميكنيم كه به اين اصول برسيم؛ بنابراين ميتوان گفت كه اين دو جريان مكمل يكديگرند.
منتظري افزود: با توجه به اينكه مقام معظم رهبري در كرمان بيان كردند كه راه صحيح، اصولگرايي اصلاحطلبانه است، بنابراين ما نيز از نظر رهبري تبعيت ميكنيم. البته اولويت ما اصولگرايي است چون اصولگرايي غايت و نهايت است و اصلاحطلبي يك روش و هيچ زماني هم روش به هدف اولويت ندارد.
وي با بيان اينكه هر دو گفتمان اصولگرايي و اصلاحطلبي مدنظر است، تصريح كرد: با توجه به حضور 39 تشكل در سادا، در نهايت به چند كانديدا ميرسيم، اما سعي ما بيشتر اين است كه تشكلها كمتر به سمت معرفي كانديدا بروند و بيشتر به اين سمت حركت كنند كه فضاي دانشگاه سياسي و شفافسازي شود و دانشجو بتواند وارد كنشورزي سياسي شود.
اولويت سادا مشاركت دانشجويان در فعاليتهاي سياسي است
اين عضو شوراي مركزي سازمان اسلامي دانشجويان ايران (سادا)، گفت: با توجه به اينكه در حال حاضر ميزان مشاركت دانشجويان در فعاليتهاي سياسي 10 درصد است و اين نشان ميدهد كه دانشجويان نسبت به اتفاقات داخل كشور بيتفاوت هستند سادا مشاركت دانشجويان را در فعاليتهاي سياسي در اولويت خود قرار داده است؛ تا اينكه بخواهد اقدام به معرفي كانديدا كند.
وي در ادامه تاكيد كرد: با توجه به اينكه مقام معظم رهبري به عنوان مطالبه از دانشجويان بحث توسعهي الگوهاي ايراني – اسلامي، نخبهپروري سياسي يا عدالتخواهي را مطرح كردند، بنابراين دانشجو بايد اين گفتمانها را تبديل به گفتمان غالب در دانشگاهها كند؛ يعني فضاي مرده و غير سياسي دانشگاهها را تبديل به فضاي سياسي و گفتماني كند و در اين راستا تمام سعي سادا اين بوده كه از طريق تشكلها اين مفاهيم را بسط دهد.
سادا توسعهي تشكيلاتي را مدنظر دارد
نهاد رهبري حضور خود را در دانشگاه آزاد جديتر كند
منتظري در ادامه، گفت: سادا توسعهي تشكيلاتي را مدنظر دارد كه بتواند تشكلهاي بيشتري را در اتحاديه خود جاي دهد.
سخنگوي سازمان اسلامي دانشجويان ايران (سادا) معتقد است: با توجه به اينكه 52 درصد دانشجويان كل كشور در دانشگاه آزاد هستند متاسفانه هم دولت و هم نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاهها به دانشگاه آزاد بيتوجه هستند كه اين امر در سهميههايي كه ميدهند، ديده ميشود و بنابراين از مطالبات جدي ما از نهاد مقام معظم رهبري اين است كه حضور خود را در دانشگاه آزاد جديتر كند.
وي همچنين دربارهي نخبهپروري سياسي، گفت: اين حاكميت است كه بايد در شنيدن حرف دانشجو ظرفيت خود را بالا ببرد و مسوولان نيز تحمل شنيدن حرف دانشجو را داشته باشند و اگر دانشجو تندروي يا خطايي كرد، حاكميت نبايد مثل دانشجو خطا كند.
بايد به دنبال تعريف معيارهاي نخبهي سياسي باشيم
منتظري ادامه داد: در بحث نخبهپروري سياسي بايد گفت كه ما تعريف درستي از نخبه نداريم مانند اينكه افراد شركتكننده در جشنوارهي خوارزمي نخبهي سياسي هستند ولي نخبهي سياسي چه معياري دارد به همين دليل ما بايد به دنبال تعريف معيارهاي نخبهي سياسي باشيم و در اين خصوص به نظر ميرسد كه تشكلهاي دانشجويي اين رسالت را دارند كه در بحث نخبهپروري سياسي و آموزش سياسي به دانشجويان فعاليت داشته باشند.
سخنگوي سازمان اسلامي دانشجويان ايران (سادا) در ادامه دربارهي سازمان اسلامي دانشجويان، گفت: در چهار دورهي شوراي مركزي سادا، سه دوره اول آن بسيار فعال بوده است و با توجه به اينكه فعاليت در جنبش دانشجويي سيال است و عمر دانشجو در دانشگاه چهار سال است اين باعث ميشود فعاليتهاي دانشجويي آماتور باشد و بنابراين ما نبايد از تشكل دانشجويي انتظار داشته باشيم كه مانند يك حزب و به صورت تخصصي فعاليت سياسي كند.
ميخواهيم در عمل ثابت كنيم چيزي از دانشجويان دانشگاه دولتي كم نداريم
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ادامهي اين نشست حامد دلفاردي دبير سازمان اسلامي دانشجويان ايران (سادا)، با تاكيد بر اينكه ما تصميم نداريم بلندگوي تبليغاتي براي كسي باشيم، اظهار كرد: با توجه به سلايق متفاوت و گسترهي سادا دامنه فعاليت آن در انتخابات رياست جمهوري به كل كشور هم كشانده ميشود.
وي با بيان اينكه هدف ما اين است كه بدون وابستگي حزبي و سياسي كار خود را انجام دهيم، اظهار داشت: نيت ما اين است كه تشكل سادا را فعال كنيم تا حرفي براي گفتن داشته باشد و همچنين ميخواهيم كه در عمل ثابت كنيم چيزي از دانشجويان دانشگاه دولتي كم نداريم.
دلفاردي دربارهي بحث نخبهپروري سياسي نيز، بيان كرد: فضاي آلوده سياسي كشور اين اجازه را نميدهد كه نخبگان وارد عرصه شوند و در واقع برخي مسوولين نقدپذير نيستند و ميخواهند سياست، انحصاري شود و در اين خصوص همه تشكلها بايد با هم باشند چون فعاليت يك تشكل دانشجويي تاثير ندارد.
وي همچنين در ادامه تاكيد كرد: اما سيستم نظام آموزشي را نبايد وارد بازيهاي سياسي كرد.
عدم پذيرش جامعه از فعاليتهاي دانشجويي عدم پيروزي دانشجويان را ميرساند
همچنين فاطمه محمدي از اعضاي شوراي مركزي سازمان اسلامي دانشجويان ايران (سادا) دربارهي كاهش فعاليتهاي سياسي دانشجويان، بيان كرد: اين امر شايد به خاطر سرخوردگي دانشجويان باشد يا به اين دليل باشد كه با كساني كه احساس ميكردند حرفي براي گفتن دارند برخورد ميشود.
وي با اشاره به نقش دانشجويان در تسخير لانهي جاسوسي آمريكا، ابراز عقيده كرد كه امروز متاسفانه در هر رخدادي كه قشر خاصي از دانشجويان فعاليت داشته باشند يا سرپوش روي آن ميگذارند يا اينكه نميخواهند مطرح شود.
محمدي ادامه داد: عدم پذيرش جامعه از فعاليتهاي دانشجويي عدم پيروزي دانشجويان را ميرساند و شايد اين امر يكي از علتهاي مهمي باشد كه خيليهاي ديگر در فعاليتهاي سياسي شركت نميكنند.
مسوولان با دانشجويان رابطه صميمانهتري داشته باشند
در ادامهي اين نشست در خبرگزاري دانشجويان (ايسنا)، امين جلالالديني از اعضاي شوراي مركزي سادا دربارهي نقش مسوولان در افزايش فعاليت دانشجويان، بيان كرد: در اين خصوص تعامل جامع بين مسوولين و دانشجويان باعث ميشود كه مشكلات دانشجويان تا حد عمدهاي حل شود و آنچه كه در اين بين اهميت بيشتري دارد اين است كه مسوولين بايد با دانشجويان رابطهي صميمانهتري داشته باشند.
بايد ميدان بيشتري در اختيار نخبگان قرار داد
صفر بيرانوند از اعضاي ديگر شوراي مركزي سازمان اسلامي دانشجويان ايران (سادا)، گفت: ما به عنوان نمايندهي 39 تشكل در سادا سعي تمام داريم كه يك تيم هماهنگ، متحد و پيرو دستورات مقام معظم رهبري داشته باشيم.
وي همچنين دربارهي بحث نخبهپروري سياسي، گفت: با توجه به بيانات مقام معظم رهبري ما بايد سعي كنيم تا رابطه بين دانشجويان، مسوولين و نخبگان كشور بهتر شود و ميدان بيشتري در اختيار نخبگان قرار دهيم تا بتوانند تاثيرگذاري بيشتري داشته باشند.
چرا مشكل با مسوولان دانشگاه آزاد به دانشجويان اين دانشگاه كشيده ميشود؟
به گزارش ايسنا، در ادامهي اين نشست موسويان عضو شوراي مركزي سادا با انتقاد نسبت به آنچه تضييع حقوق دانشجويان دانشگاه آزاد ميخواند، اظهار كرد: نبايد به دليل مخالفت با مسوولين عاليرتبهي دانشگاه آزاد بين دانشجويان دانشگاه آزاد و دولتي تبعيض قائل شد.
وي با انتقاد از اينكه چرا در جريان طرح تحول اقتصادي يارانهي جدايي براي دانشجويان دانشگاه آزاد با توجه به شهريهاي كه پرداخت ميكنند، در نظر گرفته نشده ، اين سوال را مطرح كرد كه چرا مشكل با مسوولان دانشگاه آزاد به دانشجويان دانشگاه كشيده ميشود؟
موسويان همچنين نسبت به سهميهي دانشجويان دانشگاه آزاد در ديدار با مقام معظم رهبري و نبودن دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در همه واحدهاي دانشگاه آزاد انتقاد كرد.
با برگزاري كارگاههاي آموزشي دانشجويان را به فعاليت سياسي ترغيب ميكنيم
ميلاد اعواني از اعضاي ديگر شوراي مركزي سادا، بيان كرد: در حوزهي تشكيلات از اين به بعد قصد داريم كه در مرحلهي اول پروندهي تشكيلاتي تشكلهاي عضو سادا را تكميل كنيم و با آنها رابطهي قوي داشته باشيم زيرا ما به نقطهنظرات اين تشكلها براي پيشرفت سادا نياز داريم.
وي افزود: در مرحلهي بعد كار عضوگيري را انجام ميدهيم كه منظور از اين امر، عضوگيري تشكلهايي است كه در كشور عضو هيچ اتحاديهاي در دانشگاه آزاد نيستند. با توجه به اينكه 250 تشكل در كل كشور داريم 39 تشكل آن عضو سادا هستند و تلاش داريم تعداد ديگري از اين تشكلها را جذب كنيم تا به رقمي حدود 60 هزار و در خور سادا برسيم.
اعواني دربارهي بحث نخبهپروري سياسي، گفت: سادا ميخواهد كارگاههاي آموزشي در همهي زمينهها برگزار كند كه ميخواهد سه دورهاي باشد. علت اينكه تشكلها و دانشجويان كمتر عضو تشكلهاي دانشجويي ميشوند شايد به خاطر اين است كه از سياست تعريف درستي ندارند و با برگزاري اين كارگاههاي آموزشي دانشجويان به كار و فعاليت سياسي ترغيب ميشوند.
به گزارش ايسنا، در ادامه محمدي عضو ديگر شوراي مركزي سادا كاهش فعاليتهاي سياسي دانشجويان را به دليل آنچه بسته شدن فضاي سياسي دانشگاهها ميخواند، دانست و ابراز عقيده كرد: در اين خصوص به رهنمودهاي مقام معظم رهبري توجه نشده و فضاي باز سياسي براي عموم دانشجويان وجود ندارد و در همين راستا امر نخبهپروري سياسي به تعويق افتاده است.
بايد به دانشجويان اجازه داده شود كه با عقلانيت نظرات خود را بيان كنند
به گزارش ايسنا، محسن دهمرده عضو ديگر اين تشكل نيز با اشاره به بحث نخبهپروري سياسي گفت: دانشجو و دانشگاه دو كلمه چند حرفي كوچك، با معنايي عميق است كه براستي ما دانشجويان از آن بيبهرهايم و يا نتوانستهايم از آن به گونهاي لازم بهره ببريم. اكثر دانشجويان تنها وظيفه خود در دانشگاه را درس خواندن ميدانند و متاسفانه اساتيد نيز آنها را ترغيب به فعاليتهاي اجتماعي و سياسي نميكنند بلكه يك چهره خاكستري از اين گونه فعاليتها براي آنها مجسم ميكنند.
وي در ادامه با بيان اين كه رهبر عزيزمان دغدغههاي روز جامعه را به مسوولين و دانشجويان گوش زد مينمايند و به فرموده پير فرزانه انقلاب«بايد علاوه بر نخبه پروري علمي بر نخبه پروري سياسي در دانشگاه بپردازيم»، گفت:عدهاي به دنبال اين هستند كه فضاي دانشگاه را فضايي ملتهب و به هم ريخته داشته باشند اما بايد مسوولان به دنبال فضايي شاداب، با نشاط و پرتحرك در دانشگاه باشند زيرا در فضاي شاداب و با نشاط است كه دانشجويان علاقمند به فعاليت ميشوند.
دهمرده افزود: براي بحث نخبه پروري در دانشگاه بايد به دانشجويان اجازه داده شود كه با عقلانيت نظرات خود را بيان كنند، اگر دانشجويان بتوانند با عقلانيت كامل نظرات خود را بيان كنند، ميتوانند جايگاه خود را به عنوان قشري فرهيخته حفظ كنند. دانشجويان فهم سياسي دارند، به همين دليل ميتوانند اقدامات صحيح سياسي را هم سامان دهند. ما در دانشگاهها نيروهاي مستعد و با انگيزه بسيار زياد داريم و ميتوانيم از آنها در اين زمينه استفادههاي لازم را بكنيم . اما لازم به ذكر است كه بسترسازي براي ورود دانشجو به عرصه مسايل سياسي كاري است كه بايد با برنامه ريزي كامل پيش برود و نيازمند زمان است بدون برنامه ريزي خوب و كامل دانشجويان يا نميتوانند وارد اين عرصه شوند يا در صورت ورود با مشكلاتي مواجه ميشوند. دانشجويان ممكن است به علت بيتجربگي خطاهايي مرتكب شوند كه بايد براي جلوگيري از آنها ساز و كار لازم وجود داشته باشد.
وي يادآور شد: تشكلهاي دانشجويي به عنوان بازويي نيرومند در تحليل و ارايه راهكار براي مسائل و جريانهاي سياسي كشور محسوب ميشوند. پس تشكلها نقش مهم و جايگاه ويژهاي در عرصه سياسي دانشگاهها برعهده دارند، در دانشگاه آزاد اسلامي چون تا كنون تشكلها در زمينه جذب اعتماد دانشجويان موفق عمل نمودهاند ميتوانند در اين زمينه برنامه ريزيهايي داشته باشند.
انتهاي پيام
سه شنبه 16 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 191]
-
گوناگون
پربازدیدترینها