محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826747393
سخنگوي وزارت امور خارجه تاكيد كرد: اعدام فرعون موضع دولت نيست
واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: سخنگوي وزارت امور خارجه تاكيد كرد: اعدام فرعون موضع دولت نيست
«آقاي سلطانيه خودش نيز تصريح كرد كه وي در مقام بيان يك واقعيت تاريخي بوده است و نه يك راهبرد جديد. اين مطلب را نه تنها ايشان بلكه بسياري از صاحبنظران و تحليلگران مورد تاكيد قرار دادهاند».
آفتاب: سخنگوي وزارت امور خارجه با اشاره به برخي اخبار در مورد بحث تضمين سوخت هستهاي ايران و در مقابل تعليق غنيسازي از طرف كشورمان، گفت: «تا كنون هيچ تضميني به غير از برخي ادعاها در عرصهي بينالملل در مورد اعطاي سوخت هستهيي وجود نداشته و ندارد».
به گزارش سرويس سياسي آفتاب،به نقل ايسنا، حسن قشقاوي، سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان صبح دوشنبه در كنفرانس خبري هفتگي خود با خبرنگاران با اشاره به مطالب برخي رسانهها در مورد اظهارات علي اصغر سلطانيه، سفير و نمايندهي دائمي ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي درباره اعطاي تضمين به ايران و در متقابل تعليق غنيسازي از طرف كشورمان خاطرنشان كرد: «آقاي سلطانيه خودش نيز تصريح كرد كه وي در مقام بيان يك واقعيت تاريخي بوده است و نه يك راهبرد جديد. اين مطلب را نه تنها ايشان بلكه بسياري از صاحبنظران و تحليلگران مورد تاكيد قرار دادهاند».
وي افزود: «از 20 سال پيش مذاكراتي در اينباره وجود داشته، ولي در سالهاي بعد كميته تضمين سوخت نيز به نتيجهاي نرسيد و با وجود وعدهها، مكانيزم متقن بينالمللي براي اعطاي سوخت تدوين نشده است و اين يك واقعيت بينالمللي است».
او تاكيد كرد: «اين مساله در مورد ايران نيز با سابقه توافقات با آلمان، فرانسه و ديگران نيز مشهود است و رييس سازمان انرژي اتمي قبل از انقلاب نيز گفته بود كه به اين وعدهها عمل نشده است. هيچ تضميني به غير از برخي از ادعاها نه تنها با ايران بلكه در عرصه بين الملل در مورد اعطاي سوخت وجود ندارد».
به گفته قشقاوي ايران نيز دليلي ندارد كه راهبرد تداوم توليد سوخت را تعليق كند و بنابراين غنيسازي را ادامه ميدهد و در چارچوب قانون اين حق قانوني خود را تا آخر پيگيري ميكند.
سخنگوي وزارت امور خارجه درباره راهاندازي دفتر حفاظت منافع آمريكا در تهران و همچنين شوراي روابط آمريكا و ايران گفت: «غير از همان اظهارنظرهاي مطرح شده در چارچوب رسانهها هيچ درخواست رسمي براي راهاندازي دفتر حفاظت منافع آمريكا در تهران صورت نگرفته تا ما موضعگيري رسمي كنيم».
او در مورد شوراي روابط ايران و آمريكا گفت: «اين بحث در رسانهها مطرح شده و مطلقا چنين درخواستي نبوده و همه آنها گمانهزنيهاي رسانهيي است».
وي در مورد اعطاي مجوز به اين شورا توسط ارگانهاي كشورمان، گفت: «براي هر كدام از اين قبيل فعاليتها قواعد و مقررات خاصي وجود دارد و اين مساله يك پديده ويژه سياسي نيست و در چارچوب خود مورد بررسي قرار ميگيرد».
به گفتهي سخنگوي دستگاه ديپلماسي كشور اين مسائل مقررات خاص خود را دارد و جهات مختلف مورد توجه قرار ميگيرد و طبق مقررات عمل ميشود.
وي افزود: «براي يك چنين اقدامي بايد به وزارت كشور مراجعه كنند و حسب تقاضا، پروسه قانوني خود را طي ميكند و مقررات روال خاص خود را دارد و نسبت به يك پديده خاص مقررات عوض نميشود».
خبرنگاري از قشقاوي در مورد اظهارات اخير لاريجاني و نارضايتي ايران از آژانس پرسيد كه وي در پاسخ، گفت: «گاهي نمايندگان محترم اظهارنظرهايي ميكنند و گاهي مصوبهاي از مجلس براي اجرا به دولت ابلاغ ميشود. آن چه كه تا كنون انجام شده وفق قانون است».
او ادامه داد: «تداوم همكاريها با آژانس در چارچوب توافق جامعهي پادماني است و همواره توصيهي ما به آژانس اين بوده كه بر روي رويكردهاي فني، حقوقي و سازماني خود تكيه كند و تحت فشارهاي سياسي به منظور دستيابي به اغراض سياسي خاص برخي كشورها قرار نگيرد و ما در اينباره وحدت نظر داريم».
وي همچنين از سفر عصر امروز رييس پارلمان عراق به تهران خبر داد و در مورد بحث توافقنامهي امنيتي آمريكا و عراق و همزماني اين سفر با فشارهاي آمريكا در مورد امضاي اين توافقنامه، گفت: «همان طور كه دو طرف اعلام كردند در اين توافقنامه نكاتي وجود دارد كه قابل بحث جدي است. تقويت حاكميت ملي عراق و رفع اشغال و تصميمهايي كه بر سر آزادگي و استقلال توسط
” وي همچنين در مورد دور جديد مذاكرات ايران و آمريكا بر سر موضوع عراق گفت: «مورد جديدي در مذاكرات وجود ندارد كه بخواهيم آن را طرح كنيم». ... “
مردم، مراجع و شخصيتهاي تاثيرگذار عراقي اتخاذ ميشود همواره مورد استقبال ما است و ما در اين چارچوب مدافع اين روحيهي استقلالطلبي مردم عراق هستيم».
او افزود: «همواره مناسبات ايران و عراق در ابعاد مختلف و از جمله در روابط پارلماني رو به رشد بوده و وي قبلا هم به تهران سفر داشته است. اين مناسبات به اقتضاي همسايگي و اشتراكات موجود و تمايل ايران براي برقراري صلح و ثبات در عراق به صورت روز افزون گسترش مييابد».
سخنگوي وزارت امور خارجه همچنين در مورد سفر لاريجاني به عراق كه سفير عراق در تهران خبر آن را اعلام كرده بود گفت: «اين يك تبادل پارلماني است و وقتي رييس پارلمان عراق به تهران ميآيد، رييس پارلمان ما نيز به اين كشور ميرود كه نشان دهنده روابط رو به پيشرفت است».
وي همچنين در مورد دور جديد مذاكرات ايران و آمريكا بر سر موضوع عراق گفت: «مورد جديدي در مذاكرات وجود ندارد كه بخواهيم آن را طرح كنيم».
قشقاوي در مورد آخرين پيگيريها درباره كشتي ربوده شدهي ايران در سواحل مالزي گفت: «متاسفانه اين تبديل به يك مشكل بينالمللي شده به طوري كه تا كنون حدود 50 كشتي از كشورهاي مختلف ربوده شدهاند كه برخي نيز آزاد شدهاند».
او ادامه داد: «ما در دو سطح پيگير موضوع هستيم كه يكي مراجع داخلي، امنيتي، نظامي و سياسي ماست كه در حال بررسي موضوع هستند و تمامي گزينههايي كه عامل آزادي كشتي ميشود را مورد توجه قرار ميدهند و در عرصه منطقهيي و بينالمللي رايزنيها و همكاريها با بررسي مجموعه گزينههاي مطرح ادامه دارد. مصمم هستيم هرچه زودتر اسباب آزادي اين افراد فراهم شود و همكاري تنگاتنگي بين وزارت خارجه و كشتيراني در حال انجام است».
سخنگوي دستگاه ديپلماسي كشور درباره وضعيت گروگانهاي ايراني در پاكستان نيز گفت: «ما رايزنيها را استمرار ميبخشيم و اين انتظار به جايي از مقامات پاكستان است كه با عنايت به روابط، تلاشهاي
” «متاسفانه اين تبديل به يك مشكل بينالمللي شده به طوري كه تا كنون حدود 50 كشتي از كشورهاي مختلف ربوده شدهاند كه برخي نيز آزاد شدهاند». ... “
بيشتري براي حل معضل به عمل آورند. هرچه درباره مبارزه با تروريسم در منطقه تلاش شود به نفع صلح، ثبات و همسايگي طرفين است و ما اين انتظار را همواره از دوستان پاكستان مطرح كردهايم و اميدواريم حاصل اين رايزنيها نتيجه ي مطلوب را داشته باشد».
وي در پاسخ به سوالي در مورد اظهارات اخير ابوالغيظ و استقبال از برقراري روابط عالي با ايران گفت: «ايران و مصر از دو حوزهي تمدني تاريخي بزرگ و غيرقابل انكاري برخوردارند و توصيهي ما اين است كه مسالهي حاشيهاي در روند مناسبات عادي در پيش تاثير نگذارد».
قشقاوي در پاسخ به سوال ديگري در مورد فيلم "اعدام فرعون 2" و تاثير آن بر روابط ايران و مصر گفت: «نبايد به مسائل حاشيهاي پرداخت. در ساخت و پخش اين فيلم دولت نقشي نداشته و اين موضع رسمي ما نبوده است».
سخنگوي دستگاه ديپلماسي كشور از انتصاب شيخ عطار به عنوان سفير جديد ايران در آلمان و راهي شدن وي به برلين و همچنين از انتصاب آخوندزاده، سفير پيشين ايران در آلمان به عنوان معاون آسيا و اقيانوسيه وزارت امور خارجه و انتصاب ميرابوطالبي به عنوان سفير جديد ايران در فرانسه خبر داد.
وي ادامه داد: «روال انتصابها در وزارت امور خارجه با ديگر وزارتخانهها فرق ميكند و هميشه 50 درصد از همكاران ما در ماموريت خارج از كشورند و بنابراين روند انتصابات يك فرايند طبيعي است و خيلي دلايل خاص غير از دلايل اداري و قانوني ندارد».
او همچنين در مورد سفر العطيه، دبيركل شوراي همكاري خليج فارس به تهران گفت: «تاريخ مشخصي در مورد اين سفر اعلام نشده است».
سخنگوي وزارت امور خارجه شيوع وبا در عراق و افغانستان را پديدهاي دلخراش و يكي از آثار روشن اشغالگري در اين كشور با وجود وعدههاي اشغالگران براي تقويت بهداشت عمومي و بهبود زندگي مردم عنوان كرد و از آمادگي ايران براي در اختيار قرار دادن تجارب درماني براي بهبود وضعيت بهداشتي در اين دو كشور خبر داد.
وي ادامه داد: «با حضور اشغالگران در عراق
” قشقاوي در پاسخ به سوال ديگري در مورد فيلم "اعدام فرعون 2" و تاثير آن بر روابط ايران و مصر گفت: «نبايد به مسائل حاشيهاي پرداخت. در ساخت و پخش اين فيلم دولت نقشي نداشته و اين موضع رسمي ما نبوده است». ... “
و افغانستان با وجود ادعاهاي آنها در مورد تقويت بهداشت عمومي و وعدههاي سازندگي و بهبود رفاه و وضعيت بهداشتي مردم، افت بهداشت را در برخي حوزهها شاهديم كه يكي از آثار آن شيوع وبا بوده است. فكر ميكنيم در اين خصوص اشغالگران مسووليت دارند».
قشقاوي به هموطناني كه با اين دو كشور مراوداتي نيز دارند توصيه كرد مراقبتهاي بيشتري داشته باشند و اظهار اميدواري كرد هرچه زودتر اين بلاي خانمانسوز از دو كشور رفع شود.
سخنگوي وزارت امور خارجه در مورد همكاريهاي نظامي رژيم صهيونيستي و آمريكا نيز گفت: «مناسبات رژيم صهيونيستي با آمريكا روشن است و در واقع همواره آمريكاييها اين حمايت و تبعيض را نسبت به رژيم صهيونيستي داشتهاند».
وي همچنين با رد ادعاهاي اسراييل در مورد خريد سامانهي موشكي s-300 توسط ايران گفت: «توان دفاعي ايران مبتني بر توانمنديهاي داخلي است و هر اقدامي كه در جهت تقويت بنيهي دفاعيمان باشد با تكيه بر توانمنديهاي داخلي پيگيريم».
او افزود: «ما روابط خوبي با روسيه داريم و در مورد سيستم پدافندي همكاريهاي خوبي داشته و داريم».
خبرنگاري از قشقاوي در مورد معرفي سفير اخلالگر اقتصادي كه توسط خطيب جمعه هفته گذشته تهران مطرح شده بود پرسيد كه وي در پاسخ گفت: «آيت الله جنتي نام فرد خاصي را نبرد و من چيزي در اين مورد نميدانم. اگر موردي را بگويند ما موظف به پيگيري هستيم و مطلب خاصي به وزارت امور خارجه ارجاع نشده است».
خبرنگاري از قشقاوي در مورد قطعنامهي چهارم شوراي امنيت عليه فعاليتهاي هستهيي كشورمان پرسيد كه وي در پاسخ گفت: «در مذاكرات و گفتوگوهاي بين سولانا و جليلي و نمايندگان آنها ابهامات و سوالاتي توسط ايران مطرح شده بود كه قطعنامه پاسخ به اين ابهامات نيست».
وي تاكيد كرد: «صدور قطعنامه اتخاذ يك رويكرد سياسي است و بايد رويكرد فني و حقوقي را پيگيري شود و ما آماده گفتوگو و رايزني در اين چارچوب هستيم».
سخنگوي دستگاه ديپلماسي كشور در مورد بحث قطع مذاكرات و نااميدي ايران از عملكرد 1+5 گفت: «وزير امور خارجه چارچوب همكاري با 1+5 را نفي نكرده و ما در اين چارچوب ادامه ميدهيم اما چون رويكرد آنها سياسي و غيرقانوني است از عملكردشان نااميد شدهايم».
او ادامه داد: «ايران تهديدي نيست
” او همچنين در مورد سفر العطيه، دبيركل شوراي همكاري خليج فارس به تهران گفت: «تاريخ مشخصي در مورد اين سفر اعلام نشده است». ... “
كه قطعنامه عليهاش صادر شود و وزير امور خارجه در اين مورد اظهارنظر كرده و وزير امور خارجه چارچوب همكاريها را نفي نكرده و ما بر اين چارچوب ادامه ميدهيم».
وي همچنين درباره اعتماد به روسيه گفت: «اعتماد و نبود اعتماد يك مساله نسبي است و نميتوان در اينباره به صورت مطلق صحبت كرد».
قشقاوي اظهار كرد: «ما در چارچوب سياست قفقازي، سياستمان را ادامه ميدهيم و روسيه نيز در حوزه منطقهيي ما قرار دارد و با عنايت به اين كه رويكرد ما منطقهيي و اتخاذ تدابير منطقهيي است، بسيار طبيعي است كه تداوم سياست قفقازي ما براي حل مناقشه را ادامه دهيم و اين سياست درستي است».
او افزود: «فكر ميكنيم موفقترين ديپلماسي، ديپلماسي است كه در جهت رفع تنش منطقهيي و تقويت مناسبات با همسايهها فعال باشد و كسي نميتواند اين را رد كند. روسيه در حوزه همسايگي ما قرار دارد همان گونه كه در مسالهي خزر اجلاس اخير بسيار خوب آستاراخان را داشتيم كه تصميمهاي خوبي گرفته شد و ايران در سطح بالا در اين اجلاس شركت كرد و قرار است نتايج آن در اجلاس سران باكو مطرح شود».
به گفتهي قشقاوي اين مساله به نفع ديپلماسي كشور است كه در حين استقلال تدابير خودمان را در جهت تقويت مناسبات با همسايگان به كار گيريم.
وي همچنين بحث ميانجيگري ونزوئلا بين ايران و فرانسه را رد كرد و گفت: «معمولا كشورهايي كه با ما دوست هستند كشورهاي ديگر سعي ميكنند از طريق دوستان نظراتشان را بگويند كه ونزوئلا نيز دوست ماست اما در مورد ميانجيگري و طرحي خاص بحثي مطرح نبوده و نيست».
سخنگوي وزارت امور خارجه در بخش پاياني اين گفتوگو در مورد كنار كشيدن ايران براي عضويت در شوراي حكام آژانس بينالمللي انرژي اتمي به نفع سوريه و راي آوردن افغانستان براي عضويت در اين شورا، گفت: «اين مكانيزمي طبيعي است كه در مجامع بينالمللي اجماع صورت ميگيرد تا به درگيري نيازي نباشد. در ادامه رايزنيها در حوزهي عمل نيز اين مساله اتفاق ميافتد كه نتيجهي كار اين شد كه افغانستان عضو شورا شد. اين مساله باارزشي است كه به صورت اجماعي حاصل شده و پديده خاصي نيست و بحثهاي فني و درون تشكيلاتي است و اين مكانيزمها همواره اتفاق ميافتد».
دوشنبه 15 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]
-
گوناگون
پربازدیدترینها