واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس پليس پيشگيري ناجا خبرداد: استقرار 500 ايستگاه پليس در كشور تا آخر سال انتقال افراد فاقد صلاحيت كار كردن در كلانتريها به بخشهاي ديگر پليس
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - حوادث
رييس پليس پيشگيري ناجا گفت: اولويتهاي فوريتهاي پليسي «110» ساماندهي شده است.
به گزارش خبرنگار «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سردار رجبزاده در نشست خبري روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به نامگذاري امسال به نام «پيشگيري از جرايم در ناجا» از ساماندهي واحدهاي پليس پيشگيري در شش ماهه نخست سال خبر داد و گفت: در نتيجه ساماندهي كلانتريها، پاسگاهها، يگانهاي امداد، ايستگاههاي بازرسي، ميزان جرايم در سال گذشته هفت درصد كاهش يافته است.
وي افزود: در اين طرح ساماندهي، 658 كلانتري و 149 پاسگاه در كشور كه نزديك به 90 درصد از جرايم كل كشور را در حوزه خود داشتند، از نظر تجهيزات، آموزش نيروي انساني و غيره تقويت شدهاند.
رييس پليس پيشگيري ناجا، بازسازي و نوسازي كلانتريها، ساماندهي 42 ايستگاه بازرسي در گلوگاههاي كشور، 108 يگان امداد و 42 پليس فرودگاه و هشت فرماندهي راهآهن را در قالب طرح ساماندهي اعلام و اظهار كرد: هدفمند كردن ماموريتها و ساماندهي هدفمند نيروها در نقاط جرم باعث توقف و يا كاهش جرم خواهد شد.
وي ارائه خدمات قضايي پليس در كلانتريها در زمينه تشكيل پرونده، بدرقه متهم، گزينش و آموزش 600 رييس كلانتري در دورههاي بازآموزي ناجا، جذب و به كارگيري 50 هزار پليس افتخاري در كشور و ساماندهي مركز فوريتهاي پليسي «110»، از ديگر برنامههاي پليس پيشگيري ناجا در سال گذشته بوده است.
سردار رجب زاده تصريح كرد: 39 ماموريت با 90 مصداق ماموريتي به عنوان اولويتهاي فوريتهاي پليسي «110» تعيين شده است كه با اين ساماندهي بسياري از ماموريتها حذف و ماموريتهاي اولويتدار و مهم در دستوركار «110» قرار ميگيرد.
وي گفت: در شش ماهه اول امسال، 18 ميليون و 500 هزار تماس با مركز فوريتهاي پليسي «110» برقرار شده و بر اساس آن پنج ميليون و 400 هزار عمليات صورت گرفته است. همچنين يك ميليون و 195 هزار پرونده در كلانتريها و پاسگاههاي كل كشور در اين شش ماهه تشكيل شده و هفت ميليون ابلاغ و اجراي احكام قضايي در پليس پيشگيري انجام شده كه در نتيجه آن نسبت به مدت مشابه سال گذشته سه درصد كاهش جرم داشته است.
رييس پليس پيشگيري نيروي انتظامي افزود: در حوزه جرايم سرقتي، سرقت خودرو 11 درصد، سرقت مسلحانه 31 درصد، سرقت بانكها 68 درصد، سرقت از مغازهها يك درصد، سرقت از منازل هفت درصد و آدمربايي و گروگانگيري هشت درصد كاهش يافته است. همچنين 300 تن انواع مواد مخدر توسط ناجا در شش ماهه نخست امسال كشف و ضبط شده است.
وي در ادامه با اشاره به نظرسنجيهاي صورت گرفته از مردم درباره نحوه رفتار پرسنل نيروي انتظامي، نظر مردم درباره برخورد ماموران پليس را خوب توصيف كرد و گفت: موارد تخلف و بدرفتاري پليس امسال كاهش زيادي پيدا كرد است. يكي از اقداماتي كه با ساماندهي كلانتريها صورت گرفته است، انتقال افراد فاقد صلاحيت براي كار كردن در كلانتريها به بخشهاي ديگر پليس است.
رييس پليس پيشگيري ناجا تصريح كرد: سعي داريم با آموزش و استاندارد كردن وظايف پرسنل پليس، خطا و تخلفات پرسنل را كاهش دهيم به همين منظور برخي از كلانتريها در كشور در مدت شش ماهه نخست سال حتي در چهار بار به صورت محسوس و نامحسوس، از سوي مسوولان كنترل و بازديد شدند.
وي با اشاره به نقش مهم و تاثيرگذار ايستگاههاي پليس در تامين امنيت محلات خواستار مشاركت بيشتر مردم براي تامين امنيت و پيشگيري از جرم توسط پليس شد و گفت: پليس بدون كمك مردم در پيشگيري از جرم موفق نخواهد بود.
سردار رجب زاده در ادامه سخنان خود اظهار كرد: در برخي محلات مردم از جابجايي و جمعآوري ايستگاههاي پليس به علت امنيتي كه در اين مناطق ايجاد كرده، ممانعت به عمل ميآورند.
وي در ادامه با بيان اين كه اساتيد و دانشگاهيان علاوه بر اين كه در دانشگاهها آموزش ميدهند و در توليد پاياننامههاي تحقيقي نقش دارند، گفت: لازم است كه اين قشر از نظر علمي، پليس را در پيشگيري از جرم ياري دهند در حالي كه هيچ وقت ما از نظر علمي توسط آنها پشتيباني و حمايت نشدهايم.
رييس پليس پيشگيري ناجا در پايان، تصريح كرد: پليس در اجراي ماموريتهاي خود تنهاست و ما آمادگي 100 درصد داريم، تا از نظرات علمي اساتيد دانشگاهي حتي اگر در جهت مخالفت و انتقاد از منش و رويكرد ناجا هم باشد، استفاده كنيم.
انتهاي پيام
دوشنبه 15 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]