واضح آرشیو وب فارسی:سياست روز: يكپارچگي يا جدايي مديريت در سازمان تربيت بدني و كميتهملي المپيك؟ پيچيدگي هاي يك انتخاب
طبق ماده يكم اساسنامه كميته ملي المپيك جمهوري اسلامي ايران، با استناد به اين بند از اساسنامه كميته ملي المپيك و با نگاه به دورههاي پيشين اين كميته، انتخابات آن و نحوه فعاليتهاي صورت گرفته، به سختي ميتوان باور كرد كه كميته ملي المپيك جمهوري اسلامي توانسته باشد همه بخشهاي بند اول را به اجرا گذارده باشد.
از طرفي ديگر با نزديك شدن به زمان انتخاب كميتهملي المپيك، اين سوال بار ديگر به ذهنها ميرسد كه سازمان تربيت بدني ايران باز چه نقشي در انتخابات كميته ملي المپيك ايفا ميكند؟ چه كسي ميتواند بهترين گزينه براي سمت رياست باشد؟ از گذشته اين سنت حاكم بوده است كه رئيس سازمان تربيتبدني، خواهان تصديگري پست رياست كميته ملي المپيك است، اما آيا يكپارچه كردن مديريت سازمان و كميته به نفع ورزش كشور است؟ آيا ادغام مديريتي سازمان و كميته بر طبق اهداف و اساسنامه كميته ملي المپيك است؟ ايسنا در گزارشي به بررسي نقاط مثبت و منفي اين روند پرداخته است.
علي كفاشيان، دبيركل كنوني كميته ملي المپيك و معاون سابق سازمان تربيت بدني، حضور مسئولان سازمان تربيت بدني را در كميته ملي المپيك صد درصد به نفع ورزش دانست گفت:
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا اين كار استقلال كميته را زير سوال نميبرد؟ تصريح كرد:
اما رئيس اسبق سازمان تربيت بدني و رئيس سابق كميته ملي المپيك كه خود در دوره نه چندان دور هر دو سمت را در يك زمان در اختيار داشته، اكنون مخالف حضور يك فرد در اين دو پست است.
مصطفيهاشميطبا در اين باره معتقد است:
وي ادامه داد:
دارنده دو مدال برنز كشتي المپيك كه پس از دوران قهرمانياش رياست موفقي در فدراسيون كشتي داشته و پس از آن هم وارد مجلس شوراي اسلامي شد هم با اداره اين دو سمت توسط يك نفر مخالف است.
اميررضا خادم كه قصد ورود به انتخابات رياست كميته المپيك را دارد،در اين رابطه گفت:
وي همچنين تصريح كرد:
خادم بيان كرد:
اميراعلم مظفري، رئيس پژوهشكده تربيت بدني وزارت علوم هم بر اساس تجربه و با نگاهبه اختلافهاي برخي روساي سازمان تربيت بدني و كميته ملي المپيك در دورههاي پيشين، نظر به نسبت متفاوتي را ارائه ميدهد.
وي در اين باره گفت:
محمد خبيري، عضو هيئت علمي دانشگاه تهران است كه سمتهاي مختلفي در بدنه ورزش ملي و بينالمللي داشته و دارد. او نيز از منتقدان يكيبودن رياست سازمان و كميته است.
وي معتقد است:
مجيد كاشف، از ديگر اساتيد علم تربيت بدني و عضو هيئت علمي دانشگاه شهيد رجايي هم با اشاره به مشكلات يكي شدن رياست سازمان و كميته گفت:
وي ادامه داد:
احمد ارشدي، معاون مديريت و منابع سازمان تربيت بدني هم همان گونه كه پيشبيني ميشود، اظهار نظر ميكند. وي در اين رابطه گفت:
وي خاطرنشان كرد:
عبدالحميد احمدي، رئيس انجمن نويسندگان، خبرنگاران و عكاسان ورزشي نيز در اين باره گفت:
وي تاكيد كرد:
محمد گودرزي، عضو هيئت علمي دانشگاه تهران در اين باره گفت:
وي همچنين گفت:
بهزاد كتيرايي، رئيس فدراسيون كاراته نيز با مثبت ارزيابي كردن اين امر گفت: با توجه به انطباق سياستهاي كلان ورزش اين موضوع در كل به نفع كشور است.
وي به استدلال بعضي مخالفان مبني بر NGO بودن كميته اشاره و تصريح كرد: ورزش در ايران كاملا دولتي است و حتي فدراسيونهاي ورزشي هم كه NGO هستند تقريبا صد درصد به دولت وابستهاند و كميته ملي المپيك هم جدا از مسئله نيست. ورزش را از حالت دولتي بودن خارج كردن زمانبراست و بايد قدم به قدم به اين مرحله نزديك شويم. اما، در حال حاضر يكي شدن سازمان و كميته بهترين گزينه براي كمك به ورزش است. امروز تمام درآمد كميته از دولت است و استقلال ندارد. از سوي ديگر، سازمان هم به مسايل كميته كاملا واقف است به طوري كه بعد از المپيك نفر اولي كه درمورد كسب نتايج ضعيف مورد سوال قرار گرفت، سازمان بود و با توجه به اين امر نيازي به جدايي اين دو نهاد نداريم.
دوشنبه 15 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سياست روز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]