تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838196918




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اخبار ويژه كيهان// منظور ما يك خاتمي ديگر بود!// ايران كه دست روي دست نمي گذارد// تلاش مشاركت و مجاهدين براي نفوذ در اعتماد ملي// دو شرط خاتمي براي كانديداتوري// لطف ويژه خزانه داري آمريكا به يك دلال


واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: اخبار ويژه كيهان// منظور ما يك خاتمي ديگر بود!// ايران كه دست روي دست نمي گذارد// تلاش مشاركت و مجاهدين براي نفوذ در اعتماد ملي// دو شرط خاتمي براي كانديداتوري// لطف ويژه خزانه داري آمريكا به يك دلال
خبرگزاري آريا- كيهان در شماره امروز خود (14 مهر)، چند خبر ويژه دارد.

منظور ما يك خاتمي ديگر بود!(خبر ويژه)

افراطيون مدعي اصلاحات كه تصميم قبلي آنها براي عبور از خاتمي، مانع از اعتماد دوباره خاتمي به آنهاست تعابير سابق خود درباره خاتمي از جمله تأكيد قبلي بر تداركاتچي بودن خاتمي را پس گرفته و مدعي اند منظورشان چيز ديگري بوده است!

در اين زمينه تاج زاده مدعي شد خاتمي در زمان رياست جمهوري گفته «عده اي رئيس جمهور را تداركاتچي مي خواهند» و نگفته «رئيس جمهور تداركاتچي است.»

برخلاف اين ادعا، تداركاتچي وانمود كردن خاتمي از سوي برخي عناصر افراطي نظير مشاركتي ها و سازمان مجاهديني ها پيگيري مي شد. به ويژه اينكه خاتمي حاضر نشد زير بار فشار تندروها رفته و انتخابات مجلس هفتم را طبق نظر آنها تعطيل كند. همچنين مخالفت خاتمي با خروج از حاكميت و مخالفت با تغيير قانون اساسي از جمله مواضع خاتمي بود كه باعث شد تندروها وي را به تداركاتچي بودن متهم كنند و خواستار خروج از حاكميت شوند. اخيراً هم برخي از همان تندروهاي حزبي مدعي شده اند رئيس جمهور 20 درصد اختيارات بيشتر ندارد و بايد از او توقعات حداقلي داشت و به جاي فكر كردن به آرمان هاي اصلاح طلبانه، واقع گرايي كرد.

در عين حال افراطيون توقع دارند در صورتي كه شانس با آنها ياري كند و خاتمي به موقعيتي برسد بتوانند از او به عنوان تداركاتچي خود استفاده كنند. همچنان كه آقاي خاتمي با وجود برخي مخالفت ها با مواضع اين طيف در عمل به بسياري از فشارها و اجبارهاي آنها تن داده است.

لطف ويژه خزانه داري آمريكا به يك دلال(خبر ويژه)

وزارت خزانه داري آمريكا به هوشنگ اميراحمدي دلال رابطه اجازه داد براي تاسيس شعبه «شوراي آمريكائيان-ايرانيان» در ايران از جمهوري اسلامي درخواست مجوز كند.

راديو آمريكا، راديو فردا، دويچه وله آلمان و بي بي سي با انتشار اين خبر اعلام كردند موافقت «اداره كنترل دارايي هاي خارجي آمريكا» با درخواست اميراحمدي با وجود تمايل هميشگي آمريكا در زمينه تحريم و بايكوت ايران صورت مي گيرد.

اميراحمدي كه ظاهراً براي سفر به ايران در دبي به سر مي برد، در گفت -وگو با راديو فردا تصريح كرد كه درخواست خود را قبلاً به ايران فرستاده اما هنوز مجوزي نگرفته است. وي هدف خود را، كمك به درك بهتر در ميان دو طرف عنوان كرد و در عين حال گفت: فعلاً اندر خم يك كوچه ايم چون اول بايد مجوز بگيريم.

راديو آمريكا دادن مجوز از سوي آمريكايي ها به اميراحمدي را كم سابقه خواند و در عين حال از قول مقامات آن كشور گفت تغييري در سياست هاي واشنگتن در قبال ايران روي نداده است.

حزب مشاركت به قحط الرجال خورده(خبر ويژه)

عضو مركزيت حزب مشاركت نسبت به جلب اعتماد مردم از سوي اصلاح طلبان در انتخابات رياست جمهوري آينده ابراز نااميدي كرد.

ناصر آملي مدير نشريه توس در زمان انتشار در خراسان كه با احمد طاهري گزارشگر مشترك روزنامه سوئيسي تاگس آنسايگر و روزنامه آلماني فرانكفورتر آلگماينه مصاحبه كرده، با ابراز نااميدي نسبت به آينده مي گويد: اصلاح طلبان نتوانسته اند پس از كناره گيري خاتمي از سياست، چهره برجسته اي را معرفي كنند كه قادر باشد رأي مردم را جلب خود كند.

دويچه وله كه گزارش مصاحبه آملي را منتشر مي كرد، از قول وي افزود: رقابت در انتخابات آينده بين خود اصولگرايان خواهد بود.

دويچه وله اظهارات آملي را به «قحط الرجال بين اصلاح طلبان» تعبير كرد.

آمريكا 30 سال است دنبال ميانه روها در ايران مي گردد(خبر ويژه)

وزيردفاع (جنگ) آمريكا مي گويد: من طي 30سال گذشته در پي يافتن افراد ميانه رو در ايران بوده ام!

رابرت گيتس طي سخناني در دانشگاه دفاع ملي آمريكا به همراهي خود با برژينسكي رئيس شوراي امنيت ملي آمريكا در ديدار با نخست وزير، وزيرخارجه و وزيردفاع دولت موقت در سال 1358 اشاره مي كند و مي گويد: برژينسكي در اين ملاقات گفت ما انقلاب شما را خواهيم پذيرفت و دولت شما را به رسميت خواهيم شناخت و تمام سلاح هايي را كه قرارداد فروش آنها را با شاه امضا كرده ايم به شما خواهيم فروخت. ما در مرزهاي شمالي شما (شوروي) دشمن مشتركي داريم.

به گزارش راديو فردا گيتس اضافه مي كند: پاسخ آنها به برژينسكي اين بود كه شاه را تحويل ما بدهيد. اما او از جا برخاست و گفت تحويل شاه به شما با غرورملي ما سازگار نخواهد بود(!)

رابرت گيتس در ادامه سخنراني خود تاكيد كرده است: از زمان قطع روابط دو كشور، همه دولت هايي كه در آمريكا روي كار آمده اند كوشيده اند تا به نحوي از انحاء با ايران رابطه برقرار كنند اما همه تلاش هاي آنها تاكنون با شكست مواجه شده و برخي از آنها به سبب همين شكست ها گرفتار شده اند. گيتس مي افزايد: در سال 2004 يا 2005 در مطالعاتي با رياست مشترك من و برژينسكي در شوراي روابط خارجي درخصوص سياست هاي در قبال ايران انجام شد، زماني كه محمد خاتمي در قدرت بود، كه بيشتر ميانه رو مي نمود و حداقل اظهاراتي از نوع احمدي نژاد را مطرح نمي كرد، ما گفتيم: ارزش دارد كه دست خود را به سمت آنها دراز كنيم. اما با انتخاب احمدي نژاد و سخناني كه مطرح كرده و اقداماتي كه ايران همچنان ادامه مي دهد به نظر من پيش شرط توقف فعاليت هاي مربوط به غني سازي اورانيوم براي شروع مذاكره در سطح بالاتر، مسئله اي غيرمنطقي نيست.

ايران كه دست روي دست نمي گذارد(خبر ويژه)

طرح محاصره دريايي ايران به خاطر هراس از تبعات آن، از دستور كار مجلس نمايندگان آمريكا خارج شد.

به گزارش منابع خبري، شماري از حاميان اوليه اين قطعنامه، با ارزيابي تبعات آن، امضاي خود را پس گرفتند. هوارد برمن رئيس كميته روابط خارجي مجلس نمايندگان هم ادبيات آن را نگران كننده خوانده است. نگراني از احتمال درگيري نظامي با ايران، علت اصلي خروج طرح پيشنهادي از دستور كار مجلس نمايندگان عنوان شده است.

ممانعت از صادرات نفت ايران و بازرسي كشتي ها از جمله مفاد طرح پيشنهادي عنوان شده بود. گفته مي شود لابي صهيونيستي آمريكايي ايپك از طرح ياد شده حمايت مي كرد.

تلاش مشاركت و مجاهدين براي نفوذ در اعتماد ملي(خبر ويژه)

مهدي كروبي دبيركل حزب اعتماد ملي در يكي از جلسات اخير شوراي مركزي اين حزب از تلاش حزب مشاركت و سازمان مجاهدين براي نفوذ در اين حزب به شدت انتقاد كرده است. بنابر خبر، كروبي با اعلام اينكه شنيده است برخي دفاتر استاني حزب اعتماد ملي قصد دارند به يك كانديداي ديگر اصلاح طلب راي بدهند گفته است: «شنيده ام احزاب متمايل به كانديداهاي ديگر تماس هايي با برخي دفاتر شهرستاني حزب اعتماد ملي برقرار كرده و آنها را ترغيب به راي ندادن به كانديداي اعتماد ملي كرده اند. اين نوعي نفاق است و بايد ديد چه كساني در حزب نفوذ كرده اند.»

كيهان پيش از اين هم خبر داده بود كه يكي از اعضاي شوراي مركزي حزب اعتماد ملي از روند گزينش اعضا در اين حزب ابراز ناراحتي كرده و نسبت به آن هشدار داده بود.

شما راست مي گوييد، اما حق با ماست!(خبر ويژه)

اندكي پس از مطرح شدن پيشنهاد مهدي كروبي مبني بر رقابت درون جناحي نامزدهاي اصلاح طلب با يكديگر و عدم تخريب نامزدهاي رقيب درون خانواده اصلاح طلبان و در نهايت انجام نظرسنجي جهت تعيين كانديداي واحد، كه به ظاهر مورد حمايت و تاييد همه احزاب اصلاح طلب قرار گرفت، مصطفي تاج زاده عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت و سازمان مجاهدين انقلاب در اظهارنظري جالب توجه ضمن تاييد تلويحي اين طرح پيش شرط ائتلاف را حضور اصلاح طلبان در يك نظرسنجي انتخاباتي عنوان نمود. اما جالب تر آن كه وي با بيان اينكه در صورت حضور خاتمي از پيش نتيجه نظرسنجي مشخص است، فصل نويني را در پيش گويي هاي سياسي بنا نهاد. ناگفته پيداست كه ترفند تاج زاده در بيان نتيجه يك نظرسنجي انجام نگرفته(!) اعلام بي اعتباري هر نوع رقابت به اصطلاح دموكراتيك در جبهه اصلاحات و هر پيشنهادي با اين مضمون است.

دو شرط خاتمي براي كانديداتوري(خبر ويژه)

سيدمحمد خاتمي گفت: بعضاً مطرح شده كه خاتمي به شرط پيروزي به ميدان انتخابات وارد مي شود در حالي كه با تجربه دوبار حضور در انتخابات و با توجه به امواج و بازخوردهايي كه از جامعه دريافت مي كنم و محبتي كه به من در سطح وسيع ابراز مي شود، نگراني از اين بابت ندارم.

وي كه در ديدار مديران خبرگزاري ايلنا سخن مي گفت، افزود: دو پيش شرط من براي شركت در انتخابات اين است؛ بتوانم با ملت بر سر خواسته هاي شان تفاهم كنم. به اعتقاد من خواست قلبي و تاريخي مردم ايران آزادي، پيشرفت و عدالت است در عين سازگاري اين امور با دين و ارزش هاي معنوي و فرهنگي و اين همان گفتمان اصيل اصلاح طلبي است كه در آينده تلاش مي كنم به صورت مدون آن را به جامعه ارائه نمايم. اگر بر سر اين موضوع بتوانم با جامعه به تفاهمي روشن دست يابم و اين خواسته ها در ميان اقشار مختلف جامعه جنبه خودآگاهي يابد به پيش شرط نخست خود دست يافته ام.

خاتمي در بيان پيش شرط دوم خود نيز گفت:بايد با سازوكارهاي موجود تا چه حد امكان عملي كردن برنامه ها براي رئيس جمهوري فراهم است؟ اگر واقعاً امكان اجراي برنامه ها وجود نداشته باشد و موانعي بر سر راه قرار گيرند، ارائه بهترين و كامل ترين برنامه به مردم نيز به منزله اغوا و فريب مردم است.

وي اظهار كرد: دولت اصلاحات با وجود تمام تلاشي كه براي تصويب نهايي لوايح دوگانه اختيارات رئيس جمهوري مصروف داشت موفق به دستيابي به نتيجه مطلوب نشد.قطعاً اگر شرايط بر همان منوال باشد، بسياري از برنامه ها فرصت و مجال اجرايي شدن نخواهند يافت.

شايان ذكر است در انتخابات سال گذشته مجلس هشتم، خاتمي رسماً از فهرست ائتلاف اصلاح طلبان حمايت كرد و اين فهرست تحت نام «ياران خاتمي» به ويژه در تهران منتشر شد اما با بي اعتنايي مطلق افكارعمومي مواجه شد به گونه اي كه اصلاح طلبان ترجيح دادند نام وي را در مرحله دوم انتخابات از پاي فهرست خود حذف كنند. در انتخابات رياست جمهوري نهم نيز طيف متبوع خاتمي همگي از رقيب احمدي نژاد حمايت مي كردند و حتي خاتمي در بازديد از ستاد انتخابات در روز رأي گيري مرحله دوم با مانور روي واژه هايي نظير «سازندگي» موضع خود را نشان داد اما با اين همه مردم انتخاب ديگري را رقم زدند.

برخي اصلاح طلبان نزديك به خاتمي از جمله كارگزاراني ها هشدار داده اند كه تكرار تجربه نامزدي سوم هاشمي رفسنجاني براي خاتمي دور از ذهن نيست به ويژه اينكه وي هر چه در چنته داشته در همان دو دوره رياست جمهوري عرضه كرده است
 يکشنبه 14 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آریا نیوز]
[مشاهده در: www.aryanews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن