تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وقتى معلم به كودك بگويد: بگو بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم و كودك آن را تكرار كند خد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870965386




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نماينده تبريز از اختصاص بودجه اندك به مجموعه ربع رشيدي انتقاد كرد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: نماينده تبريز از اختصاص بودجه اندك به مجموعه "ربع رشيدي" انتقاد كرد
نماينده مردم تبريز ،اسكو و آذرشهر در مجلس شوراي اسلامي از سازمان ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي كشور به خاطر اختصاص بودجه ناچيز به مجموعه تاريخي " ربع رشيدي " انتقاد كرد.


به گزارش ايرنا، "رضا رحماني" روز شنبه در آيين تجليل از خادمين گردشگري آذربايجان شرقي افزود: چطور مي توان پذيرفت براي مجموعه اي تاريخي با اين قدمت كه افتخار تمدن مشرق زمين در برابر غرب است ، سالانه فقط يك ميليارد ريال اعتبار اختصاص يابد.
وي اظهار داشت: در حالي كه در كشورهاي غربي براي دانشگاه هايي با 300سال قدمت با غرور و افتخار جشن هاي باشكوه برگزار مي كنند ، دانشگاه ربع رشيدي با بيش از 700 سال قدمت در غربت مانده است.
وي بااشاره به تحصيل شش هزار دانشجو در دانشگاه ربع رشيدي در زمان فعاليت اين مركز دانشگاهي و تدريس به شش زبان خارجي در آن ، اضافه كرد: به هنگام ثبت وقف نامه اين مجموعه تاريخي در فهرست ميراث معنوي يونسكو در سال گذشته نيز توجه شاياني به اين موضوع در سطح كشور صورت نگرفت.
رحماني، با بيان اين مطلب كه به اذعان مورخان و باستان شناسان ، مجموعه تاريخي ربع رشيدي ، نخستين دانشگاه علمي كاربردي جهان بوده ، از ساخت 800 باب واحد مسكوني در حريم قانوني آن از زمان ثبت اين اثر تاريخي ارزشمند در فهرست آثار ملي در دهه 1350 تاكنون ابراز تاسف كرد.
وي يادآور شد: با توجه به نهفته بودن سازه هاي اصلي مجموعه تاريخي ربع رشيدي در دل خاك ، انجام كاوش هاي مختلف باستان شناسي در فصل هاي مختلف و نظارت و تاكيد جدي براي تحقق اين مهم از سوي ميراث فرهنگي استان ، ضروري است.
وي اعلام كرد: هرچند در سفر نخست رييس جمهوري به آذربايجان شرقي نيز اختصاص رديف بودجه اي براي تملك و احياي مجموعه تاريخي ربع رشيدي تبريز درخواست شد اما به دليل عدم كافي بودن بودجه اختصاص يافته، اين درخواست در زمره پيشنهادهاي سفر دوم هيات دولت به استان نيز لحاظ شده است.
نماينده مردم تبريز،اسكو و آذرشهر در مجلس شوراي اسلامي همچنين از ركود طرح تكميل مجموعه فرهنگي تاريخي "مقبره الشعراي تبريز" نيز انتقاد كرد.
وي گفت: اين در حالي است كه مشابه اين مجموعه فرهنگي تاريخي در سطح كشور وجود ندارد ، چرا كه 400 شاعر و عارف به نام يك هزار سال كشور در آنجا دفن شده اند.
وي با بيان اين مطلب كه با بودجه محدود دولتي، امكان اجراي طرحهاي احيا و بازسازي حوزه ميراث فرهنگي وجود ندارد ، بر لزوم كمك گيري از مردم براي صيانت از داشته هاي تاريخي فرهنگي تاكيد كرد.
وي افزود: هر چند كسي موافق تخريب آثار تاريخي آذربايجان شرقي نيست اما عمل مسوولان در اين راستا بوده و با روند كنوني ميراثي براي آينده نخواهد ماند.
رحماني پيشنهاد داد: براي جلوگيري از تخريب ميراث فرهنگي و تاريخي استان، هيات امنايي با محوريت اساتيد و صاحب نظران حوزه ميراث فرهنگي و با مشاركت مسوولان دولتي تشكيل شود.
وي قول داد كه نمايندگان آذربايجان شرقي در مجلس نيز در موارد لازم براي گرفتن مصوبه هاي لازم وارد عمل شوند.
ك/2 518/ 586/ 607 شماره 775 ساعت 16:35 تمام
 شنبه 13 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن