تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871727702




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مؤلفه‌ها قرآني زندگي ايده‌آل/ 9يك پژوهشگر قرآن:هيچ‌كس با عمل به قرآن از زندگي ايده‌آل عقب نمي‌ماند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: مؤلفه‌ها قرآني زندگي ايده‌آل/ 9يك پژوهشگر قرآن:هيچ‌كس با عمل به قرآن از زندگي ايده‌آل عقب نمي‌ماند
گروه اجتماعي: آيات 15 و 16 سوره «مائده» دليل محكمي بر اين ادعاست كه قرآن كتاب نوري است كه انسان را از ظلمت به سوي نور هدايت مي‌كند؛ بر اين اساس ما كسي را سراغ نداريم كه ادعا كند به دليل عمل كردن به دستورات قرآن از داشتن يك زندگي ايده‌آل و آرماني عقب افتاده باشد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمين «حرمت‌الله خانگل‌زاده» پژوهشگر قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، با اشاره به كمبودهاي بشر در مسير تعالي زندگي گفت: اگر در زندگي انسان دقت كنيم مي‌بينيم كه دائماً از يك نوع احساس كمبود در پيشرفت زندگي خود رنج مي‌برد كه خداوند به‌واسطه مفاهيم قرآن كريم و گفتار و سيره اهل‌بيت(ع) اين خلأ را برطرف كرده و صراط مستقيم را به بشر تعليم داده است.

وي به احصاي راهكارهاي قرآن براي رسيدن به زندگي ايده‌آل پرداخت و افزود: به‌عنوان نمونه خداوند در آيه 104سوره «آل عمران» مي‌فرمايد «وَلْتَكن مِّنكمْ أُمَّةٌ يدْعُونَ إِلَي الْخَيرِ وَيأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَينْهَوْنَ عَنِ الْمُنكرِ وَأُوْلـئك هُمُ الْمُفْلِحُونَ؛ بايد از ميان شما جمعي به نيكي دعوت كنند و امر به معروف و نهي از منكر نمايند و آنان رستگارانند.»

خانگل‌زاده در ادامه اظهار كرد: در اين آيه خداوند بهترين و آسان‌ترين راه براي ايجاد يك زندگي خوب را دعوت يكديگر به نيكي و امر به معروف و نهي از منكر مي‌داند كه به‌نوعي بهترين راه براي رسيدن به زندگي ايده‌آل نيز محسوب مي‌شود.

اين پژوهشگر قرآن با تأكيد بر اين‌كه براي ايجاد يك زندگي عالي بايد همه انسان‌ها مراقب اعمال يكديگر باشند و بي‌تفاوت از كنار هم رد نشوند، گفت: انسان‌ها ناگزير از برقراري ارتباط با يكديگر هستند بر همين اساس تحقق زندگي ايده‌آل نيز به نوعي در جمع معنا مي‌يابد.

حجت‌الاسلام خانگل‌زاده طي مسير زندگي ايده‌آل را نيازمند راهنما و نقشه صحيح راه دانست و تصريح كرد: بهترين نقشه‌ها را خداوند در قرآن به ما ارائه كرده است.

وي افزود: اگر قرآن نبود خوبي‌ها را نمي‌فهميديم، راه درست و نادرست را نمي‌شناختيم، نمي‌دانستيم چگونه رفتار كنيم، از چه راهي برويم، چه كارهايي انجام دهيم، چه غذاهايي بخوريم، چه حرف‌هايي بزنيم، با پدر و مادر و دوستان و اقوام چگونه رفتار كنيم، با چه كساني دوست شويم، با خدا چگونه حرف بزنيم و سرانجام چه كنيم تا به رستگاري ابدي برسيم.

وي در ادامه به آياتي از قرآن اشاره كرد و گفت: آيه 9 سوره «اسراء» مي‌فرمايد «همانا اين قرآن به آييني درست‌تر و استوارتر راه مي‌نمايد و مؤمناني را كه كارهاي نيك و شايسته مي‌كنند، مژده مي‌دهد كه ايشان را مزدي بزرگ است» و در قالب اين جملات قرآن را كتاب هدايت معرفي مي‌كند.

اين پژوهشگر قرآن در پايان آيات 15 و 16 سوره «مائده» را دليل محكمي بر اين ادعا دانست كه قرآن كتاب نوري است كه انسان را از ظلمت به سوي نور هدايت مي‌كند؛ بر اين اساس ما كسي را سراغ نداريم كه ادعا كند به دليل عمل كردن به دستورات قرآن از داشتن يك زندگي ايده‌آل و آرماني عقب افتاده باشد.
 جمعه 12 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 150]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن