واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: خريد بليت اتوبوس، موزه و سينما بزودي الكترونيكي ميشود
برنامهريزي گستردهاي براي تامين نقدينگي واحدهاي توليدي و اقشار مختلف جامعه صورت گرفته است كه در قالب ارائه تسهيلات بانكي در اشكال مختلف به اجرا در ميآيد.
به گزارش ايسنا حميد پورمحمدي --- معاون وزير اقتصاد --- در نشست شوراي راهبردي بانكداري الكترونيك كه با حضور برخي از مديران عامل بانكهاي دولتي و خصوصي برگزار شده بود گفت: با توافق كارگروه نظام بانكي كه متشكل از نمايندگان وزارت اقتصاد و بانك مركزي است، مقرر شد منابع مورد نياز بانكها براي پرداخت تسهيلات به طرحهاي نيمه تمام كه داراي توجيه اقتصادي هستند، فراهم شود كه در قالب تامين خط اعتباري فروش اوراق مشاركت و افزايش سرمايه بانكها صورت ميگيرد.
معاون امور بانك، بيمه و شركتهاي دولتي وزارت امور اقتصادي و دارايي افزود: همچنين واحدهايي كه با مشكل سرمايه در گردش درگير هستند شناسايي شده و براساس دسته بندي صورت گرفته به بانكهاي مختلف معرفي شدند تا به ترتيب تسهيلات دريافت كنند.
وي تاكيد كرد: روند پرداخت اين تسهيلات زير نظر بانك مركزي، وزارت اقتصاد و سازمان حسابرسي خواهد بود و مديران بانكها بايد از عملكرد قابل دفاع در انتصاب واحدهايي كه به آنها تسهيلات ميدهند برخوردار باشند.
پورمحمدي با اشاره به تجهيز منابع لازم براي پرداخت تسهيلات جديد ازدواج گفت: نظام بانكي كشور آماده است به هر يك از جواناني كه پس از عيد فطر امسال ازدواج كنند مبلغ دو ميليون تومان تسهيلات پرداخت كند و اين تسهيلات نيز با كمترين بوروكراسي اداري و سهولت در اخذ ضمانت اعطا ميشود.
معاون وزير اقتصاد در بخش ديگري از سخنانش در مورد وضعيت مولفههاي مختلف بانكداري الكترونيكي در كشور گفت: در حوزه پرداختهاي نوين خدمات بانكداري الكترونيكي در دو بخش پرداختهاي خرد و متوسط ارائه ميدهيم كه در بخش پرداختهاي خرد به زودي شاهد آن خواهيم بود به عنوان كارتهاي سوخت قابليت استفاده به عنوان كارتهاي پرداخت الكترونيك را خواهند يافت و مبلغ سوخت دريافت شده از حساب افراد كم ميشود و به اين ترتيب تبادل پول به راحتي فراهم ميشود.
وي افزود: در اقدام ديگر به زودي خريد بليت در سراسر كشور اعم از بليتهاي سفرهاي درون شهري، برون شهري، بليت موزهها و سينماها تنها با استفاده از كارتهاي الكترونيكي صورت خواهد گرفت.
معاون وزير اقتصاد در مورد خدمات بانكداري الكترونيكي در حوزه پرداختهاي متوسط نيز توضيح داد: تا به حال حدود 35 ميليون كارت الكترونيكي صادر شده كه تا پايان سال 88 بايد به 72 ميليون كارت برسد يعني به ازاي هر ايراني يك كارت.
وي تعداد كارتهاي اعتباري صادر شده را نيز يك ميليون اعلام كرد و گفت: تا پايان سال آينده اين تعداد بايد به 15 ميليون كارت برسد.
پورمحمدي اضافه كرد: در حال حاضر 12 هزار دستگاه خودپرداز داريم كه با احتساب تعداد شعب بانكها ميتوان گفت به ازاي هر شعبه يك خودپرداز وجود دارد ولي تا پايان سال 88 اين تعداد بايد به 32 هزار دستگاه افزايش يابند.
به گفته وي 97 درصد تراكنشهاي الكترونيكي الان بر روي خودپردازهاست و سه درصد آن توسط پايانههاي خري(د (pos است در حالي كه تراكنش خودپردازها بايد به 30 درصد كاهش يابد و برنامهريزيهاي صورت گرفته نيز در اين راستاست كه تمام اين عوامل به اين دستگاهها مجهز شوند.
وي همچنين از افزايش خطوط ارتباط الكترونيكي بين بانكي از پنج به 17 هزار خط خبر داد و گفت: تا پايان امسال با افزايش اين خطوط به 19 هزار خط، تمام شعب بانكها به صورت برخط با يكديگردر ارتباط خواهند بود.
معاون امور بانك، بيمه و شركتهاي دولتي وزارت امور اقتصادي و دارايي همچنين در حاشيه اين نشست درباره راهاندازي سيستم ساتنا (سامانه تسويه ناخالص ملي) از 21 مهر ماه سال جاري در كشور گفت: اين خدمات تحول اساسي در شبكه بانكداري الكترونيك كشور ايجاد خواهد كرد.
وي نظارت بر فعاليت بانكداري الكترونيك را از برنامههاي جدي وزارت امور اقتصادي و دارايي و بانك مركزي برشمرد و تصريح كرد: با تشكيل كميته نظارت از اين به بعد گزارشهاي هفتگي از عملكرد بانكها بر حسن اجراي فعاليت دستگاههاي خودپرداز و حسن ارائه خدمات به مردم منتشر ميشود.
به گفته وي براساس توافق كارگروه تحول بانكي، بانك مركزي و وزارت امور اقتصادي و دارايي، اعتبارات مورد نياز براي اجراي طرحهاي بزرگ نيمه تمام داراي پيشرفت مناسب و توجيه اقتصادي فراهم شده آماده پرداخت است.
پورمحمدي توضيح داد: اعتبارات طرحهاي توليدي كه با مشكل سرمايه در گردش مواجه هستند نيز تامين شده و منابع مالي مورد نياز طرحها در صورت داشتن توجيه پرداخت ميشود.
معاون وزير اقتصاد به تمام افرادي كه از طريق تعاونيهاي مسكن مهر نيز ثبت نام كرده و منتظر دريافت تسهيلات آماده سازي زمينهاي 99 ساله خود هستند عنوان كرد: اعتبارات آنها نيز تامين شده و آماده پرداخت است.
سه شنبه 9 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 381]