واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: رئیس پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال حکم صادره در خصوص عفو خداداد عزیزی را در تضاد با مفاد آیین نامه انضباطی فدراسیون فوتبال عنوان کرد.
عبدالرحمان شاه حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص حکم صادره در مورد خداداد عزیزی گفت: هر چند که هنگام صدور رای علیه خداداد عزیزی در خصوص موضوع تخلف، اینجانب به علت تعارض با سایر آرای مشابه به موضوع حکم نقد داشتم لیکن با توجه به قضیه اخیر مبنی بر عفو نامبرده لازم می دانم عینا مقررات لازم الاجرا که مرتبط به موضوع است را جهت تنویر افکار عمومی بیان نمایم.
وی ادامه داد: مطابق قانون 92 آیین نامه انضباطی مرجع رسیدگی به درخواست تجدید نظر صالح به صدور رای عفو، تخفیف و تعلیق است. مطابق مفاد آیین نامه انضباطی احکام صادره از کمیته های انضباطی شهرستان درکمیته انضباطی مرکز استان و احکام صادره از سوی کمیته های انضباطی مراکز استان ها در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال و احکام صادره از کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در کمیته استیناف قابل تجدید نظر است.
وی افزود: همگان مستحضرند که رای آقای خداداد عزیزی توسط کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال صادر شده است و مطابق نص صریح ماده 92 مرجع صالح به صدور حکم عفو فقط کمیته استیناف است حتی اگر به موجب عدم اعتراض محکوم پرونده سابقا در کمیته استیناف مورد رسیدگی قرار نگرفته باشد این امر مانع صلاحیت صدور حکم عفو از سوی کمیته استیناف نیست.
شاه حسینی در ادامه اظهار داشت: حال چنانچه مرجعی غیر از کمیته استیناف آقای خداداد عزیزی را عفو نموده باشد بر اساس مستندات ذکر شده حکم عفو فاقد اعتبار قانونی است و چنانچه کمیته استیناف مبادرت به صدور حکم عفو کرده باشد فقط در صورتی که مطابق تبصره 3 ماده 92 آقای خداداد عزیزی، یک دوم از مدت محرومیت خود را سپری کرده باشد، صدور حکم عفو توسط کمیته استیناف قانونی است. و اما در خصوص اشخاصی را که می توانند درخواست عفو نمایند پر واضح است محکوم علیه ( خداداد عزیزی) و باشگاه ذی نفع یعنی باشگاهی که آقای عزیزی تحت قرارداد با آن باشگاه است فقط می توانند درخواست عفو نمایند و در قواعد حقوقی نیز چنین است.
رئیس پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سوال که آیا افرادی که در فوتبال فاقد سمت هستند می توانند در این خصوص نظر دهند، گفت: چنانچه اشخاص دیگری مبادرت به درخواست عفو نموده باشند با مقررات انضباطی فوتبال همخوانی ندارد لذا ارکان قضایی فوتبال نیز نباید اجازه بدهند اشخاص غیر فوتبالی که در مقررات اینگونه اشخاص احصا نشده اند در امور قضایی فوتبال دخالت کنند.
شاه حسینی با بیان اینکه در زمان وی نیز چنین درخواست هایی وجود داشت، افزود: در زمان تصدی اینجانب در کمیته انضباطی به گواهی همکارانم و مسئولان فدراسیون فوتبال بارها اشخاصی خارج از فوتبال که دارای سمت های دولتی بوده اند با نامه های مکتوب قصد دخالت در امور قضایی فوتبال را داشتند که هیچ گاه اجازه ندادم این گونه مکاتبات در صدور و اجرای آرا تاثیرگذار باشد که مصداق بارز آن سرباز احمدی است.
مجتبی شریفی، رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفته که کمیته استیناف در خصوص صدور حکم عفو به کمیته انضباطی تفویض اختیار نموده که شاه حسینی این موضوع را رد می کند. وی گفت: در مقررات انضباطی صلاحیت ارکان قضایی از جمله کمیته استیناف و کمیته انضباطی تبیین گردیده است. هیچ گاه موضوع تفویض اختیار یا صلاحیت به مرجع صالح پیش بینی نشده است. بنابراین چنانچه کمیته استیناف اختیارات خود را در خصوص صدور حکم عفو به کمیته انضباطی تفویض نموده باشد به طور قطع و یقین این تفویض اختیار خارج از چارچوب مقررات و فاقد اعتبار حقوقی است.
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال 20 آذرماه سال 87 و به دنبال درگیری خداداد عزیزی قائم مقام باشگاه پیام با یکی از نمایندگان رسانه های خبری در دیدار تیم های فوتبال پیام مشهد و مقاومت سپاسی شیراز، وی را به مدت یک سال از فعالیت در فوتبال محروم و به پرداخت 10 میلیون تومان جریمه نقدی محکوم کرده بود
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]