واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: استاندار قم:برنامه ريزي هاي استان بايد به سمت گردشگري ديني و مذهبي باشد
داخلي. اجتماعي. گردشگري.
استاندار قم گفت: برنامه ريزيها و نگاه مديران استان بايد به سمت زاير پذيري و گردشگري ديني، مذهبي و علمي باشد چرا كه اين امر نيز از لحاظ اقتصادي در استان قم بهتر جواب ميدهد.
به گزارش ايرنا، دكتر محمد ناظمي اردكاني در حاشيه بازديد از تعدادي از هتل هاي در دست ساخت استان به ايرنا اظهار داشت: گردشگراني كه به قم سفر ميكنند بيشتر نگاه ديني و معنوي دارند و سرمايهگذاران بخش گردشگري بايد بيشتر اين قشر را مخاطب خود قرار دهند.
وي با بيان اينكه استان قم داراي ذخاير ديني، فرهنگي و علمي غني است، خاطرنشان كرد: علاوه بر حرم مطهر حضرت معصومه (س) و مسجد مقدس جمكران بايد ساير مراكز ديني و فرهنگي استان همچون حوزه علميه، منزلگاه امام خميني (ره)، مراجع عظام و امامزادگان مشهور به زايران معرفي بشوند.
ناظمي اظهار داشت: وضعيت ظاهري شهر از لحاظ تميزي و زيبايي نيز در جذب گردشگر بسيار مهم و حايز اهميت است.
وي گفت: شاهد ساخت پروژه هاي اقامتي و مجتمع هاي خدماتي رفاهي در استان قم هستيم و در آينده نزديك با بهره برداري از برخي از اين پروژه ها تقريبا در كوتاه مدت مشكل اقامت زوار و گردشگران حل خواهد شد.
وي اعلام كرد: پروانه ساخت تعدادي ديگر از پروژه هاي گردشگري و اقامتي صادر شده كه با توجه به سياست هاي دولت و تسهيلات ارايه شده توسط بانك ها مي توانيم با ساخت آنان در بلند مدت پاسخگوي حجم زياد اقامت مسافران در استان باشيم.
ناظمي بيان داشت: در بازديد از پروژهها بيشتر گله سرمايهگذاران عدم سرعت لازم دستگاه هاي اداري مربوط بود كه از دستگاه هاي ذيربط ميخواهيم موانع را رفع و همكاري هاي لازم را با سرمايهگذاران در استان قم داشته باشند.
وي گفت: سامانه بانكي استان همكاري خوبي با سرمايهگذاران داشته و تسهيلات مورد نياز آنها به موقع پرداخت شده است و از سوي ديگر سرمايه- گذاران نيز آورده خوبي داشته اند.
استاندار قم تاكيد كرد: درنماهاي ساختمان هاي شهر بايد طراحي و معماري ايراني و اسلامي بكار گرفته بشود.
وي در بخش ديگر سخنانش با اشاره به سال نوآوري و شكوفايي گفت: در زمينه نوآوري كارهاي آموزشي و نرم افزاري در دستگاه هاي اداري تدارك ديده شده و آموزش هاي لازم به مديران داده شده است.
ناظمي افزود: جشنواره نوآوري در دهه فجر امسال برگزار ميشود و دستگاههاي مختلف استان نوآوري هاي خود را در اين جشنواره ارايه ميكنند.
وي اضافه كرد: در شش ماه نخست امسال شاهد نوآوريهايي در دستگاه هاي مختلف و پروژه هاي در دست انجام استان بوده ايم.
رييس سازمان ميراث فرهنگي گردشگري و صنايع دستي قم نيز در حاشيه اين بازديدها به ايرنا گفت: زيرساخت هاي گردشگري استان قم متناسب با حجم زياد زايران اين استان نيست.
مهندس مهدي متقيان اظهار داشت: در كل مراكز اقامتي كشور ۱۵۸هزار تخت موجود است كه ۹۸هزار تخت آن در دولت نهم به بهره برداري رسيده است و در حال حاضر مراكز اقامتي استان قم چهار هزار تخت دارند.
وي افزود: ۵۰۰باب منزل شخصي براي اسكان زايران در استان شناسايي شده است و ۱۲۰باب از اين منازل نيز تاكنون ساماندهي شده اند.
متقيان تاكيد كرد: در منطقه جمكران نيازمند يك مديريت منسجم هستيم تا خدمات لازم و در شان مسجد مقدس جمكران به زايران داده شود.
وي گفت: پروژههايي كه در حريم بناهاي تاريخي ساخته ميشوند بايد از معماري ايراني و اسلامي استفاده كنند.
استاندار قم از هتلها و مجتمع هاي خدماتي رفاهي در دست ساخت خورشيد، پارسيان، شهر آفتاب، الماس، امين، ونوس، ميثم، مركز اسناد انقلاب اسلامي و استقلال بازديد و از نزديك با مسوولان ساخت اين پروژهها گفت وگو كرد.
ششم مهر ماه روز جهاني جهانگردي ميباشد. ك/۲
دوشنبه 8 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]