تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):انسان با ايمان نيرومند، نزد خداوند بهتر و محبوب تر است از انسان با ايمان ناتوان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837546461




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مراسم پاياني جايزه‌ي ادبي - هنري قدر برپا شد انتقاد علي معلم دامغاني از بي‌برنامه پيش رفتن هنر


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مراسم پاياني جايزه‌ي ادبي - هنري قدر برپا شد انتقاد علي معلم دامغاني از بي‌برنامه پيش رفتن هنر
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و ادب - ادبيات

مراسم پاياني نخستين جايزه‌ي ادبي - هنري قدر روز گذشته (يكشنبه، هفتم مهرماه) در فرهنگسراي هنر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار بخش ادب خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين جايزه در بخش ادبي با تقدير از طاهره صفارزاده، علي موسوي گرمارودي، م. مؤيد و حجت‌الاسلام جواد محدثي به عنوان چهره‌هاي پيشكسوت، به مرتضي اميري اسفندقه اهدا شد.

محمدرضا سنگري، صابر امامي، محمدرضا تركي، سيامك بهرام‌پرور، جواد محقق، محمدرضا تقي‌دخت و محمدرضا روزبه، داوران اين بخش بودند.

در بخش هنرهاي تجسمي نيز با داوري حسين خسروجردي، علي شيرازي، صداقت شهبازي،‌ جهانگير چراغي،‌ مهنوش هوشي و مجتبي آقايي، جايزه به محمد موحدحسيني تعلق گرفت.

در مراسم اهداي نخستين جايزه‌ي ادبي - هنري قدر كه از سري برنامه‌هاي همايش «كلمات روزه‌دار» از سوي معاونت هنري سازمان فرهنگي - هنري شهرداري تهران برگزار شد، مجيد سرسنگي - قائم‌مقام سازمان فرهنگي - هنري شهرداري تهران - در سخناني گفت: برگزاري جايزه‌ي قدر در راستاي تجليل و تكريم از اساتيد و هنرمنداني است كه عمر خود را در راستاي رساندن پيام ارزش‌هاي والاي اسلامي، بويژه پيام ولايت و ماه خدا، سپري كرده‌اند.

او در ادامه افزود: در يك سال گذشته كه در معاونت هنري سازمان بودم، سعي كرديم در كنار همه‌ي دغدغه‌هاي فرهنگي كه امروز در سطح شهر تهران وجود دارد، و بحق هم بايد به همه‌ي آن‌ها توجه كرد، مسأله‌ي پرداختن به هنر فاخر و تكريم از اساتيد و بنياد نهادن امور فرهنگي متناسب با شأن اين كشور اسلامي از ياد نرود؛ پس در طول سال گذشته به اين سمت رفتيم كه نقشه‌ي يكم فرهنگي را كه آقاي قاليباف (شهردار تهران) مطرح كرد، گسترش دهيم و به شعار فرهنگ شهروندي نزديك شويم. اعتقاد داريم شهر سالم شهري نيست مگر شهري كه شهروندانش فرهنگي باشند و با ادبيات و هنر تماس داشته باشند.

در ادامه، سيدضياء‌الدين‌ شفيعي - دبير اولين جايزه‌ي ادبي - هنري قدر و همايش كلمات روزه‌دار - به گزارشي از چگونگي شكل‌گيري جايزه پرداخت و گفت: امسال پس از سه ‌سال، اين بارقه درگرفت و نخستين دوره‌ي جايزه كه شمايلي از آرزوي بزرگ مطرح‌ شدن ادبيات و هنر ديني در ماه رمضان است، برگزار شد. شعر رمضاني و قرآني در اين سه ‌سال فرصت بزرگ‌نمايي پيدا كرد و شايد تني‌ترين هنر به قرآن، ادبيات باشد. ماه رمضان فقط در حوزه‌ي شعر كلاسيك بازتاب وسيع نداشته؛ بلكه در شعر معاصر هم وجود داشته است. قدر مثل چتري بزرگ بر ادبيات ديني ما استوار است. اين جايزه فرصتي است براي تجليل از كساني كه اين‌ ارزش‌ها و هنرها را ديده‌اند و به جان كوشيده‌اند تا از آن‌ها دفاع كنند. برخي از چهره‌هايي كه در طول اين ماه در شب‌هاي شعر‌ ما حاضر شدند، كساني بودند كه بيش از 10 تا 15 سال بود كه در پشت تريبوني حاضر نشده بودند.

به گزارش ايسنا، سپس از علي معلم ‌دامغاني براي شعرخواني دعوت شد، كه قبل از شعرخواني در سخناني گفت: هنر تا حدودي در اين سال‌ها بي‌برنامه پيش‌رفته است؛ اما اصل اين است كه يك مقدار در برنامه‌هاي هنري دقت بيش‌تري شود؛ خصوصا دوست و دشمن معلوم شوند و اين‌كه آيا فرهنگ در كشوري مثل كشور ما جايگاهي دارد.

سپس ايازي - از مسؤولان شهرداري تهران - در سخناني گفت: مجموعه‌ي رويكردي كه در شهرداري تهران به بحث فرهنگ و هنر داريم، در دو حوزه تعريف مي‌شود؛ يكي توسعه‌ي كالبدي فضاهاي فرهنگي و هنري در شهر تهران بوده است كه در سال‌هاي اخير ديده‌ايم و الآن هم سه‌ ميليون متر مربع فضا در دست احداث داريم. فردا كلنگ باغ هنر تهران به زمين زده مي‌شود و بزرگ‌ترين سالن نمايش كشور با ظرفيت 5700 نفر شامل خانه‌ي معماري، خانه‌ي هنرهاي تجسمي، خانه‌ي موسيقي و كوشك هنر تهران در اراضي عباس‌آباد را احداث خواهيم كرد. همچنين مجموعه‌ي سينمايي زندگي را در قالب پنج سالن سينمايي و ظرفيت 1200 نفر در غرب تهران، كه اصلا نداشته‌ايم، افتتاح مي‌كنيم. در روزهاي آبان‌ماه هم مجموعه‌ي سينمايي ملت را در جنب پارك ملت و دو سالن تئاتر را در كنار خانه‌ي هنرمندان افتتاح مي‌كنيم. همچنين ما رويكرد ماهوي به مسائل فرهنگي - هنري داشته‌ايم.

به گزارش خبرنگار ايسنا، در ادامه، بيانيه‌ي بخش ادبي توسط محمدرضا تقي‌دخت خوانده شد.

در اين بيانيه با يادآوري اين نكته كه داوران نخستين جايزه‌ي ادبي قدر اظهار اميدواري كرده‌اند كه در سال‌هاي بعد در دو حوزه‌ي «تك‌اثر» و «كتاب مستقل»، نام‌هاي ديگري با عنايت و تكيه‌ي بيش‌تر به نسل جوان انتخاب و براي تجليل و تقدير معرفي شوند، آمده بود: چهره‌هاي برگزيده‌ي امسال، اگرچه به شعر و شاعري شهره‌اند؛ اما همه از مؤلفان و محققان پركار و مترجمان فعال ديني و قرآني نيز هستند و علاوه بر انتشار دفترهاي متعدد شعر و ارائه‌ي آثار رمضاني، در حوزه‌هاي پژوهش، تحقيق، ترجمه و تأليف نيز شناخته‌شده‌اند.

سپس با حضور علي ‌معلم دامغاني، ايازي، مجيد سرسنگي و مجتبي آقايي از طاهره صفارزاده، سيدعلي موسوي‌ گرمارودي، حسين مهدوي (م. مؤيد)، حجت‌الاسلام جواد محدثي به عنوان چهار پيشكسوت عرصه‌ي شعر تقدير و مرتضي اميري‌ اسفندقه به عنوان برگزيده‌ي ويژه‌ي بخش جوان معرفي شد.

جايزه‌ي طاهره صفارزاده را كه در برنامه حضور نداشت، سودابه اميني دريافت كرد. جايزه‌ي م. مؤيد را هم فرزندش گرفت و جايزه‌ي حجت‌الاسلام جواد محدثي را جواد محقق.

همچنين در بخش هنري كه بيانه‌اش توسط سعيد بيابانكي، كه اجراي برنامه را نيز برعهده داشت، خوانده شد، از محمد موحدحسيني تقدير شد.

نمايش كليپ و اجراي موسيقي از ديگر برنامه‌هاي مراسم يادشده بود.

انتهاي پيام
 دوشنبه 8 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن