واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: اخبار ويژه كيهان// اجماع اصلاح طلبان و يك مشكل خيلي كوچك// كارگزاران: كروبي و خاتمي هر دو خوبند اما به درد رئيس جمهوري نمي خورند// ايراني ها 4 سال ما را به بازي گرفتند
خبرگزاري آريا- كيهان در شماره امروز خود (7 مهر)، اخبار ويژه زير را درج كرده است.
اجماع اصلاح طلبان و يك مشكل خيلي كوچك(خبر ويژه)
پيشنهاد تكراري «فعاليت همزمان همه نامز دهاي اصلاح طلب تا مدتي معين و سپس رسيدن به نامزد واحد» بازهم به بن بست خورد.
در آخرين نوع از اين پيشنهادها، آقاي كروبي در مراسم افطاري شماري از اصلاح طلبان گفته «چه ايرادي دارد همه نامزدها با هم وارد فضاي انتخابات شوند و سپس بر اساس مكانيزمي خاص و در يك زمان مشخص، آن نامزدي كه راي بيشتري داشت بماند و بقيه كنار بروند.»
اين سخن طبق معمول با استقبال حضاري از كارگزاران، حزب مشاركت و سازمان مجاهدين و مجمع روحانيون مواجه شده اما در نحوه معرفي نامزد نهايي مجدداً بحث ها به بن بست انجاميده و بي نتيجه مانده است. تشكيل شوراي حكميت، نظرسنجي، تشكيل پارلمان اصلاحات و... از جمله پيشنهادهاي پراكنده اي است كه هيچ يك نتوانسته موافقت نامزدها و حاميان را برانگيزد. به عنوان مثال سازمان مجاهدين با تشكيل پارلمان اصلاحات مخالفت كرده و حامي نظرسنجي است در حالي كه برخي ديگر از اصلاح طلبان توسل به نظرسنجي را غيرواقعي و همراه با خطا و احياناً تردستي! مي دانند.
كارگزاران: كروبي و خاتمي هر دو خوبند اما به درد رئيس جمهوري نمي خورند(خبر ويژه)
رئيس دفتر سياسي كارگزاران گفت: آقايان خاتمي و كروبي داراي ويژگي هاي مثبتي هستند اما ويژگي هاي لازم و كافي براي ورود به انتخابات رياست جمهوري را ندارند و من نتيجه مطلوبي در اين باره نمي بينم.
محمد هاشمي در گفت وگو با شهروند امروز همچنين با بيان اينكه «من فكر نمي كنم آقاي روحاني نماينده جناح اعتدالگرا و عملگرا باشد» حزب كارگزاران و آقاي هاشمي را به عنوان «عملگرايان» معرفي كرد و گفت: جناح راست و چپ هر كدام 20 درصد راي مردم را دارند. در سال 76، 40 تا 45 درصد مردم طرفدار عملگرايان بودند. وقتي كارگزاران به حمايت از آقاي خاتمي برخاست آن 20درصد جناح چپ هم افزوده شد. اين چنين بود كه آقاي خاتمي پيروز انتخابات شد. الان هم شرايط مثل سال 76 است و اگر انتخابات آزاد باشد پيروزي با عملگرايان است.
محمد هاشمي درباره تمايل آقاي هاشمي رفسنجاني به حاكم شدن عملگرايان گفت: بعد از انتخابات رياست جمهوري دولت نهم ايشان اعلام كردند كه لازم است يك جبهه اعتدال تشكيل شود اين پيشنهاد در واقع بيان اين نكته بود كه چنين اتفاقي رخ دهد. اما آن پيشنهاد با استقبال برخي احزاب اصلاح طلب رو به رو نشد. اگر چه كارگزاران يا حزب اعتدال و توسعه به اين پيشنهاد روي خوش نشان دادند ولي چون همه احزاب وارد اين موضوع نشدند، داستان خود به خود منتفي شد. حتي برخي از احزاب جناح راست نيز انگيزه ورود به اين داستان را نداشتند. كسي هم ديگر پيگيري نكرد و خود ايشان هم موضوع را پس از طرح، دنبال نكردند.
رئيس دفتر سياسي كارگزاران همچنين با اظهار اينكه «در دولت اصلاحات، مفهوم آزادي مشخص نبود و اين موضوع مترادف شد با بي بند و باري» گفت: اتفاق ديگر حرمت شكني ها بود. تحت همين عنوان آزادي بيان حرمت افراد شكسته شد و حتي از افراد حقيقي و حقوقي گذر كرد و به مقامات رسيد. مثلاً يك نشريه دانشجويي راجع به حضرت امام زمان«عج» مطالبي نوشت.
وي اضافه كرد: اتفاق ديگر در دولت سابق عنايت خاص به مسائل سياسي و كم توجهي به مسائل اقتصادي بود. اين اعتدال نبود، معيشت مردم فراموش شده بود. به همين علت امروز با هر كسي صحبت مي كنيد در خصوص دولت اصلاحات، ياد مسائل سياسي و گفت وگوهاي تمدن ها مي افتد نه مسائل اقتصادي و رفع مشكلات مردم. مثلاً حادثه تحصن در مجلس ششم از مصاديق تندروي بود. مسائل ملي را نبايد فداي مسائل حزبي كرد.
با وجود اين نقدها، محمد هاشمي خواستار تشكيل دولت ائتلافي با جريان اصلاحات شد و در عين حال درباره حزب كارگزاران هم گفت: حزب در زمينه معرفي كانديدا كوتاهي و كم كاري كرده است... روزنامه حزب بايد زيرنظر دفتر سياسي فعاليت كند يا خطوط سياسي را از دفتر بگيرد در حالي كه الان اين گونه نيست. من هم در دفتر فعال نيستم.
رئيس سابق موساد: اسير بازي ايراني ها شده ايم(خبر ويژه)
رئيس سابق سازمان جاسوسي رژيم صهيونيستي (موساد) از سياست تبليغاتي اين رژيم عليه ايران به ويژه برنامه هسته اي آن انتقاد كرد و گفت: اسرائيل با اين روش مردم خود را مي ترساند و موقعيت تهران را بهبود مي بخشد. افرام هالوي كه رئيس مركز پژوهش هاي استراتژيك دانشگاه عبري قدس است طي سخناني در دانشگاه تل آويو اضافه كرد: عيب بزرگ اين رفتارها آنجاست كه ما مي دانيم دشمن براي نابودي ما تلاش مي كند.
وي گفت: اسرائيل با اين سياست خود، قدرت بازدارندگي خود را نزد جامعه از بين مي برد و به دنبال بازي ايران كشيده مي شود. البته توسعه هسته اي ايران، جايگاه قدرت منطقه اي در ايران را تقويت مي كند.
ايراني ها 4 سال ما را به بازي گرفتند(خبر ويژه)
صداي آمريكا از سفر رئيس جمهور اسلامي ايران به نيويورك به عنوان بازي ديپلماتيك دقيق و حساب شده ياد كرد.
اين رسانه آمريكايي به نقل از يكي از عناصر ضد انقلاب گفت: جمهوري اسلامي طي 4سال گذشته بازي سياسي دقيقي را به جلو برده يعني از زماني كه غني سازي را دوباره از سر گرفت. احمدي نژاد مي خواهد افكار عمومي در غرب را كه بعد از جنگ عراق به شدت ضد جنگ شده و به سياست هاي دولت آمريكا هم اعتماد نمي كند به طرف خود جلب كند. حكومت ايران اساسا به دنبال حل مشكلات با جامعه بين المللي ]؟![ نيست بلكه مي خواهد با جلب يك متحد بسيار قوي يعني افكار عمومي در آمريكا و غرب وقت بخرد.
وي اضافه كرد: از همين رو احمدي نژاد اولا از يك طرف بين دولت آمريكا و مردم آن اين تفاوت را نشان مي دهد و مي خواهد بگويد ما با مردم آمريكا خوبيم، از طرف ديگر بازي دقيقي كه جمهوري اسلامي مي كند اين است كه سعي مي كند در افكار عمومي آمريكا، اسرائيل را مقصر اصلي تنش بين ايران و آمريكا نشان دهد يعني به مردم آمريكا بگويد كه ببينيد اگر اختلافي هست بين آمريكا و ايران، نه به خاطر منافع ملي آمريكا بلكه به خاطر فشار اسرائيل است كه آمريكا به آن تن مي دهد.
اين عنصر ضدانقلاب از اينكه هيچ خبرنگاري رئيس جمهور ايران را به چالش نگرفت- نتوانست به چالش بكشد- ابراز ناراحتي كرد و گفت: وقتي رئيس جمهوري كه به نقض حقوق بشر محكوم شده ]؟! [ مي آيد در تلويزيون سي ان ان و مي گويد دوران منطق و گفت وگو است يعني ما اهل منطق و گفت وگو هستيم بايد لااقل خبرنگار كاركشته اي مثل لاري كينگ او را به چالش مي گرفت
يکشنبه 7 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]