واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: موبايل ايرانينيمي از تهرانيها صاحب تلفن همراه هستند
مديرعامل شركت ارتباطات سيار به تازگي با بيان اينكه هم اكنون ضريب نفوذ تلفن همراه در تهران 51درصد است و از هر 2 نفر يك نفر تلفن همراه دارد، گفت: همراه اول براساس آمار سازمان جهاني GSM از لحاظ سيم كارت دائمي در منطقه با 5/16ميليون مشترك رتبه اول را در اختيار دارد.
وحيد صدوقي طبق معمول و در سلسله گفتوگوهاي اختصاصي خود با خبرگزاري فارس، همچنان به اطلاعات چندين بار منتشر شده زير مجموعه خود اشاره كرد و گفت كه همراه اول هم اكنون 27ميليون و 860هزار مشترك دارد كه اين تعداد در ابتداي سال 85 تنها 5/8ميليون مشترك و در پايان 85 حدود 15ميليون مشترك بود، ولي اين رقم در سال 86 به 24ميليون نفر رسيد و امسال نيز 3ميليون و 300هزار مشترك جذب همراه اول شدند. وي افزود: برنامه ارتباطات سيار در سال گذشته جذب 6ميليون مشترك بود كه بيش از 9ميليون مشترك جذب شد. امسال نيز برنامه جذب 6ميليون مشترك را در دستور كار داريم.
صدوقي اظهار داشت: برنامه همراه اول براي يك سال آينده، افزايش ظرفيت شبكه به 38ميليون مشترك است كه بخش عمده تجهيزات اين امر خريداري شده و در حال توسعه است.
البته وحيد صدوقي در كنار رشد تعداد كاربران به رشد مشكلات پيش روي كاربرانش طي چند سال گذشته هيچ اشارهاي نكرده است. او نگفته است كه چنددرصد از اين نيمي از تهرانيها براي برقراري يك تماس ساده يا ارسال يك پيامك با مشكل روبهرو هستند. او همچنين به آمارهاي اختلالات شبكه
توسعه يافتهاش هم اشاره نداشته و نيز به دلايل اختلالات پيامكي در برخي از روزها در كنار سوختن بي مورد سيم كارتها و عدم دريافت قبوض و قطع شدنهاي ناخواسته مشتركان اشارهاي نكرده است. البته شايد تمام اين اتفاقات بي دليل باشد!
توليد بي نتيجه گوشي تلفن همراه ادامه دارد
يك كارشناس اقتصادي گفت: با وجود استقبال نكردن خريداري از گوشي توليد داخل، همچنان بر توليد آن اصرار ميشود.
محمد توحيدي در گفتوگو با موبنا افزود: در زمان راه اندازي خط توليد گوشي در داخل، دستاندر كاران آن با كمي تغييرات از خط قبلي توليد گوشي تلفن همراه (شركت صاايران) استفاده كردند، اما غافل از آن كه اين تكنولوژي ديگر كارايي نخواهد داشت.
وي ادامه داد: زيرساختهاي موجود در بسياري از كارخانههاي مخابراتي كشور كيفيت مناسبي نداشته و فقط در حد مونتاژ كاربري دارد.
اين استاد دانشگاه اظهار داشت: توليد گوشي براي هر كشوري كه بتواند اين تكنولوژي را در اختيار بگيرد، بسيار سود ده خواهد بود ولي باتوجه به اين كه هيچ برندي حاضر نيست در ايران سرمايهگذاري كند، ديگر نبايد در اين باره تلاش بيهوده صورت گيرد.
وي اظهار داشت كه به اعتقاد او، برخي مسوولان فقط گردش مالي 900ميليون دلاري خريد گوشي تلفن همراه در كشور را در نظر و قصد دارند با توليدات داخلي اين حجم از سرمايه را در اختيار بگيرند، اما به نظر ميرسد در اين زمينه به واقعيتي كه توجه نشده، توانمندي و ظرفيتهاي داخلي است كه اصولا نميتواند پاسخگوي نياز بازار باشد.
يکشنبه 7 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]