تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):از شوخی (بی مورد) بپرهیز، زیرا که شوخی نور ایمان تو را می برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818948518




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

50 درصد تامين سلامت افراد جامعه فردي است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: 50 درصد تامين سلامت افراد جامعه فردي است
مشهد - خبرگزاري مهر: مدير گروه پيشگيري و مبارزه با بيماريهاي دانشگاه علوم پزشكي گفت: سيستم بهداشت و درمان 15 تا 20 درصد در سلامت افراد موثر است و 50 درصد سلامت بر عهده خود فرد است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد محمد علي رضايي، ظهر امروز در نشست خبري به مناسبت روز جهاني قلب در مركز بهداشت استان خراسان رضوي افزود: "چقدر عوامل خطر بيماريهاي قلب و عروق را مي شناسم" شعار امسال بهداشت جهاني است و بر اين اساس عوامل اصلي خطرساز عدم تحرك كافي، استرس، مصرف دخانيات و تغذيه مناسب مي باشد.

وي عواملي نظير بيماري ديابت، فشار خون و چربي خون بالا را در كنار اين عوامل عمده در پيدايش بيماري قلبي و عروقي خطر ساز معرفي كرد و اظهار داشت: به منظور كاهش شيوع بيماري هاي قلبي در سال 86 كميته سلامت راهبردي استان اقدام به فعال سازي كميته راهبردي قلبي و عروقي دانشگاه كرده است كه در قالب 5 زير كميته تحرك و تربيت بدني، تغذيه، استرس و دخانيات پژوهش و آموزش اطلاع رساني فعاليت مي كند.

رضايي تصريح كرد: مصوبات اين كميته كه در سطح دانشگاهي است در شوراي سلامت استان مطرح و در صورت نياز به ساير مراجع مربوط ابلاغ مي شود.

وي خاطر نشان كرد: كاهش مصرف روغن جامد در سلف سرويس ها و جذف نوشابه از سيستم دانشگاه، اضافه كردن ماهي به غذاهاي هفتگي دانشگاه معاينات غربالگري در مركز بهداشت استان و ساير مراكز دانشگاهي از جمله اقدامات اين كميته تاكنون مي باشد.

مدير گروه پيشگيري و مبارزه با بيماري اي دانشگاه علوم پزشكي شاخص جهاني بار بيماري را كه براي هر بيماري تعريف مي شود مجموع سالهاي از دست رفته عمر هر فرد بر اثر بيماري و سالهايي كه فرد در ناتواني ناشي از بيماري به سر مي برد تعريف كرد و افزود: در مطالعه اي كه در سال 82 در سطح كشور صورت گرفت مصرف مواد مخدر رتبه اول عامل بيماري قلبي در كشور و چاقي و اضافه وزن، فشار خون بالا و عدم فعاليت كافي به ترتيب رتبه دوم، چهارم و پنجم بار بيماري قلبي و عروقي در كشور را به خود اختصاص داده است.

رضايي با اشاره به تغيير سبك زندگي به عنوان اولويت اول مصوب كميته سلامت و امنيت استان جهت پيشگيري از بيماريهاي قلبي و عروقي تاكيد كرد: ورزش، نگاه مثبت به استرس، رژيم غذايي مناسب و عدم كشيدن سيگار در كاهش شيوع بيماريهاي قلبي و عروقي نقش عمده اي دارد بنابراين توصيه مي شود با كاهش حجم مصرف مواد غذايي كه روشي ساده و بدون زحمت است در حفظ سلامت قلب خود بكوشيم.
 شنبه 6 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 217]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن