واضح آرشیو وب فارسی:کيهان: ايستگاه جامعه
ميدان به
تغيير نام يافت
ايسنا: پس از پيشنهاد شهردار تهران، در مورد نامگذاري يكي از ميادين شهر تهران، به نام به دليل كسب مدال طلا در بازيهاي المپيك پكن قرار شد، ظرف مدت 10 روز اين نامگذاري صورت گيرد اما نامگذاري كمي بيش از اين زمان به طول انجاميد و در نهايت در هفته گذشته، كميته نامگذاري شوراي اسلامي شهر تهران ميدان شهرداري واقع در منطقه 20 را به نام قهرمان تغيير نام داد. اين نامگذاري در هفته گذشته به تاييد و امضاي معصومه آباد، رئيس كميته نامگذاري شوراي شهر تهران، رسيده و در دستوركار صحن علني شوراي شهر تهران قرار گرفت. اين ميدان از شمال به خيابان قدس، از جنوب به خيابان شهيد آويني، از شرق به خيابان شهيد مدرس و از غرب به خيابان شهرداري منتهي ميشود. گفتني است تغيير نام اين ميدان طبق توافق قبلي و به دليل واقع شدن منزل در منطقه 20 صورت گرفته است.
ارائه گزارش بوميسازي كنكور به شوراي عالي انقلاب فرهنگي در 9 مهر ماه
مهر: وزير علوم از حضور رئيس سازمان سنجش در شوراي عالي انقلاب فرهنگي براي ارائه گزارش بحث بوميسازي در كنكور 87 خبر داد.
دكتر محمدمهدي زاهدي در ضيافت افطاري با خبرنگاران درباره حضور رئيس سازمان سنجش در جلسه شوراي عالي انقلاب فرهنگي گفت: گزارش سازمان سنجش سهشنبه هفته آينده در شوراي عالي انقلاب فرهنگي ارائه ميشود.
وي در خصوص نقشه جامع علمي كشور نيز گفت: دو هفته آينده در مورد نقشه جامع علمي كشور يك خبر خوب ميدهيم. وزير علوم هيچ اشارهاي به اين خبر نكرد.
نگراني از خطر شيوع بيماري وبا
در عراق تا پايان آبان وجود دارد
فارس: مشاور وزير بهداشت گفت: بيماري وبا در عراق همچنان شايع است. نگراني از انتقال و شيوع اين بيماري تا آخر آبان نيز در اين كشور ادامه دارد اما اين بيماري در ايران تقريبا كنترل شده و از اواخر مهر خطر عمده آن برطرف ميشود.
بيژن صدريزاده افزود: بيماري وبا يا التور در عراق نيز مانند ايران يك بيماري بومي است كه از سال 1345 مصادف با 1966 ميلادي و يكسال پس از بومي شدن اين بيماري در كشور ما در عراق نيز بومي شده است. در اين سال اولين همهگيري بزرگ بيماري وبا در عراق رخ داد و بعد از آن به صورت دورهاي هر چند سال يكبار يك همهگيري بزرگ بيماري وبا در عراق ديده شد. وي گفت: اولين موارد بيماري وبا در عراق در سال جاري در استان ميسان و بابل اين كشور گزارش شد. بيشترين تعداد مبتلاشدگان به بيماري وبا در عراق نيز در 2 استان بابل و بغداد بوده است به طوري كه كل مبتلايان به اين بيماري در عراق 177 نفر در استان بابل و 51 نفر در استان بغداد بودند و بقيه بيماران در استانهاي مختلف اين كشور پراكندهاند.
مشاور وزير بهداشت افزود: مهمترين استان آلوده به بيماري وبا براي كشور ما استان بابل است كه زوار ايراني كه براي زيارت به كربلا و نجف ميروند از اين استان عبور ميكنند، بقيه استانهاي آلوده به وبا در عراق جزو مناطق مرزي با ايران نيستند.
صدريزاده افزود: تاكنون اطلاعي درباره اينكه آيا تعدادي از زوار ايراني كه به عراق رفتهاند به اين بيماري مبتلا شدهاند يا نه نداشتهايم.
گزارشهاي داخلي حاكي از كنترل اين بيماري در ايران است به طوري كه طي هفتههاي اخير موارد شناساييشده بيماري وبا انگشتشمار بوده است و به جز 4 مورد فوتي كه قبلا اعلام شده مورد جديدي از مرگ ناشي از اين بيماري در كشور نداشتهايم.
وي گفت: بيماري وبا در كشور ما تقريبا از اواخر مهرماه با سرد شدن هوا مورد چنداني نخواهد داشت و تقريبا از بين ميرود اما در كشور عراق به علت تفاوت آب و هواي آن با ايران و گرمتر بودن آن تا آخر آبان همچنان خطر اين بيماري وجود دارد.
انتهاي خبر // روزنا - وب سايت اطلاع رساني اعتماد ملي//www.roozna.com
------------
------------
شنبه 6 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: کيهان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]