واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: يك فرمانده : فرهنگ جبهه بايد به درستي به نسل جوان منتقل شود
جانشين فرمانده لشگر 30 پياده گرگان گفت: با توجه به تهاجم فرهنگي دشمن بايد فرهنگ جبهه به درستي به نسل جوان امروز منتقل شود.
امير سرتيپ دوم ستاد "محسن ملك محمدي" روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اگر ما نتوانيم فرهنگ جبهه، ايثار و شهادت را منتقل كنيم، با توجه به تهاجم فرهنگي دشمن كه سرمايه گذاري عظيمي در اين بخش انجام داده است، بدون شك دچار مشكل مي شويم.
به گفته وي، نبايد بگذاريم بين جبهه و نسل ديروز با نسل امروز و پس از جنگ و انقلاب فاصله بيفتد.
وي افزود: به عنوان يك وظيفه شرعي بايد به پاسداشت خون شهدا و جانبازاني كه هنوز بر روي تختهاي بيمارستان ها بستري هستند و خانواده هاي معظم شهدا بپردازيم و با انتقال آن فرهنگ به جامعه امروز، از كيان اين مرز و بوم دفاع كنيم.
وي تصريح كرد: مسوولين كشور بايد بدانند كه اگر در زمان جبهه و جنگ براي قربتا الي الله خدمت مي كردند، امروز بيشتر از گذشته زير ذره بين هستند و بايد همان فرهنگ جبهه را امروز در كارهاي خود لحاظ كنند تا فرهنگ جبهه به راحتي به نسل جوان امروز منتقل شود.
فرمانده بسياري از عمليات هشت سال دوران دفاع مقدس افزود: ما بايد ابعاد معنوي و مذهبي را در جامعه تقويت كنيم، زيرا امروز جامعه جهاني و حتي پاپ به عنوان رهبر كاتوليكهاي جهان به اين نتيجه رسيده كه ريشه و عامل اصلي فقر، فساد و فحشا و ناهنجاري در هر جامعه اي دور شدن از دين و مذهب است.
وي در خصوص وحدت به عنوان عامل مهم در جبهه گفت: در آن زمان حضرت امام خميني (ره ) به عنوان فرمانده كل قوا و بنيانگذار نظام جمهوري اسلامي هميشه در صحبتهاي خود به مساله وحدت اشاره مي كردند و اين وحدت در زمان جنگ نيز به عنوان اعتقاد و ديدگاه در بين نيروها وجود داشت.
وي اظهار داشت: ما اعتقاد داشتيم مملكت ما مربوط به امام زمان (عج ) است و همه در رسيدن به سرمنزل مقصود با هم اختلافي نداشتيم، كارهاي ما براي قربتا الي الله بود و در ماموريتها و مسئوليتها، اختلاف وجود نداشت و همين نيز عامل موفقيت رزمندگان اسلام در طول هشت سال دفاع مقدس بود.
وي در خصوص نقش بسيج در جنگ گفت: ايجاد و تشكيل نيروهاي مردمي به عنوان بسيج امروز در همه كشورهاي دنيا مرسوم است تا در موارد اضطراري در صحنه حضور داشته باشند كه در برخي كشورها اين نيروها به نيروهاي احتياط و يا ذخيره نامگذاري شده اند.
به گفته ملك محمدي، همه نيروهاي بسيجي بايد خود را مسئول بدانند تا در موارد اضطراري با يك فراخوان وارد عمل شوند كه در اين راستا نيروهاي پشتيباني و ذخيره نيز پيش بيني مي شود.
وي وظيفه نيروهاي مسلح و مردمي را در شرايط امروز كشور، جلوگيري از ضربه خوردن در عمليات و جنگهاي رواني دشمن دانست و افزود: امروز دشمن در عمليات رواني سرمايه گذاري كرده و بايد راهكارهاي رواني در جلوي اين نبرد رواني گذاشته شود.
ملك محمدي با سابقه 96 ماه حضور در جبهه و شركت در عملياتي چون آزادسازي مهران، بيت المقدس، فتحالمبين، كربلاي 6، نصر 5، محرم و چندين عمليات سنگين پدافندي در خصوص نقش ارتش جمهوري اسلامي ايران در هشت سال دفاع مقدس گفت: ارتش اولين نيرويي است كه توانست پا در ركاب نظام و انقلاب در برابر توطئه هاي دشمنان ايستادگي كند.
وي افزود: اين ارتش در آن زمان از يك فرهنگ طاغوتي وارد فرهنگي جديد با عنوان رهبري و ولايتي شده بود و توانست سريع خود را با جامعه و فرهنگ جديد وفق دهد.
به گفته وي، با شروع جنگ اولين نيروهايي كه در خط مقدم و در جلوگيري از نفوذ دشمنان نقش داشتند، ارتشيان بودند و سپس با حضور نيروهاي سپاه و بسيج، بسياري از نيروهاي ارتش با آموزش هاي نظامي لازم و در اختيار قرار دادن وسايل و ادوات نظامي خود، اين نيروها را براي مقابله با دشمن آماده كردند.
وي ادامه داد: نيروهاي مسلح ارتش كشور اعم از هوايي، دريايي، زميني و هوانيروز در همه عمليات در كنار نيروهاي سپاه و بسيج حضور داشت و نيروي دريايي ايران توانست نيروي دريايي عراق را فلج كند.
وي افزود: در هر عملياتي غيرممكن بود كه نيروي هوايي حضور نداشته باشد، زيرا هيچ استراتژي بدون حمايت و پشتيباني نيروي هوايي و هوانيروز موفق نخواهد بود و نقش مهم اين ارتشيان را مي توان در يك روز پس از آغاز جنگ مشاهده كرد كه با 140 فروند هواپيماي جنگي چنان مرسل، كركوك و پايگاه هاي هوايي عراق را به آتش كشيدند كه سريعا تجهيزات نظامي عراق به غرب آن منتقل شد.
اين فرمانده ارشد آجا گفت: توپخانه ارتش نيز پشتيبان هوانيروز بود و در تمام عملياتها حضور داشت و نيز واحدهاي پياده ارتش كه حضوري مستمر و موثر در جبهه هاي جنگ داشتند.
وي در پايان به نقش موثر صدا و سيما و رسانه ها در انتقال فرهنگ جبهه، ايثار و شهادت و رشادت اشاره كرد و گفت: اين درحالي است كه بسياري از عمليات ما به صورت كلاسيك بود و به لحاظ مسائل امنيتي اجازه فيلمبرداري و عكاسي از جنگ و عمليات نيروهاي مسلح ارتش را نداشتيم و اين باعث شد تا صدا و سيما نتواند حضور ارتش را به تصوير بكشد.
ك/4 7467/601/579/508 شماره 653 ساعت 14:59 تمام
چهارشنبه 3 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]