واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: لاريجاني: كارهايي كه جنبه شكلات براي اقتصاد دارد، دواي درد نيست
خبرگزاري آريا- رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: توانمندي اقتصادي در كشور به رونق اقتصادي كشور ربط دارد و گرنه كارهايي كه جنبه شكلات براي اقتصاد دارد ميتواند براي مدتي سرگرم كننده باشد بلكه دواي درد نيست.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از خانه ملت، دكتر "علي لاريجاني" در مراسم افتتاح آغاز سال تحصيلي 88-87 دانشگاه عالي دفاع ملي گفت: بنا نيست براي اجراي سياستهاي كلي اصل 44 قانون اساسي بخش شبه دولتي در كشور ايجاد شود.
رييس مجلس تصريح كرد: مطالبي كه مقام معظم رهبري در مورد سند چشم انداز فرمودند يك راه و صراط است مبني بر اينكه شما به مردم تكيه كنيد كه نياز به برنامهريزيهاي كلان و معقول دارد.
وي تصريح كرد: توانمندي اقتصادي در كشور به رونق اقتصادي كشور ربط دارد و گرنه كارهايي كه جنبه شكلات براي اقتصاد دارد ميتواند براي مدتي سرگرم كننده باشد بلكه دواي درد نيست.
علي لاريجاني گفت: دولتها نبايد جايگزين مردم شوند نبايد اينگونه فكر كنيد كه هر چه دولتها فربه و زمينههاي تصميمگيري در آن راحتتر باشد جهش اقتصادي بهتر رخ ميدهد در حالي كه جهش زماني رخ ميدهد كه امور در دست مردم باشد.
نماينده قم همچنين افزود: داشتن استراتژي مدون و اتخاذ سياستهاي ثابت در فضاي آرام براي حركت در مسير درست ضروري است.
لاريجاني گفت: چرا صحنه جنگ 33 روزه با آن همه امكانات نظامي، آن همه ابهت و قدرت و حامي در غرب و شرق حمايت برخي ديگر از كشورهاي اسلامي كه نان اسلام را ميخوردند اما پشت صحنه با اسرائيل همكاري ميكردند، به اين افتضاح منجر شد؟
رئيس مجلس در جمع دانش آموختگان دانشگاه عالي دفاع ملي با اشاره به شكست سنگين رژيم اشغالگر از حزب الله لبنان گفت: جرياني مثل حزب الله آنها را شكست داد، به صورتي كه وزير دفاع عوض كردند، نخست وزيرشان با آن فضاحت كنار رفت و همه ميگويند اينها جنازه سياسي هستند. چه چيزي رخ داده؟ اين مهم است و ما بايد آن را رصد كنيم زيرا در دورههاي حساسي بسر ميبريم.
لاريجاني در ادامه با اشاره به اين مطلب كه انقلاب اسلامي در ايران يك فرصت مهم بود كه در آن گفتمان جديد نه شرقي نه غربي مطرح شد گفت: اگر انقلاب اسلامي ما تمايل به يكي از اين دو قدرت نشان ميداد از اصالت ميافتاد، دشمنان سعي ميكردند چهره ايران و انقلاب را خراب كنند حتي جنس بدلي چون طالبان را آوردند كه به جان خودشان افتاد.
نماينده قم افزود: بايد تلاش بيشتري براي معرفي تفكر اصيل اسلامي و وجوه آن انجام مي شد.
وي با اشاره به جنگ تحميلي گفت: جنگ خسارات زيادي را به كشورمان زد، اما خصوصياتي را هم براي ما به وجود آورد؛ يك نوع فرهنگ اصيل اسلامي را نهادينه كرد و فكر جهادي را در توده مردم عميق كرد.
وي تصريح كرد: افرادي كه در جنگ زحمت كشيدند هر كجا كه هستند اصيل ميباشند و زرق و برق زمانه چشمشان را كور نميكند. تربيت يافتگان جنگ بايد همه جا حضور داشته باشند زيرا اين افتخاري است كه اين افراد با همه هستي شان در صحنه جنگ حضور يافته اند.
رئيس مجلس با بيان اين مطلب كه جنگ براي كشورمان نعمت بود تصريح كرد: جنگ به ايران قدرت داد و گردابي را به وجود آورد كه آنهايي كه با ما درگير بودند در اين گرداب گرفتار شدند.
وي افزود: ايران يك استراتژي معقول و با ثبات را دنبال كرد و امروز همه معتقدند كه وضع ايران متفاوت است.
رئيس مجلس همچنين با يادآوري اين مطلب كه يكي از مشكلات امروز در صحنه جهاني تمركز بر برخي از استعدادها و برخي از وجوه انساني است گفت: به هيچ دليل يك عدم تعادل درست در تربيت فردي و اجتماعي را شاهد نيستيم هر چند ترقي و تكامل نسبت به يك قرن پيش پيشرفت داشته اما از يك مساله جوهري رنج مي برد انسان يك بعدي نمي تواند انسانيت را ثابت كند.
وي خطاب به دانش آموختگان دانشگاه عالي دفاع ملي گفت: مي خواهند در سطحي شما را براي مديريت استراتژيك كشور آموزش بدهند كه خيلي پر اهميت است.
لاريجاني گفت: مديران ما بر حسب تحصيلات دانشگاهي در يك زمينه خاصي تخصص دارند ولي در يك سطح مديريتي با مسايل گوناگون مواجه هستند كه بايد نسبيتي بين اين مسايل برقرار كرد.
علي لاريجاني درادامه با اشاره به تحليل برژينسكي در خصوص سردرگمي و بحران در آمريكا گفت: وي معتقد است كه آمريكا در سال هاي اخير نه تنها جايگاه خود را از دست داد بلكه ضربه بزرگي در سطح بين المللي به خود زد و فرصت هاي طلايي را در مناطقي كه نفوذ كرده بود از دست داد.
وي افزود: به نظر وي سياست خارجي آمريكا ناهماهنگ بوده و بعضي اوقات اين ناهماهنگي ها در اوج خود قرار مي گيرد كه حتي براي خودشان نيز تعريف شده نيست و عميقا سياست خارجي آمريكا بي ثبات و حتي نابود كننده خود است.
رئيس مجلس همچنين تصريح كرد: آنها فرصت هايي را كه در منطقه داشتند از دست دادند و حتي رفتار آمريكايي ها در عراق بر ضرر خودشان تمام شد به طوري كه در بدو ورود آنها به عراق نظرسنجيها نشان ميدهد كه 45 درصد عراقيها موافق ارمغان دموكراسي و آزادي آمريكاييها بودند و اما امروز پس از گذشت چند سال تنها سه درصد از مردم عراق به اين حرف معتقدند.
نماينده قم تصريح كرد: براي تحليل شرايط جهاني و منطقهاي و بررسي بحرانها برخي از مطالعات مبنايي براي مديران استراتژي كشور لازم است. با اين مطالعات ميتوان از منظر ديگر مسايل مهم دنيا را مورد ارزيابي قرار داد در غير اين صورت حرفها قوام عقلاني لازم براي تاثيرگذاري بر روي مخاطب را ندارد و يا در دام تحليلهاي روبنايي گرفتار ميشود
چهارشنبه 3 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]