واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: لاريجاني: خاورميانه از آمريكا نفرت دارد
سياسي. رييس مجلس . آغاز سال تحصيلي . دانشاه عالي دفاع ملي
رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: يك روحيه نفرت عمومي از آمريكا در منطقه خاورميانه شكل گرفته است كه اين روحيه نفرت حتي موجب شده كه در كشورهاي دوست آمريكا جريانهاي تندرو بوجود آيند.
به گزارش خبرنگار سياسي ايرنا ، علي لاريجاني كه در مراسم آغاز سال تحصيلي ۱۳۸۷-۸۸مقطع دكتراي دانشگاه عالي دفاع ملي سخن ميگفت، افزود: هم اكنون در بيشتر كشورهاي دوست آمريكا در منطقه جريانهاي تندرو، زاد و ولد كرده اند.
وي ادامه داد: اين جريانهاي تندرو موجود در كشور عراق در كشورهاي دوست آمريكا بوجود آمده اند.
لاريجاني با بيان اينكه آمريكاييها هم اكنون دچار معضل افول قدرت شده اند ، تصريح كرد: برخي اقدامات روسها در گرجستان را اينگونه تحليل مي كنند كه اقتدار آمريكا در جهان شكسته شده و حتي برخي تحليل ميكنند كه هم اكنون دوره بيقطبي، بيوزني و ژلهاي در جهان بوجود آمده است و بازيگران صحنه بينالملل هريك براساس توانمندي خود ميتوانند جايگاهي را در جهان كسب كنند.
رييس مجلس همچنين به كتاب رياست جمهوري و بحران قدت عالي آمريكا نوشته برژينسكي اشاره كرد و گفت: برژينسكي در اين كتاب تاكيد دارد كه آمريكايي ها نه تنها يك فرصت طلايي را از دست دادهاند بلكه به جايگاه خود در سطح بينالمللي لطمه جدي زده اند.
لاريجاني افزود: برژينسكي تصريح دارد كه آمريكا جايگاه خود را در مديريت جهان مخدوش كرده است چراكه سياست خارجي آمريكا در اين مدت ناهماهنگ بود تا حدي كه اين ناهماهنگي در اوج قرار ميگيرد و شرايط گيجكننده بوجود مي آيد.
وي يادآور شد: اين تحليلگر آمريكايي معتقد است كه عميقا سياست خارجي آمريكا بيثبات و حتي نابودكننده خود است.
رييس مجلس به تجاوز آمريكا به كشور عراق اشاره كرد و گفت: اگر آمريكا در هنگام ورود به عراق يك گرايش اجماعي براي ضربه زدن به صدام حسين را در نظر داشت اما با رفتارهاي خود كاملا اين گرايش را به ضد آن تبديل كرد.
لاريجاني همچنين به يك نظرسنجي در عراق اشاره كرد و افزود: هنگام اشغال عراق، آمريكاييها يك نظرسنجي در اين كشور انجام دادند مبني براينكه گمان ميكنيد چند درصد آمريكا براي ايجاد دمكراسي و آزادي به عراق آمده است كه در آن زمان ۷۵درصد مردم عراق بر اين نظر بودند اما اخير بارديگر اين نظرسنجي در عراق انجام شد و تنها سه درصد اين نظر را اعلام كردند.
وي همچنين درمورد مساله فلسطين و برگزاري كنفرانس آناپوليس تا آخر سال ميلادي گفت: هم اكنون آمريكا و اسراييل هيچ شرايط جديدي را براي فلسطين در اختيار ندارند كه موضوع فلسطين را تحت تاثير خود قرار دهند. اين چاه، خشك است.
رييس مجلس در بخش ديگري از سخنان خود به شكست اسراييليها در جنگ ۳۳روزه اشاره كرد و گفت: چرا جنگ ۳۳روزه در لبنان به افتضاحي براي اسراييل تبديل شد ، اين درحالي بود كه اسراييل قدرت نظامي و حاميان بسياري را داشت و حتي ورشكستگان اسلامي كه نان اسلام را ميخوردند در منطقه پشت اين قضيه بودند.
لاريجاني ادامه داد: اين ورشكستگان اسلامي حتي پس از شكست اسراييل در جنگ ۳۳روزه خود را بزك كردند و آبروي اجمالي براي خود خريدند اما همه متوجه شدند كه آنها با اسراييليها نشست داشتهاند و از اسراييل حمايت ميكردند وي همچنين به نتايج انقلاب اسلامي ايران در جهان اشاره كرد و گفت: در انقلاب اسلامي ايران يك گفتمان جديدي مبني بر نه شرقي و نه غربي اعلام شد، حضرت امام خميني (ره) نگاهي عرفاني را مطرح كردند كه بسياري از سياستمداران جهان اين ديدگاه را نميفهميدند.
رييس مجلس يادآور شد: دشمنان و مخالفان انقلاب اسلامي تلاش كردند كه چهره جديدي از اين انقلاب بوجود آورند و هيچ كشوري با ما ارتباط برقرار نكند ، حتي تلاش كردند كه چهره زمختي را از ايران اسلامي ترسيم كنند كه بينتيجه ماند و پس از آن طالبان را خود براي مخدوش كردن چهره اسلام بوجود آوردند.
لاريجاني گفت: در اوايل انقلاب اسلامي بنده خدمت مرحوم علامه طباطبايي رسيدم و ايشان فرمودند كه تلاش كنيد اسلام را به دنياي غرب معرفي كنيد ، هم اكنون اين خلا عدم شناخت كافي از اسلام در دنياي غرب وجود دارد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به دلاوريهاي رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس اشاره كرد و گفت: اين رزمندگان كه در جنگ تلاش بسياري كردند امروز در هر كجا كه باشند اصيل هستند و زرق و برق زمانه چشم آنها را كور نميكند چرا كه قدرت انسان را دچار غفلت و نسيان ميكند.
رييس مجلس افزود: امروز كشور بيش از هر زمان ديگر نياز به تربيت يافتگان مكتب جنگ در تمامي صحنههاي كشور دارد ، متلك نگوييد كه اين افراد آدم جنگي هستند ، اين افتخاري است كه رزمندگان در عرصههاي مختلف حضور داشته باشند چراكه آنها با جان خود معامله كردند.
لاريجاني تصريح كرد: جمهوري اسلامي ايران در اين جنگ تحميلي يك استراتژي معقول و باثبات را دنبال كرد كه اين استراتژي معقول وزن جديدي را براي كشور در منطقه بوجود آورد.
وي همچنين خطاب به دانشجويان دانشگاه عالي دفاع ملي اظهار داشت: رشتههاي تحصيلي در اين دانشگاه از رشتههاي بسيار با اهميت است، مديريت استراتژيك يك نوع نگاه تخصصي به منافع ملي و امنيت كشور را در خود به همراه دارد.
رييس مجلس يادآور شد:مديران كشور معمولا تنها در يك زمينه خاص تخصص و آموزش ديدهاند و وقتي در يك سطح مديريتي خاص قرار ميگيرند با مسايل مختلف روبرو ميشوند كه بايد آگاهي و تخصص لازم را داشته باشند.
لاريجاني تصريح كرد: در مديريت استراتژيك كلان نگري به دانشجويان آموزش داده ميشود، بنا نيست يك مدير نگاه خرد داشته باشد.
در مراسم آغاز سال تحصيلي دانشگاه عالي دفاع ملي ، دكتر ابراهيم حسن بيگي رييس اين دانشگاه نيز گزارشي را از تعداد دانشجويان ، رشتههاي تحصيلي ، اهداف و برنامهها ي آتي دانشگاه عالي دفاع ملي ارايه كرد.
وي اظهار داشت: در سال جاري از ميان ۳۱۱متقاضي ورود به مقطع دكتراي دانشگاه ۵۰نفر از واجدان شرايط از ستاد كل نيروهاي مسلح ، ارتش ، سپاه پاسداران ، وزارت دفاع ، وزارت اطلاعات ، مجمع تشخيص مصلحت نظام، وزارت كشور ، فرهنگ و ارشاد اسلامي راه و ترابري و بازرگاني پذيرفته شد.
در پايان اين مراسم چهار تن از دانش آموختگان دانشگاه عالي دفاع ملي دانشنامه خود را از علي لاريجاني رييس مجلس دريافت كردند.
چهارشنبه 3 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 230]