واضح آرشیو وب فارسی:سازمان خبری اقتصاد ایران: احتمال تورم زايي طرح تحول زياد است
لاريجاني:تهران - خبرگزاري اقتصادي ايراناكونيوز:رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت:يكي از دلايلي كه مجلس ميخواهد بر روي طرح تحول اقتصادي با دقت عمل نمايد ملاحظه تورم است چون بر اساس محاسباتي كه كارشناسان انجام داده اند تورم اين تحول زياد است و ما نگران صدمه زدن اين تورم به ملت هستيم.
به گزارش خبرگزاري اقتصادي ايران،"دكتر علي لاريجاني"اظهارداشت:بعضي از ساختارهاي اقتصادي حجم بودجه كشور را در درون سيستم اجرايي مي بلعد و فشار اقتصادي به مردم وارد ميشود بنابراين ازاين جهت بايد ساختارها را متوازن نمود.
رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه امروز مدل صحيح حكومتها اين نيست كه دولتهاي چاق و فربه تحويل ملت دهند گفت: دولتها بايد حداقل، چابك و از نظر فكري برنامهريز و طراح باشند.
وي در خصوص قانون خدمات مديريت كشوري گفت: در اين لايحه دو ايراد وجود دارد كه اول عدم اجراي درست آن و ديگري اشكالاتي است كه در بطن اين قانون ميباشد.
رئيس مجلس با بيان اينكه اين قانون به صورت آزمايشي تصويب شده است، خاطرنشان كرد: با صحبتهايي كه با دولت داشتيم مقرر شد اين قانون از مهر ماه در مورد بازنشستگان اجرا شود.
لاريجاني يادآور شد: تلاش كشور پس از انقلاب در اين جهت بود كه نيازهاي مردم را متناسب با جايگاه آنها تامين كند، قانون اساسي نيز فرازهاي متعددي در اين زمينه دارد.يكي از اركان قانون اساسي ما اين است كه به مردم اجازه ميدهد خودشان از نظر سياسي تصميم بگيرند كه اين چيز كم ارزشي نيست.
رئيس مجلس تصريح كرد: حكومت جمهوري اسلامي حكومتي است كه پايههاي آن بر راي مردم و پارلمان استوار است و همه ابزارهاي قدرت به راي مردم متصل هستند.
لاريجاني با بيان اينكه كشور ما از استقلال سياسي برخوردار است كه در دنياي امروز اين ارزش بزرگي است، تصريح كرد: ظرفيت جمهوري اسلامي در اين زمينه ظرفيتي است كه شرايط را در منطقه تحت تاثير قرار داده است كه اين ارزش پايداري است.
وي با بيان اينكه از نظر اقتصادي آرمانهايي در قانون اساسي آمده كه دولتها بايد آنها را محقق كنند، افزود: شايد يكي از دلايلي كه رهبر معظم انقلاب سند چشم انداز را نگارش كردند اين بود كه دولتها همه در يك راستا حركت نمايند.
رئيس مجلس با تاييد سخنان برخي حاضران در اين نشست مبني بر اينكه فشار اقتصادي به بازنشستگان وارد ميشود، ادامه داد: اين فشارها به كارمندان كه حقوق بگير هستند نيز وارد ميشود.
وي خاطر نشان كرد: نبايد فكر كنيم هر چه دارالحكومه وسيعتر شود به نفع كشور است بلكه هر چه سيستمهاي اداري كشور فربه ميشود فشار اقتصادي بيشتري به مردم وارد خواهد آمد.
رييس مجلس با تاكيد اينكه دولت بايد از حد اقلي مقوله برخوردار باشد تصريح كرد: گسترش سيستمهاي ديواني در كشور ممكن است باعث استخدام چند نفر در كشور شوند اما مابقي ملت عوارض تورمي آن را پرداخت مينمايند.دولتها بايد چابك و حداقل باشند تا كارها در دست مردم حركت نمايد اما سيستم ديواني ما بسيار فربه است.
وي با بيان اينكه امروز مدل صحيح حكومتها اين نيست كه دولتهاي چاق و فربه تحويل ملت دهند گفت : دولتها بايد حداقل، چابك و از نظر فكري برنامهريز و طراح باشند.
بخشهاي زيادي از صنايع و امكانات اقتصادي كشور در دست دولت است و اين كار غلطي است و به نفع كشور نيست بلكه بايد تمام اين امكانات در دست مردم باشد.
لاريجاني با بيان اينكه در حال حاضر بايد يك دوره گذار را طي نماييم گفت: ما ميتوانيم نفت خود را به فروش برسانيم و پول آن را اندك اندك به افراد بدهيم كه البته اين يك اقتصاد صدقه پروري است. ممكن است اين كار براي مدتي كم در جامعه سروري ايجاد نمايد اما خيلي زود اين سرور از بين خواهد رفت، بنابراين توزيع پول در جامعه به نفع كشور نيست.
وي افزود: بايد افراد با كرامت زندگي نمايند و اقتصاد خودگرداني داشته باشند تا بتوانند آينده خود را پيش بيني نمايند.
وي در پايان ضمن آرزوي موفقيت براي اعضاي كانون بازنشستگان خاطر نشان كرد: بايد براي بازنشستگان به عنوان كساني كه توان خود را صرف خدمت به كشور كردند امكاناتي فراهم شود.
بر اساس اين گزارش در اين نشست پيش از سخنان رئيس مجلس، تعدادي از اعضاي كانون بازنشستگان كشوري به بيان برخي از مسايل و مشكلات بازنشستگان پرداختند. بيمه خدمات درماني، حق عائلهمندي و اجراي قانون خدمات كشوري مهمترين زمينههاي اصلي سخنان بازنشستگان را تشكيل ميداد.
انتهاي پيام//
چهارشنبه 3 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سازمان خبری اقتصاد ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]