واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجه: دفاعمقدس گنجي است كه هنوز به ارزش آن واقف نيستيم
تهران- خبرگزاري كار ايران
يك عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجه گفت : دفاع مقدس گنجي است كه هنوز بر ارزش آن به طور كامل واقف نيستيم.
به گزارش "ايلنا"، جواد كريمي قدوسي عضو مجمع نمايندگان استان خراسان رضوي، با بيان اين مطلب تصريح كرد: در طول تاريخ چندهزار ساله ملت ايران دوران دفاع مقدس قطعهاي بينظير است كه به عنوان يك تابلوي درخشان بر تارك تاريخ ملت ايران ميدرخشد.
وي با بيان اينكه در بحث مردمي كردن برنامههاي هفتهي دفاع مقدس بيش از اين نياز به اقدامات جدي هست، افزود: سرنوشت جنگ را در دوران دفاع مقدس مردم تغيير دادند و اگر نقش مردم در اين دوران نبود و مردم در صحنه حضور نداشتند، امروز شاهد وضعي ديگر در كشور بوديم.
نماينده مردم مشهد خاطرنشان كرد: دفاع مقدس بر روي شانهها و با قوت بازوان ملت ايران و بر روي سينههاي سراسر ايمان و اعتقاد آنها حمايت شد و اين شگفتي را در اين قرن به وجود آورد.
كريمي معتقد است: آنچه دشمنان را از جسارت به ملت ايران برحذر داشته، قدرت ايمان، روحيه همبستگي و عشق به نظام جمهوري اسلامي ايران است كه در دوران دفاع مقدس مصاديق برجسته آن به دنيا عرضه شد و دنيا متوجه شد كه وقتي ملت ايران از رهبري شجاع و حكيمانه و عارفي برخوردار باشد، به يك ملت شكستناپذير تبديل ميشود.
وي با بيان اينكه بخشي از برنامههاي هفته دفاع مقدس مربوط به نيروهاي مسلح است كه آنها بايد زمينه حضور مردم را در برنامههايشان فراهم كنند،اظهار كرد: هر كجا نيروهاي مسلح برنامهاي دارند، بايد از نقش بيبديل مردم بزرگ ايران در تمامي صحنهها به ويژه دوران دفاع مقدس ياد كنند و در طراحيبرنامههاي خود براي اين هفته جايگاه رفيعي را براي مردم تعريف كنند.
اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس يادآور شد: اين مردم بودند كه در لباسي به جبهه رفته و آموزش ديدند كه آن لباس در كشور ايران به لباس بسيجي معروف است و امام خميني (ره) نيز آنها را لشكريان مخلص خدا خطاب قرار دادند.
وي گفت: استراتژي نظام جمهوري اسلامي ايران در بازدارندگي در مقابل دشمنان همچنان مبتني بر نقش و قدرت مردم و حضور بسيجيان در دفاع از ميهن اسلامي است.
كريمي در ادامه به نقش مهم آموزش و پرورش و فرهنگيان در انتقال فرهنگ دفاع مقدس و ايثار در جامعه اشاره و تصريح كرد: در دوران دفاع مقدس نقش آموزش و پرورش، دانشآموزان و فرهنگيان نقش برجستهاي بوده است كه اگر بخواهيم از بين اقشار مختلف مردم كه تشكل آنها در جامعه به وجود آمده است امتياز دهيم، يكي از بالاترين امتيازها براي قشر فرهنگي و دانشآموزان خواهد بود، زيرا آنها در كنار هم توانستند فضايي را در آموزشگاهها به وجود آورند كه سبب تشويق يكديگر شود.
كريمي افزود: معلمي كه از جبهه براي دانشآموزان خود نامه مينوشت و در آن از دفاع،معنويت و حماسه ميگفت و متقابلا زماني كه دانشآموزي از جبهه براي معلم و همكلاسيهاي خود نامه مينوشت، سبب تشويق و ترغيب سايرين ميشد.
وي تاكيد كرد: اگر در بين شهدا آمار بگيريم، بيشترين تعداد آمار، شهداي دانشآموز و فرهنگيان هستند.
به اعتقاد اين نماينده مجلس، همچنين خاطرات، داستانها و مكاتبات دوران دفاع مقدس بايد مورد توجه نظام آموزشي كشور قرار گيرد و در داخل آموزشگاهها و متون درسي و رشتههاي مختلف گنجانده شود.
وي با ابراز تاسف از اينكه در خارج از كشور به عظمت فرهنگ دفاع مقدس ما بيشتر از داخل كشور توجه و جاذبه نشان داده ميشود، با ذكر خاطرهاي در اين مورد خاطرنشان كرد: در سفري كه به كشور خلق چين در آن زمان داشتيم و ديداري كه در كسوت فرماندهان بسيج از ارتش اين كشور داشتيم، كتاب دفاع مقدس را به عنوان هديه و رسم ملاقات به فرمانده ارتش اين كشور داديم كه وي پس از ورق زدن صفحات اين كتاب تصويري از رزمندهاي را در حالي كه دو پايش قطع بود و با عصا به همراه ساير رزمندگان عازم خط مقدم بود ديد و پس از آن گفت ما در كشور چين چنين نمونههايي را به عنوان قهرمانان ملي معرفي و از آنها تقدير ميكنيم.
كريمي اضافه كرد: ما در كشوري زندگي ميكنيم كه بستر جامعه، بستر ايثار و ايثارگري است و شايد اين رشادتها، فضليتها و ايثارگريها را به خوبي درك نكنيم.
نماينده مردم مشهد در مجلس معتقد است: اگر قرار باشد تحولي در بحث نظام آموزشي ما رخ دهد، يك بخش از اين تحول بايد متوجه دريافت فضليتهاي دوران شكوهمند جهاد دوران دفاع مقدس باشد.
اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در پايان تاكيد كرد: دوران دفاع مقدس در طول تاريخ چند هزار ساله ملت ايران قطعهي بينظيري است كه به عنوان يك تابلوي درخشان بر تارك تاريخ ملت ايران ميدرخشد.
پايان پيام
كد خبر: 447400
سه شنبه 2 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]