واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: برنامههاي «ستاد تفسير» مركز هماهنگي، توسعه و ترويج فعاليتهاي قرآني در نمايشگاه قرآن تشريح شد
گروه ادب: نشست تشريح برنامههاي ستاد تفسير مركز هماهنگي، توسعه و ترويج فعاليتهاي قرآني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي عصر امروز 31 شهريور در سالن شماره يك نشستهاي نمايشگاه قرآن برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) در اين مراسم كه با حضور «علي مطهري» معاون مركز هماهنگي، توسعه و ترويج فعاليتهاي قرآني، حجتالاسلام و المسلمين «محمدرضا كرباسي» عضو شوراي ستاد تفسير و «حسن كاشي» عضو ستاد اقامه نماز برگزار شد، حجتالاسلام و المسلمين كرباسي با اشاره به اهداف ستاد تفسير مركز هماهنگي، توسعه و ترويج فعاليتهاي قرآني تصريح كرد: پس از پيروزي انقلاب اسلامي تلاشهاي ارزشمندي در راستاي خدمت به قرآن كريم صورت گرفت و از ديرباز يكي از رسالتهايي كه مراكز به دوش گرفتند، دفاع از تفسير قرآن و ترويج آن در جامعه بوده است.
او با بيان اين مطلب كه تشكيل ستاد تفسير در راستاي ترويج فعاليتهاي قرآني در جامعه است، گفت: ستاد تفسير با فعاليت خود همواره سعي كرده است ترويج فعاليتهاي قرآني را به جامعه وارد كند و مرحله نخست فعاليت خود را به حوزههاي علميه معطوف و در اين راستا مسابقاتي در ميان طلاب جوان برگزار كرده است.
عضو شواري ستاد تفسير مركز هماهنگي، توسعه و ترويج فعاليتهاي قرآني ادامه داد: از فعاليتهاي ويژه طلاب ميتوان به تربيت مربي تفسير در استانها و طرح تخصصي دورههاي آموزشي تفسير قرآن بهصورت پيوسته در قم اشاره كرد كه برگزاري برخي از اين برنامهها به ارگانهاي ديگر نيز واگذار شده است.
او با اشاره به اعضاي تشكيلدهنده ستاد تفسير بيان كرد: شوراي ستاد تفسير متشكل از روحانيون، علما و مفسران است و با توجه به نام ستاد تفسير، اين نهاد، يك نهاد علمي نيست و هدفش تنها توسعه ترويج قرآن با سبقه تفسير در جامعه بوده است.
در ادامه نشست «علي مطهري» معاون مركز هماهنگي، توسعه و ترويج فعاليتهاي قرآني با توجه به برنامههاي ستاد تفسير اين مركز تصريح كرد: برنامههاي ستاد تفسير در چهار محور، دورههاي آموزشي بهعنوان طرح جامع با مشاركت مركز هماهنگي، توسعه و ترويج و ساير مراكز برگزار شده است.
او با اشاره به عمومي بودن اين طرح افزود: اغلب طرحها با مشاركت طلاب برگزار و طلاب با مباحث تفسيري آشنا ميشوند و سپس تصويري از عملكرد خود را به ستاد فرستاده و نقاط قوت و ضعف آن يادآوري ميشود.
معاون مركز هماهنگي، توسعه و ترويج فعاليتهاي قرآني ادامه داد: به اين ترتيب طلاب توانايي لازم را براي بيان تفسير پيدا ميكنند و در مرحله مقدماتي 13 دوره و پس از آن كلاسهاي تكميلي برگزار ميشود.
«حسن كاشي» عضو ستاد تفسير مركز هماهنگي، توسعه و ترويج فعاليتهاي قرآني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در اين نشست گفت: در ستاد تفسير نگاههاي سنتي حاكم نيست و اين ستاد با برگزاري اين مسابقات ماهيت خود را اعلام كرده است و افكار عمومي اين ستاد را ميشناسند و ايده برگزاري مسابقه 1442 از اين مسابقات گرفته شد.
او تبليغ را يكي ديگر از راههاي معرفي ستاد تفسير به مخاطبان دانست و بيان كرد: مهمترين رويكرد ستاد تفسير استفاده از مبلغان بوده است و اكثر طلاب از اين طريق با فعاليت اين ستاد آشنا ميشوند.
يادآوري ميشود گزارش تكميلي اين نشست بهزودي بر روي خروجي خبرگزاري ايكنا قرار خواهدگرفت.
يکشنبه 31 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 118]