واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: معاون استانداري مازندران :آرامش جامعه كنوني حاصل جانفشاني شهدا است
معاون سياسي امنيتي استانداري مازندران گفت: آرامش جامعه كنوني حاصل ايثار و جانفشاني رزمندگان و شهدا است.

به گزارش ايرنا" جواد قناعت" روز يكشنبه در جلسه شوراي آموزش و پرورش دراستانداري مازندران حماسه آفريني هاي هشت سال دفاع مقدس را از افتخارات تاريخ ايران اسلامي دانست و افزود : با توجه به اوضاع كشور در سال 59 و قدرت دشمنان كه از سوي ابرقدرت ها حمايت مي شدند،حماسه هشت سال دفاع مقدس و جانفشاني رزمندگان واقعه اي نيست كه به دست فراموشي سپرده شود.
وي با بيان اينكه كليه كساني كه دشمن بعثي را حمايت ميكردند به عاقبت بدي گرفتار شدند،افزود: اتحاد جماهير شوروي به 14 و يوگوسلاوي به شش كشور تجزيه شده و آمريكا نيز به لحاظ اقتدار در پايين ترين نقطه ممكنه خود قرار دارد.
قناعت با بيان اينكه آزادي فلسطين آرمان مسلمين جهان است افزود:اين آرزو ابتدا به صورت خواسته و پس از آن مراحل دغدغه و هدف را طي كرد و در حال حاضر به شكل آرمان در آمده است.
وي همچنين در بخش ديگري از سخنان خود گفت:جامعه پاك و سالم مرهون فعاليت هاي آموزش و پرورش آن جامعه است.
" عبدالوحيد فياضي" رييس سازمان آموزش و پرورش مازندران نيز طي سخناني توفيقات اين نهاد آموزشي را مرهون توجه و عنايات دولت نهم به آن دانست و گفت: امسال 540 هزار دانش آموز مازندراني در شش هزار آموزشگاه سال تحصيلي را آغاز مي كنند.
وي تعداد نيروي انساني در آموزش و پرورش مازندران را40 هزار نفر برشمرد و افزود به دليل بازنشستگي هاي پيش از موعد از رقم نسبت به سال مشابه حدود هشت هزار نفر كاهش يافته است.
فياضي افزود همزمان با بازگشايي مدارس 78 پروژه آموزشي در مازندران به بهره برداري مي رسد كه در نتيجه 60 هزار متر مربع به زير بناي آموزشي استان افزوده مي شود.
وي گفت: از 168 ميليارد و 500 ميليون ريال اعتبارات عمراني آموزش و پرورش مازندران، 25 ميليارد ريال به تجهيزات مدارس اختصاص يافته است.
وي همچنين زيباسازي سالانه 600 مدرسه در قالب طرح هجرت و افزايش مدال آوران المپيادهاي علمي را از توفيقات آموزش و پرورش مازندران دانست.
ك/2 506/1888/ 402 شماره 435 ساعت 14:25 تمام
يکشنبه 31 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]