واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: بسيجيان خراسان شمالي: بسيج سرنوشت جنگ را عوض كردند
شماري از بسيجيان و مسوولان فرهنگي خراسان شمالي گفتند: زماني كه نيروي داوطلب بسيجي وارد جنگ شد، سرنوشت جنگ عوض شد.
آنان روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا اظهار داشتند: بسيجيان در دوران هشت سال دفاع مقدس نقش برجسته اي داشتند و اگر نبود بسيج پيروزي نيز نبود.
آنان بر نهادينه شدن فرهنگ بسيجي در بين قشر جوان تاكيد كردند و گفتند: اكنون تداوم نظام نيز به بسيجيان نياز دارد.
مسوول بسيج دانش آموزي خراسان شمالي بر نقش بسيج در جنگ تاكيد كرد و گفت: نقش بسيج در جنگ غيرقابل انكار است و بسيج امتحان خود را پس داده است.
سرهنگ "حسن غزلي" با بيان اينكه تعداد شهدا، آزادگان و جانبازان بسيجي در جنگ بيش از ساير نيروها است، افزود: اين امر نشان از حضور پررنگ بسيجيان در هشت سال دفاع مقدس دارد.
وي گفت: پس از پيروزي انقلاب اسلامي هنوز نيروهاي مسلح ما ساماندهي نشده بودند كه جنگ نابرابر بر ما تحميل شد و اگر نبود حضور بسيج مردمي، پيروزي نيز به دست نمي آمد.
وي افزود: بسيج هميشه براي دفاع از نظام اسلامي آماده است.
او با بيان اينكه در قرآن اشاره شده كه براي دفاع از امت اسلامي و دين، حوادث و خطرات احتمالي خودتان را آماده كنيد، افزود: تشكيل بسيج در واقع از آموزه هاي قرآن به منظور آمادگي براي دفاع است.
وي گفت: اكنون لازم است كه فرهنگ بسيجي و آموزه هاي ديني را به نسل جوان منتقل كنيم زيرا اين قشر در تداوم انقلاب و نظام نقش دارند.
او افزود: رسانه هاي گروهي و نشريات در گسترش فرهنگ بسيجي نقش مهمي را مي توانند ايفا كنند.
وي ادامه داد: برگزاري همايش ها، جلسات عمومي و خصوصي، ارايه برنامه هاي تبليغي، استفاده از تكنولوژي نيز در گسترش و ترويج فرهنگ بسيجي نقش دارد.
وي همچنين به اتحاد و همبستگي نيروهاي مسلح در هشت سال دفاع مقدس اشاره كرد و گفت: اتحاد، پيروزي و جدايي، شكست را به همراه دارد.
اين مسوول افزود: پيروزي انقلاب اسلامي و توفيق در دفاع هشت ساله با اتحاد به دست آمد و اكنون تداوم اين نظام نيز نيازمند اتحاد ملت است.
يك فعال بسيجي ديگر نيز گفت: پيروزي هشت سال دفاع مقدس و همچنين انقلاب اسلامي تنها با وحدت و همبستگي شكل گرفت.
سرهنگ "محمدباقر شريفان" با بيان اينكه پيروزي دفاع مقدس بدون امكانات و تجهيزات جنگي به دست آمد، افزود: مقاومت، فرهنگ عاشورايي و تفكر بسيجي رزمندگان بود كه باعث پيروزي در جنگ نابرابر شد.
وي گفت: با پاسداشت و گراميداشت ياد و خاطره شهدا نيز انقلاب و نظام بيمه مي شود.
او اظهارداشت : فرهنگ عاشورايي و بسيجي بايد به جوانان و نوجوانان انتقال يابد زيرا كه رمز ماندگاري و پيروزي در تمامي عرصه ها تفكر عاشورايي و بسيجي بودن است.
وي نيز بر نقش موثر بسيج در دوران جنگ تاكيد كرد و افزود: وقتي كه نيروهاي داوطلب با اعتقاد الهي و ديني وارد كاري شوند، سرنوشت آن كار تغيير مي يابد.
دبير ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس در خراسان شمالي گفت: به فرموده امام خميني (ره ) اين جنگ براي كشور و ملت ما بركات زيادي داشت.
سرهنگ "سعادت جلال دوست" بر لزوم فراگير شدن فرهنگ ايثار، شهادت، از خود گذشتگي و مقاومت تاكيد كرد و گفت: پيام شهدا را بايد به جامعه و بخصوص قشر جوان و نوجوان انتقال دهيم.
وي افزود: رزمندگان و بسيجيان به وظيفه خود عمل كردند و با ازخودگذشتگي جنگيدند و اكنون نوبت ما است كه به وظيفه خود عمل كنيم و براي تداوم نظام و حفظ دستاوردهاي آنان تلاش كنيم.
ك/4 7184/626/659 شماره 232 ساعت 12:36 تمام
يکشنبه 31 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 213]