واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: جعفري جلوه: استفاده از هنررسانه سينما بهترين ابزار تبليغ فعاليتهاي فرهنگي است
فرهنگي. سينما.
معاون امور سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت : استفاده از هنررسانه سينما بهترين ابزار تبليغ فعاليتهاي فرهنگي است.
به گزارش ايرنا ، محمد رضا جعفري جلوه چهارشنبه شب در نخستين نشست صميمي سينماگران متعهد با مسولان سازمان اوقاف و امور خيريه اظهار داشت: آسيبي جدي در عرصه فعاليتهاي رسانهاي و فرهنگي هنري در كشور وجود دارد كه عليرغم تمام تلاشهاي صورت گرفته آنگونه كه بايد فعاليتهاي فرهنگي، هنري و رسانهاي به طور شايسته و بايسته به هم گره نخورده است يا فاصله معنا داري با نقطه تلاقي و ارتباطي دارد.
معاون امور سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي دوران كنوني سينماي كشور را خوب ارزيابي كرد و افزود : توجه به رويكردهاي اصيل، هدفمند و آينده ساز در عرصه فعاليتهاي فرهنگي ، هنري و سينمايي كشور از مهمترين شاخص هاي رشد و تعالي دوران كنوني كشور است.
وي در ادامه به اظهارات مقام معظم رهبري در سالهاي اخير پيرامون بحث فرهنگ در جامعه اشاره كرد و گفت : خوشبختانه سخنان رهبري در لايههاي دستگاهها و نهادها تسريع پيدا كرده و در سطوح موثر اجرايي و مديريتي از سطح يك انديشه آرام آرام به سطح يك برنامه و حتي اقدامات اجرايي تعريف شده در حال گسترش است.
معاون امور سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه به بحث پيوست فرهنگي اشاره كرد و گفت : مطرح شدن و اهميت اين موضوع براي تمامي فعاليت هاي كشور در حوزههاي مختلف اعم از صنعت، كشاورزي، آموزش و بهداشت وجود دارد و اين جريان نشاندهنده اين مطلب است كه هر فعاليتي نيازمند داشتن يك برنامه فرهنگي با دو هدف است.
جعفري جلوه در تشريح اين دو هدف گفت: يكي از اين اهداف تاثيري است كه آن فعاليت فرهنگي ميگذارد و ديگري وظيفهاي است كه فرهنگ و فرهنگسازي براي تشديد يا تكميل به سرانجام رساندن آن فعاليت بر عهده دارد كه اين امر امروز به طور گسترده و بيش ازپيش به دستور كار عيني مسولان كشور در نهادهاي اجرايي تبديل شده كه مهمترين اين نهادها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي است كه محوريترين متولي مديريت در عرصه فرهنگ كشور است.
وي افزود : در همين راستا معاونت سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي خود را موظف به ايجاد رابطه ميان بخشي بين دستگاههاي مختلف كشور و موضوعات گوناگون و متنوع در فعاليتهاي اجتماعي ميداند و خود را در خدمت تدوين و تبيين اين رابطه دانسته است.
معاون امور سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي فقدان رابطه ميان بخشي دستگاههاي كشور را يكي از جديترين آسيبهاي مطرح عنوان كرد و اظهار داشت : وزات فرهنگ و ارشاد اسلامي يك برنامه براي روابط بين بخشي تنظيم و ارائه كرده است.
وي در ادامه به تاليف كتابي تحت عنوان در مسير سينماي ملي توسط معاونت سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي اشاره كرد و گفت: هدف از تنظيم اين كتاب بازخواني و مكتوب كردن تكاليفي است كه به زعم ما ميتواند از سوي دستگاههاي مختلف كشور در قبال فعاليتهاي سينمايي انجام شود تا با بررسي اين فعاليتها و شناخت ديدگاههاي مختلف در اين زمينه برنامهاي مشترك ميان سينما و همه دستگاههاي مختلف كشور را ارائه كنيم.
جعفري جلوه افزود : منابع بسياري در كشور براي فرهنگسازي در اختيار دستگاههاي مختلف وجود دارد كه اين منابع بايد در يك رابطه تعريف شده به فعاليتهاي سينمايي سوق داده شود كه اين امر به يك برنامه عملياتي مشترك نياز دارد.
حجت السلام حيدر مصلحي نماينده ولي فقيه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خيريه نيز در اين نشست با اشاره به پيشينه و اهميت فرهنگ وقف گفت : وقف و موقوفات در گذشته اصليترين پشتوانه مراكز علمي و ديني بوده و اساسي ترين نقش را در پويايي و پيشرفت علمي مسلمانان ايفا كرده و بطور كلي هر جا تمدن بشري بخصوص اسلامي شكل گرفته به بركت وجود وقف و موقوفات بوده است.
پنجشنبه 28 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]