تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آغاز سال (حساب اعمال) شب قدر است. در آن شب برنامه سال آينده نوشته مى‏شود. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815435854




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

کنجکاوی‌های جنسی نوجوان را در حد نیاز پاسخگو باشیم


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: سلامت نیوز: حجت الاسلام بنی صدر گفت: طبیعی است که در ذهن هر نوجوان یک سری سوالات پیش می آید، اما لزومی ندارد که والدین پاسخگوی تمامی این سوالات باشند.

حجت الاسلام سید علی بنی صدر، محقق و استاد دانشگاه در گفت‌وگو با برنا در خصوص بلوغ زودرس و نحوه پاسخگویی به سوالاتی که در این زمینه از طرف فرزندان پیش می آید، گفت: این مساله در جامعه امروز یک مساله اجتناب ناپذیر است، یعنی سن آموزش و سن آشنایی با این مسایل در جامعه امروزی خیلی کمتر از قدیم شده و دانش آموزان و دانشجویان ما در این زمینه تفاوت های عمیقی با گذشته دارند.

وی در مورد نحوه مدیریت کردن این مبحث، توضیح داد: ابتدا اینکه نباید همه چیز فدای فرزندان شود و لزومی به برقراری تعامل با فرزند برای مدیریت این مساله نیست. طبیعی است که در ذهن هر نوجوان یک سری سوالات پیش می آید، اما هیچ الزامی وجود ندارد که والدین پاسخگوی این سوالات باشند.

بنی صدر همچنین اظهار داشت: سن این مطلب متفاوت است، گاهی صحبت از یک کودک 9 ساله است، گاهی در مورد یک فرزند 12- 13 ساله بحث می کنیم و گاهی صحبت از فرزندان بزرگتر است. به طور مثال، پسری که در آستانه بلوغ است و از سن 11- 12 سال عبور کرده، مناسب و متعادل است که برادر بزرگتر در این خصوص با وی صحبت کند و این مسایل را برایش توضیح دهد. به این دلیل که معمولاً برادران با یکدیگر رابطه ای دوستانه دارند و این معذوریت ها و محدودیت ها نسبت به برادر کمتر می شود.

وی تاکید کرد: بعد از برادر، پدر خانواده می تواند مساله را مدیریت کند و رابطه ای صمیمانه با فرزند خود ایجاد کند و تا حدی که رفع کنجکاوری کرده باشد مسایل را برایش بازگو کند تا کودک حس کند، پدرش دوست اوست و اگر در آینده مساله ای برایش پیش آمد، می تواند به پدر بگوید.

محقق و مدرس دانشگاه تاکید کرد: در خصوص دختران نیز به همین ترتیب، یعنی ابتدا در اولویت اول خواهر بزرگتر، بعد دوستان نزدیک که دارای حسن اخلاق هستند و در آخر، مادر می تواند مسایل را در حد نیاز برایش توضیح دهد. زیرا اگر این مسایل در آستانه بلوغ کنترل نشود، ممکن است افراد دچار مشکلات عدیده ای شوند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 148]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن