واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: امادگي كامل پليس راهنمايي و رانندگي در استانه بازگشايي مدارس
تهران / واحد مركزي خبر / مكتوب 1387/06/26
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي تهران گفت: در دو هفته نخست بازگشايي مدارس در شهر تهران رشد 30 درصدي تراكم ترافيك را داريم و در بيشتر شهرها نيز وضع همين گونه است.
به گزارش خبرنگار ما سرهنگ هاشمي كه در برنامه گفتگوي ويژه خبري شبكه دوم سيما سخن مي گفت افزود: براساس دستور فرماندهي نيروي انتظامي از تمام ظرفيت براي پوشش ترافيك در اين روزها استفاده خواهيم كرد و در اين مدت از 4500 نفر عوامل ستادي و انتظامي،280 گروه موتورسوار، 240 گروه خودرويي و دو فروند بالگرد در شهر تهران استفاده خواهيم كرد.
وي گفت : علاوه بر اين ها تمام ماموران انتظامي، پليس پيشگيري، كلانتري ها و معاونت هاي فرماندهي و انتظامي تهران بزرگ كمك خواهند كرد تا پوشش مناسب ايمني و ترافيكي در حاشيه مدارس داشته باشيم.
سرهنگ هاشمي با بيان اينكه تلاش داريم تا تمام سرويس هاي مدارس را كنترل كنيم تا از وسايل نقليه غير استاندارد استفاده نشود و همچنين بيش از ظرفيت مسافر سوار نكنند افزود: اگر سرويس ها غير مجاز باشند و يا داراي نقص در مدارك و يا صلاحيت وسيله نقليه باشند با آنها برخورد مي شود.
وي با اشاره به اينكه در 2 ماه گذشته جلسات هماهنگي ميان شهرداري، پليس، آموزش و پرورش، بخشداري و فرمانداري در شهرهاي مختلف برگزار شده است افزود: دانش آموزان مدارس حاشيه راهها براي عبور از عرض خيابان در نوبت هاي صبح و عصر آموزش ديده اند و نوع سرويس انتخاب شده امسال نيز تاكسي و تاكسي ون است.
سرهنگ هاشمي با بيان اينكه استفاده از سرويس مدارس يكي از مواردي است كه بايد در كشور نهادينه شود افزود: در اين زمينه ناهماهنگي هايي وجود دارد كه البته مي توان با محوريت آموزش و پرورش و مديران مدارس اين مسئله را حل كرد.
وي با بيان اينكه در شهر تهران 26 هزار و 500 دستگاه سرويس براي مدارس لازم است و تاكسيراني براي تامين سرويس مدارس اعلام آمادگي كرده است افزود: سرويس در مدارس دولتي و غير انتفاعي براي يكنواختي و اتخاذ روشي هماهنگ بطور يكسان مد نظر است.
وي گفت: در شهر تهران سرويس مدارس تاكسي تعيين شده است و وسايل نقليه شخصي و وسايل نقليه اي كه خارج از آن باشد نمي تواند وجاهت قانوني داشته باشد.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي تهران افزود : سرويس مدارس يكي از دغدغه هاي اوليا ، مربيان و پليس است و در سال هاي قبل بيشتر وسايل نقليه مورد استفاده براي سرويس مدارس غير مجاز و داراي نقص فني بود و تلاش داريم تا اين مشكل را به صورت مناسبي رفع كنيم و براي سال هاي آينده نظام مند شود.
وي گفت: سرويس دهي مطلوب تر براي حفظ ايمني و امنيت خاطر است و سرويس هاي مدارس بايد داراي معاينه فني، بيمه سرنشين و راننده با مجوز باشند و در صورتي كه مشاهده شود اين شاخص ها را ندارند در هفته اول مهر اعمال قانون و در هفته دوم متوقف خواهند شد.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي تهران افزود: آمار تاكسيراني در مناطق22 گانه آموزش و پرورش شهر تهران حاكي از آن است كه استقبال خوبي از تاكسي ها براي سرويس مدارس نشده است و تمايل بيشتر براي استفاده از وسايل نقليه شخصي است.
سرهنگ هاشمي گفت: در صورت استفاده مدارس از وسايل نقليه به غيراز تاكسي و ون براي جابجايي دانش آموزان، مسئولان مدارس در قبال حوادث احتمالي مسئوليت خواهند داشت و بايد پاسخگو باشند.
رئيس پليس راهنمايي و رانند گي تهران گفت: بر اساس آمار سازمان مطالعات شهرداري تهران 38 ميليون و 400 هزار متر مربع فضاي عبور در شهر تهران داريم و اگر بخواهيم ظرفيت عبور را با سرعت 30 كيلومتر در شهر تهران تعيين كنيم، حداقل 49 متر مربع فضا براي تردد هر وسيله نقليه نياز است و در نتيجه فضايي كه در سطح شهر تهران داريم براي 720 هزار دستگاه وسيله نقليه است.
وي افزود: با توجه به اينكه در دو طرف خيابان ها نيز 280 هزار وسيله نقليه پارك شده است، در نتيجه ظرفيتي كه براي عبور وسايل نقليه در سطح شهر تهران وجود دارد براي 440 هزار دستگاه وسيله نقليه است.
وي گفت: 3 ميليون و 600 هزار دستگاه وسيله نقليه در تهران داريم و هرسال نيز بر تعداد آن افزوده مي شود.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي تهران افزود: طرحي در دست تهيه است كه براساس آن محدوديت ها و ممنوعيت ها را كم كنيم و همه در شرايط يكسان از معابر استفاده كنند تا بتوانيم ترافيك رواني را در سطح شهر تهران ايجاد كنيم.
شفيعي سرپرست شوراي عالي ترافيك كشور نيز كه در اين برنامه حضور داشت گفت: دستورالعمل ستاد مهر رمضان براي كاهش ترافيك در آغاز سال تحصيلي ابلاغ و همچنين آئين نامه حمل و نقل دانش آموزان مدارس تصويب شده است كه در آن شركت هاي حمل و نقل، خودروهاي حمل دانش آموزان و وضع رانندگان مورد توجه قرار گرفته است.
وي از مردم خواست در روزهاي نخست بازگشايي مدارس از وسايل نقليه همگاني استفاده كنند تا با ترافيك هاي سنگين مواجه نشوند.
سرهنگ كياني رئيس پليس راهنمايي و رانندگي اصفهان نيز كه به صورت تلفني در اين برنامه شركت كرده بود گفت: امكانات كامل نيروي انتظامي اصفهان پيش بيني شده است و در سطح استان اصفهان 160 گروه خودرويي،100 گروه موتورسيكلت و حدود 1000 نفر نيرو آماده ارائه خدمت هستند.
وي افزود: همچنين 20 تيم نظارتي هماهنگ با تاكسيراني و اتوبوسراني براي نظارت بر سرويس مدارس در نظر گرفته شده است.
سرهنگ فريدي رئيس پليس راهنمايي و رانندگي آذربايجان شرقي نيز در گفتگويي تلفني با اين برنامه گفت: جلسات مختلفي در ماههاي گذشته براي هماهنگي هاي لازم برگزار و اقداماتي از قبيل خط كشي معابر مقابل مدارس، تعمير علائم و چراغ هاي راهنمايي انجام شده است.
وي گفت : حدود 16 كيلومتر خط اتوبوس تندرو در شهر تبريز ايجاد شده كه مورد استقبال مردم قرار گرفته است.
سه شنبه 26 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 193]