واضح آرشیو وب فارسی:حيات نو: امير سرتيپ ميقانى خبر داد:آغاز رزمايش بزرگ مدافعان آسمان ولايت
فرمانده قرارگاه پدافند هوايى خاتمالانبياء(ص) درباره توان پدافندى ايران در دفاع از بخشهاى حساس كشور و رفع تهديدات دشمن اظهار كرد: توانايى بسيار بالايى در دفاع از آسمان كشور داريم. ما توان كشف و مقابله با هواپيماها، موشكها و پهبادهاى دشمن را داريم. به گزارش ايسنا، امير سرتيپ خلبان احمد ميقانى طى سخنانى در نشست خبرى كه صبح يكشنبه درباره رزمايش مدافعان آسمان ولايت برگزار شد با تاكيد بر توانايى بالا در سيستمهاى جنگهاى الكترونيك تصريح كرد: در مصاحبهها، نشستهاى خبرى و رزمايش به بسيارى از اين توانمندىها نمىپردازيم؛ چراكه طبقهبندىهاى سرى دارد و تنها مىتوانيم به بيان برخى از اين توانمندىها بپردازيم.
وى در باره جزئيات بيشتر چگونگى انجام رزمايش مدافعان آسمان ولايت نيز گفت: اين رزمايش در منطقه بسيار وسيعى از آسمان كشور انجام مىشود و بيش از نيمى از كشور در صحنه رزم ما قرار دارد. همچنين دهها فروند هواپيماى سنگين در اين رزمايش شركت دارند و يگانهاى پدافند هوايى نيروهاى مسلح تحت كنترل شبكه يكپارچه هستند و در اين رزمايش شركت كردهاند. فرمانده قرارگاه پدافند هوايى خاتم الانبياء در ادامه با تاكيد مجدد بر ماموريت اصلى اين قرارگاه يعنى حفاظت از قلمروى هوايى كشور تصريح كرد: يگانهاى مختلف پدافند هوايى در سطح نيروهاى مسلح كشور تحت كنترل عملياتى اين قرارگاه هستند و هدايت تمركزى روى همه اينها از سوى مركز پدافند هوايى كل كشور انجام مىشود و كليه اين يگانها از سوى اين مركز كنترل مىشوند.
وى اضافه كرد: در اين رزمايش همچنين هدايت غيرتمركزى را در بخش وسيعى از كشور انجام خواهيم داد. در اين رزمايش كه بيش از نيمى از فضاى كشور را به خود اختصاص مىدهد، رزمگاههايى نيز داريم كه توسط شبكه يكپارچه در مركز عمليات پدافند هوايى كل كشور به صورت هدايت مركزى و غيرمركزى كنترل مىشود. وى همچنين درباره تجهيزات و سيستمهاى جديد آزمايش شده در اين رزمايش عنوان كرد: در رزمايش مدافعان آسمان ولايت اكثر قريب به اتفاق سيستمهاى ما براى جنگ نامتقارن بهينهسازى شده است. سيستمهايى را نيز داريم كه توليد و نوسازى شدهاند و مىتوان گفت بيشترين حجم نوسازى و بهينهسازى سامانهها را داريم كه همگى آنها متناسب با دفاع غيرمتقارن هستند. فرمانده سابق نيروى هوايى جمهورى اسلامى ايران در پاسخ به سوالى درباره خريد تجهيزات جنگى از خارج از كشور خاطرنشان كرد: امروز بخش عمده نيازمندىهاى خود را در داخل كشور تامين مىكنيم و توانايى اين كار را داريم و در عين حال با برخى از كشورها نيز قراردادها و توافقاتى داريم.
ميقانى در برابر اين سوال كه آيا ايران تجهيزاتى نظير سپر ضد موشكى دارد يا خير؟ پاسخ داد: ما طرحهايى براى حفاظت از مناطق حساس و حياتى خود داريم كه در حال حاضر نيز مستقر هستند. وى اضافه كرد: انجام رزمايش آسمان ولايت در راستاى ارتقاى آمادگى دفاعى ماست؛ چراكه ملت بزرگى مانند ايران هميشه بايد آماده باشد تا بتواند در ابعاد مختلف رو به جلو حركت كند. وى رزمايش مدافعان آسمان ولايت را داراى سه مرحله توصيف كرد و گفت: در مرحله اول دشمن فرضى اقدام به شناسايى منطقه عمليات و انجام اقدامات ضدالكترونيكى و نيز جمعآورى اطلاعات مىكند و نيروهاى خودى نيز به شناسايى دشمن و ايجاد اخلال روى سامانههاى رادارى و سامانههاى دشمن فرضى مىپردازند و جمعآورى اطلاعات نيز انجام مىشود.
ميقانى ادامه داد: در مرحله دوم دشمن به سيستمهاى پدافند هوايى و رادارهاى ما حمله مىكند كه نيروهاى خودى با آنها به مقابله مىپردازند. در مرحله نهايى نيز دشمن به مناطق حساس ما حمله مىكند كه ما با كليه سامانههاى دفاعى خود و دشمن مقابله مىكنيم.
دوشنبه 25 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 213]