واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: اخبار كوتاه
زلزله دوباره در قشم، مردم اين جزيره
را به وحشت انداخت
زلزله مجدد در حوالي جزيره قشم، مردم را به وحشت انداخت و نيروهاي امداد و نجات هرمزگان را به حالت آماده باش درآورد.
به گزارش فارس از بندرعباس، زلزله اي به قدرت 4/3 درجه در مقياس امواج دروني زمين (ريشتر) ساعت 9 و 51 دقيقه و 48 ثانيه صبح ديروز، منطقه سوزا از توابع قشم را لرزاند.
مدير كل ستاد حوادث غيرمترقبه هرمزگان در تماس تلفني خبرنگار فارس گفت: نيروهاي امداد و نجات استان پس از وقوع اين زمين لرزه به حالت آماده باش مجدد درآمدند.
ياسر حزباوي افزود: مردم منطقه سوزا و شهروندان قشم با وقوع اين زمين لرزه به وحشت افتاده و خانه هاي خود را ترك كردند.
خسارت 17 ميليارد ريالي سيل
به امكانات و تاسيسات شهرستان ماكو
فرماندار ماكو گفت: سيل بيش از 17 ميليارد ريال به تاسيسات و امكانات اين شهرستان خسارت وارد كرده است.
صفر آثري در گفت وگو با ايسنا، افزود: در پي شدت گرفتن بارش باران در شهرستان ماكو، سيلاب به تاسيسات و امكانات زيربنايي شهري و روستاي اين شهرستان 17 ميليارد و 703 ميليون ريال خسارت وارد كرد.
وي ميزان خسارات وارده در بخش كشاورزي را 7 هزار و 203 ميليون ريال عنوان كرد و افزود: به يك هزار هكتار از اراضي كشاورزي شهرستان ماكو خسارت وارد شده است.
آثري با اعلام اين كه 55 واحد مسكوني دراثر سيل خسارت ديده اند، افزود: به 50 مسكن روستايي و پنج مسكن شهري صدمه وارد شده است كه ميزان خسارت وارده به خانه هاي مسكوني اين شهرستان، دو هزار ميليون ريال است.
از بين رفتن 40 درصد از باغات پسته قزوين
مدير گروه باغباني سازمان جهاد كشاورزي استان قزوين گفت: سرماي شديد زمستان گذشته 30 تا40 درصد باغات پسته استان را از بين برده است.
مهندس محمد پيله فروش در گفت وگو با ايسنا، افزود:500 هكتار از دو هزار و500 هكتار باغات سنتي بارور قزوين به كشت پسته اختصاص دارد كه به علت سرمازدگي در سال جاري توليد اين محصول با كاهش مواجه بوده است.
وي افزود: در اثر سرما و يخبندان دي ماه سال 86 ، پسته استان يكي از محصولاتي بوده كه بيشترين خسارت را از نظر شاخساري و توليد محصول ديده است.
وي درباره ميزان پسته توليدي استان، گفت: سالانه 2500 تن پسته در استان توليد مي شود ولي با توجه به خسارت هاي ناشي از سرما و كاهش توليد در سال جاري، قيمت پسته افزايش خواهد يافت.
وي خاطر نشان كرد: درختچه هاي تجاري غيربومي كه از استان كرمان وارد شده، بيشترين خسارت را ديده اند ولي در مقابل به ارقام بومي قزوين چون به محيط سازگارتر بودند، خسارت كمتري وارد شده است.
صيد و تكثير گونه مونودون ميگو
براي نخستين بار در كشور در زاهدان
مديركل شيلات سيستان و بلوچستان با بيان اينكه از ابتداي سال جاري تاكنون در عرصه تكثير و پرورش ميگو (گونه مونودون) به توفيقات زيادي دست يافته ايم، افزود: اين در حالي است كه براي نخستين بار در كشور گونه مونودون صيد و تكثير شده است.
مهندس غلامرضا سندگل در گفت وگو با ايسنا خاطرنشان كرد: سازگاري اينگونه با شرايط آب و هوايي منطقه موجب شد تا لاروهاي ذخيره شده در طول يك دوره كمتر از دو ماه با وزني معادل شش گرم برسد و تعداد 30 هزار قطعه از اين لاروها به منظور بازسازي ذخاير اين گونه ارزشمند، در گواتر رهاسازي شد.
وي گفت: همچنين وزن لاروهاي مونودون كه اواسط خردادماه گذشته براي مولدسازي در استخرهاي آزمايشي ذخيره سازي شده اند هم اكنون به 12 گرم رسيده است و اين در حالي است كه وزن گونه اينديكوس در مدت زمان مشابه تنها به هشت گرم رسيده است.
مديركل شيلات استان سيستان و بلوچستان تاكيد كرد: براي توسعه و تكثير، بازسازي ذخاير و مولدسازي گونه مونودون براي دوره هاي آتي، دوره جديد صيد مولد مونودون آغاز شد كه تاكنون تعداد 100 قطعه مولد از آب هاي منطقه توسط صيادان صيد شده است.
احيا و بازسازي بيش از 5 هزار هكتار
از عرصه هاي جنگلي گيلان در سال جاري
رييس اداره جنگلكاري و پارك هاي اداره كل منابع طبيعي استان گيلان گفت: در سال 87، بيش از 3500 هكتار از عرصه هاي جنگلي استان گيلان توسط بخش خصوصي و 1550 هكتار از اين عرصه ها از محل اعتبارات دولتي احيا و بازسازي خواهد شد.
به گزارش ايسنا مهندس رضوان محمدپور اظهار كرد: از سال 1359 تا پايان سال 86، بيش از 81 هزار و 681 هكتار از عرصه هاي استان گيلان توسط بخش دولتي و از سال 1371 تا پايان سال 86، بيش از 42 هزار و 958 هكتار از عرصه هاي استان توسط بخش خصوصي با گونه هاي افرا، توسكا، بلوط، گيلاس وحشي و غيره احيا» شده است.
وي افزود: در سال جاري، پروژه ملي صيانت از جنگل هاي استان در دو بخش توليد نهال و صيانت و توسعه جنگل هاي شمال كشور با اعتبار بيش از يك ميليارد و 5500 ميليون تومان اجرا خواهد شد.
مهندس محمدپور تصريح كرد: همچنين در سال 87، پروژه هاي توسعه و تجهيز پارك هاي جنگلي، تكميل سه پارك جنگلي و مراقبت و نگهداري از جنگلكاري هاي سنواتي استان گيلان با اعتبار 900 ميليون تومان به صورت استاني به اجرا در خواهد آمد.
شهرداري اصفهان در خصوص
شهرداري الكترونيكي حائز رتبه دوم در كشور شد
گروه شهرستانها: شهرداري اصفهان در خصوص شهرداري الكترونيكي و همچنين خدمات الكترونيكي سازماني حائز رتبه دوم در كشور شد. سازمان فاوا كه به نمايندگي از شهرداري اصفهان در اولين كنفرانس نظام اداري الكترونيكي- نوآوري و شكوفايي در نظام اداري الكترونيكي جشنواره سايت هاي سازماني و اتوماسيون اداري در تاريخ 6 و 7 مرداد ماه 1387 در محل همايش هاي بين المللي رازي شركت كرده بود، توانست در خصوص شهرداري الكترونيكي و همچنين خدمات الكترونيكي سازماني رتبه دوم در كشور را به دست آورد.
آغاز عمليات احداث بزرگترين
پل روگذر كابلي شمال كشور در بابل
گروه شهرستانها: به زودي عمليات احداث بزرگترين پل روگذر كابلي شمال كشور در بابل آغاز مي شود.
به گزارش روابط عمومي شهرداري بابل اين مطلب را مهندس حميد سفيدگر بائي، شهردار بابل در جريان بازديد از پروژه هاي عمراني شهرداري بيان كرد و گفت: با توجه به ترافيك بسيار سنگين در ورودي شهر بابل از محور قائم شهر، به زودي عمليات احداث بزرگترين تقاطع غيرهمسطح كابلي شمال كشور در ميدان شهيد كشوري بابل و به طول 256 متر و عرض 17/40 متر آغاز مي گردد. وي افزود: خوشبختانه احداث اين پل روگذر در شوراي ترافيك استان مازندران نيز به تصويب رسيده است كه با خاتمه يافتن فاز 2 مطالعات طراحي پل، شهرداري اقدام به انتخاب پيمانكار خواهد نمود. به گفته شهردار بابل پيش بيني اوليه از برآورد احداث اين پل 70 ميليارد ريال است.
يکشنبه 24 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]