تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مؤمن را از سيمايش مى شناسيم و منافق را از نشانه هايش.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860639592




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي آذربايجان شرقي: مشكلات خانوادگي و روابط ناسالم از عوامل اصلي فرار دختران است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي آذربايجان شرقي: مشكلات خانوادگي و روابط ناسالم از عوامل اصلي فرار دختران است
خبرگزاري فارس: معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان آذربايجان شرقي گفت: فرار از خانه جز رفتارهايي است كه در حال شايع شدن در بين كودكان و نوجوانان بوده و اين امر مي‌تواند تبعات منفي براي فرد و خانواده و حتي جامعه بوجود آورد.


به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه اطلاع رساني پليس آذربايجان شرقي، صمد فرامرزي درباره معضل فرار دختران از خانه بويژه در استان آذربايجان شرقي افزود: با توجه به پيامدهاي فرار از خانه در جامعه، بايد اين پديده را از آسيب‌هاي اجتماعي جدي به حساب آورد بطوريكه مي‌توان فرار را يكي از زمينه‌هاي گسترش انحراف در جامعه دانست.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان آذربايجان شرقي گفت: با توجه به مطالعات دقيق و نظرسنجي‌هاي بعمل آمده، برآوردها نشان مي‌دهد اين استان با توجه به تمهيدات ويژه پليس و مذهبي بودن خانواده‌ها، مسأله فرار از خانه حل شده و درصد كمي از كودكان و نوجوانان را شامل مي‌شود.
فرامرزي افزود: باتوجه به اهميت و ضرورت مسئله لازم است كه به صورت كارشناسي به موضوع پرداخته و راهكارهاي مناسب را ارائه كرد.
وي عوامل اقتصادي شامل فقر و بيكاري، زياده خواهي و انتظارات نابجاي مالي، عوامل اجتماعي شامل رشد سريع شهرنشيني، مهاجرت، رشد سريع جمعيت، فقدان و كمبود امكانات زيربنايي مانند آموزش، بهداشت،عوامل فرهنگي شامل ضعف اخلاقي، سست شدن بنيادهاي اعتقادي در برخي خانواده‌ها، تأثير رسانه‌هايي همچون ماهواره، اينترنت و مدگرايي و عوامل خانوادگي، خانواده پرجمعيت، طلاق والدين، مرگ والدين، اعتياد والدين، سوء استفاده‌هاي غيراخلاقي و بي‌سوادي از دلايل متعدد دخيل در ايجاد شرايط فرار است.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان اظهار داشت: بررسي‌هاي صورت گرفته از مراجعان به مركز مشاوره معاونت اجتماعي استان آذربايجان شرقي، حاكي از آن است كه علت اصلي فرار دختران در اين استان مشكلات خانوادگي و فردي و روابط ناسالم است كه اين دو عامل باعث بهم ريختن تعادل روحي و رواني فرد شده و زمينه را براي فرار از خانه فراهم مي‌كند.
فرامرزي با اشاره به تحقيقات و بررسي‌هاي بعمل آمده نسبت به دلايل فرار دختر نوجوان از خانه گفت: از دلايل عمده فرار دختر نوجوان از خانه مي‌توان عدم محبت از طرف خانواده ،عدم توجه خانواده در معاشرت‌ها و مراودت‌هاي دختر كه باعث ارتباط ناسالم با ديگران مي‌شود
و اعتماد بيش از حد دختر نوجوان به دوستان خود از مهمترين علل انحراف وي محسوب مي‌شود كه اين امر باعث اغفال وي از سوي دوستش شده و اسير باندهاي غيراخلاقي شده است.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان با هشدار به والدين در مورد مراقبت از رفتار فرزندان خود گفت: والدين بايستي رفتارهاي محبت‌آميز و دوستانه‌اي با فرزندان خود برقرار كنند و دوستان فرزندان خود را شناخته تا دوستان ناباب و افراد بزه كار آنها ر اغفال نكنند.
وي در پايان با اشاره به اينكه متأسفانه برخي از دختران و پسران با اعلام اينكه به كلاس‌هاي فوق‌العاده، كتابخانه و يا مراكز تفريحي و تفرجگاه‌ها مي‌روند، در پي سهل انگاري والدين با افراد بزه كار آشنا شده و گرفتار اين گروه‌ها و افراد مي‌شوند، گفت: والدين بايستي رفت و آمد فرزندانشان را كنترل و با سركشي مداوم از مدارس آنها ضمن اينكه وضعيت تحصيلي آنها را از اين طريق پيگيري كنند، از رفتار آنها و يا احياناً عدم حضور آنها در مدرسه مطلع شوند.
انتهاي پيام/ف
 يکشنبه 24 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 189]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن