واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: مدير عامل بيمه ايران در گفتگو با ايلنا: بيمه ايران 50 ميليارد تومان به حساب راهنمايي و رانندگي واريز كرد
تهران- خبرگزاري كار ايران
بيمه ايران 50 ميليارد تومان از درآمد حاصل از صدور حق بيمه شخص ثالث را به حساب پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي واريز كرد.
جواد سهاميان مقدم، مدير عامل بيمه ايران در گفتوگو با خبرنگار ايلنا با بيان اين مطلب و با اشاره به اينكه با واريز اين مبلغ كه صرف ايمني راهها ميشود، پليس راهنمايي و رانندگي در كاهش تلفات رانندگي سهم به سزايي خواهد داشت، گفت: اين اقدام دولت سبب كاهش ضريب خسارت بيمه و نيز تلفات منجر به فوت و يا جرح در تصادفات رانندگي ميشود.
سهاميان خاطر نشان كرد: اگر بتوانيم فرهنگسازي را در بيمه فراگير كنيم، گامي اساسي در كاهش ضريب خسارت برداشته خواهد شد؛ ضمن اينكه تاثيرات اجتماعي ناشي از فراگيري بيمه در سطح جامعه بسيار مطلوب است.
وي با اشاره به وارد شدن بيمه ايران به فاز عمليات اجرايي طرح تحول صنعت بيمه، گفت: بيمه ايران در راستاي فرمان رييس جمهوري براي تحول در صنعت بيمه دو گام جدي برداشت؛ نخست اينكه از لحاظ تئوريك جوانب كار را مورد بررسي قرارداد و پس از آن وارد عمليات اجرايي شد.
مديرعامل بيمه ايران تصريح كرد: در راستاي اقدامات انجام شده در بحث تئوريكي، شركتهاي بيمه كارگروههاي مختلفي تشكيل دادند تا چالشهاي صنعت بيمه را احصاء كنند و آن را به بحث و بررسي كارشناسان و اساتيد دانشگاه بگذارند.
وي افزود: در اين راستا از صاحبان صنعت نظرخواهي شد و نياز سنجي همراه با بررسي چالشها منجر به شناسايي راهكارها شد كه هم اكنون در دست بررسي و رسيدگي است. در كنار اين بررسيها مقرر شد تا برخي مصوبات هيات دولت وبرخي مصوبات شوراي عالي بيمه تصحيح و مورد ارزيابي مجدد واقع شوند.
سهاميان خاطر نشان كرد: هم اكنون بيمه ايران وارد حوزه عمل شده و اكتفا به بررسي تئوريك نكرده است؛ لذا بر اين اساس و طبق اولين ماده از فرمان رييس جمهور مبني بر مشتريمداري، طرح پرداخت خسارت در محل تعبيه شد كه ضمن هماهنگي با پليس راهنمايي و رانندگي پرداخت خسارت در محل وقوع حادثه بدون فوت وقت صورت ميگيرد تا بيمه گذاران مجبور نباشند براي دريافت خسارت خود بيش از اندازه معطل شوند.
وي افزود: اين كاربه تبع هزينه بسيار كمتري نسبت به روش پرداخت خسارت در پايانههاي پرداخت خسارت دارد؛ به عنوان مثال برخي از اين پايانهها مثل پايانه پرداخت خسارت ميدان فاطمي در فضايي به وسعت 8 هزار متر مربع صورت ميگيرد كه آزادسازي چنين فضايي ميتواند براي كسب و كار جامعه مفيد باشد.
مديرعامل بيمه ايران در خصوص بيمههاي خرد كه مورد تاكيد رييس جمهور بوده است نيز اذعان داشت: در اين خصوص نيز براي بيمه روستاييان با پست بانك توافقاتي داشتيم و بسياري از روستاييان را به واسطه اين تفاهمنامه بيمه كرديم. همچنين فرآوردههاي خوني قابل تزريق به افراد نيازمند را تحت پوشش بيمه قرار داديم تا اگر فرآورده آلوده بود و سلامت فرد را تحت الشعاع قرار داد، فرد استفاده كننده بتواند از دريافت خسارت برخوردار شود.
وي ابراز اميدواري كرد تا در راستاي سند چشم انداز بيست ساله در سال 1404 متوسط ضريب نفوذ بيمه در ايران به متوسط جهاني آن يعني 7.5 درصد برسد.
سهاميان مقدم در خصوص تمهيدات دولت در برابر تحريمها نيز ابراز داشت: دنيا آنقدر بزرگ است كه بتوان از ظرفيت هاي آن در نقاط مختلف جهان بهره برد ضمن اينكه ما ميتوانيم از ظرفيت هاي داخلي نيز حداكثر استفاده را ببريم.
مدير عامل بيمه ايران با بيان اينكه تحريمها براي ما زحمت داشته است، گفت: با افزايش 500 ميليون دلاري سرمايه بيمه ايران و نيز افزايش سرمايه 500 ميليون دلاري بيمه مركزي ميتوان صندوقهايي براي تشكيل بيمههاي اتكايي تعبيه كرد.
وي افزود: پيشنهاد من اين است كه كشورهاي عضو اپك صندوق بيمه اتكايي تشكيل دهند و يا كشورهاي غير متعهد و كشورهاي اسلامي صندوق بيمه اتكايي راهاندازي كنند.
سهاميان با اشاره به چالشهاي صنعت بيمه ابراز داشت: مهمترين چالش صنعت بيمه عدم اطلاعرساني وسيع و نبود مقررات شفاف است كه در اين بين بايد ادبيات مردم را با ادبيات بيمه نزديك كرد.
مديرعامل بيمه ايران به ضعف ديگري در صنعت بيمه اشاره كرد و گفت: ما در بحث تربيت نيروي انساني متخصص ضعيف عمل كرديم، بايد نيروهاي متخصصي را براي صنعت بيمه تربيت كنيم تا كار بر اساس اصول و كار كارشناسي پيش برود.
به گفته سهاميان موضوع كفايت سرمايه شركتهاي بيمه نيز از ديگر مشكلات بخش است كه بايد پيگيري و رسيدگي شود.
پايان پيام
كد خبر: 445646
شنبه 23 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]