تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى جوانان! آبرويتان را با ادب و دينتان را با دانش حفظ كنيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835840750




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سابقه تاريخي مسابقات رياضي


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: سابقه تاريخي مسابقات رياضي به زماني باز مي گردد كه مسابقات رياضي دانش آموزي در كشور مجارستان آغاز شد و پس از آن رفته رفته، كشورهاي ديگر به منظور تشويق و ترغيب دانش آموزان به فراگيري رياضيات به برگزاري مسابقات رياضي دست زدند تا اين كه در سال 1959 ميلادي كشور روماني به ابتكار برگزاري اولين المپياد بين المللي رياضي دست زد، در اولين المپياد فقط 6 كشور حضور داشتند ولي به مرور كشورهاي بيشتري به المپياد پيوستند.سال 1959 ميلادي (1338 هجري شمسي) بخارست پايتخت كشور روماني ميزبان 6 كشور اروپاي شرقي (بلوك شرق) به عنوان نخستين برگزار كننده المپياد رياضي بود. كشورهاي مجارستان, چكسلواكي, لهستان, اتحاد جماهير شوروي, بلغارستان و آلمان شرقي با مجموع 52 دانش آموز در اين دوره از مسابقات شركت كردند. چهار سال بعد كشور يوگسلاوي و در سال بعد از آن مغولستان به اين مسابقات پيوستند. در سال 1965 ميلادي فنلاند نخستين كشور اروپاي غربي بود كه به اين مسابقات ملحق شد. در سال 1967 ميلادي كشورهاي انگلستان, سوئد, فرانسه و ايتاليا, در سال 1969 كشورهاي باژيك و اتريش, در سال 1974 آمريكا و در سال 1977 الجزاير (به عنوان اولين كشور مسلمان) به عضويت اين مسابقات درآمدند. در سال 1987 جمهوري اسلامي ايران براي اولين بار در بيست و هشتمين دوره المپياد رياضي كه در كشور كوبا برگزار شد شركت نمود. هدف اوليه مسابقات, تشويق جوانان به مطالعه رياضي و كشف استعدادهاي درخشان دانش آموزان است (ناگفته نماند كه تا قبل از فروريزي نظام سوسياليستي در كشورهاي بلوك شرق, اين مسابقات, صحنه نوعي رقابت بين بلوك شرق و غرب نيز بوده است). كشورهاي بلوك شرق بصورت حرفه اي با المپياد برخورد داشته اند, ليكن پس از تغيير نظامهاي سياسي در اين كشورها, امروزه جنبه علمي بيشتر مورد توجه است. سابقه تاريخي مسابقات رياضي به 1984 ميلادي باز مي گردد كه مسابقات رياضي دانش آموزي در كشور مجارستان آغاز شد و پس از آن رفته رفته، كشورهاي ديگر به منظور تشويق و ترغيب دانش آموزان به فراگيري رياضيات به برگزاري مسابقات رياضي دست زدند تا اين كه در سال 1959 ميلادي كشور روماني به ابتكار برگزاري اولين المپياد بين المللي رياضي دست زد، در اولين المپياد فقط 6 كشور حضور داشتند ولي به مرور كشورهاي بيشتري به المپياد پيوستند. به طوري كه در حال حاضر بيش از 80 كشور با تيمهايي متشكل از 6 دانش آموز دبيرستاني در المپياد شركت مي كنند، و المپياد بين المللي راضي معتبرترين مسابقه بين المللي رياضي دانش آموزي است.مسابقات دانش آموزي رياضي در كشور ما نيز جايگاه ويژه اي يافته است. اولين مسابقه رياضي دانش آموزي در فروردين 1262 بين دانش آموزان برگزيده ستاسر كشور برگزار شد و براي اولين بار در سال 1366 تيمي به المپياد بين المللي رياضي اعزام شد، توفيق تيمهاي اعزامي در المپياد بين المللي رياضي موجب رونق اين مسابقات و علاقه مندي دانش آموزان زيادي به به شركت در المپياد ملي رياضي شده است، اين امر نوعي آموزش غير رسمي بسيار ارزنده را بين دانش آموزان كشور ما رايح كرده است كه دستاوردهاي بسيار ارزنده اي در تقويت بنيه علمي و ايحاد روحيه دانشوري به همراه داشته است، روحيه اي كه نويد بخش آينده است.

تاريخچه المپياد رياضي در ايران
مسابقات رياضي در كشور ما نيز جايگاه ويژه اي يافته است.اولين مسابقه دانش آموزي در فروردين 1362 بين دانش آموزان برگزيده سرتاسر كشور بر گزار شد. و در سال 1366 تيم شش نفره ايران به سرپرستي آقاي دكتر محمدعلي نجفي استاد دانشگاه صنعتي شريف (وزير سابق آموزش و پرورش) در هاوانا پايتخت كوبا براي نختسين بار در اين المپياد رياضي جهاني شركت كردند. در اين مسابقات كه با حضور 42 كشور و 243 دانش آموز از سراسر جهان برگزار مي شد, ايران با كسب يك مدال برنز توسط آقاي علي اصغر خانبان, به مقام بيست و ششم دست يافت. اين نتيجه با توجه با اولين حضور ايران در مسابقات بسيار عالي و دور از انتظار بود. با موفقيت ايران در اين مسابقات براي اولين بار كميته اي به عنوان كميته برگزاري مسابقات رياضي كشور از اساتيد دانشگاه, كارشناسان دفتر برنامه ريزي و تاليف كتب درسي وزارت آموزش و پرورش و دبيران كارآزموده رياضي تشكيل شد كه مسئوليت برنامه‌ريزي, طراحي سئوال, برگزاري مسابقات و تشكيل اردوي آمادگي دانش آموزان را بعهده گرفت.توفيق تيمهاي اعزامي درالمپياد بين المللي رياضي موجب رونق اين مسابقات و علاقه مندي دانش آموزان زيادي به به شركت در المپياد ملي رياضي شده است، اين امر نوعي آموزش غير رسمي بسيار ارزنده را بين دانش آموزان كشور ما رايح كرده است كه دستاوردهاي بسيار ارزنده اي در تقويت بنيه علمي و ايحاد روحيه دانشوري به همراه داشته است، روحيه اي كه نويد بخش آينده است.

چگونگي برگزاري مسابقات المپياد بين المللي رياضي
بعد از مراسم افتتاحيه با حضور مقامات فرهنگي كشور برگزار كننده, سرپرستان و دانش آموزان, مسابقات آغاز مي گردد. مسابقات عمدتاً طي 2 روز و با طرح 3 مسأله در هر روز به مدت 5 تا 6 ساعت برگزار مي شود. قبل از برگزاري امتحان, مسائل به رويت هياتهاي سرپرستي رسيده و آنها نيز نظرات خود را اظهار مي دارند. ترجمه صورت مسائل به عهده سرپرستان و تصحيح اوراق به عهده مصححيني از بين كشورهاي برگزار كننده تعيين مي شوند, و در نهايت با بحث و بررسي بر روي پاسخ مسائل توسط هيات ژوري و سرپرستان هر تيم, امتياز شركت كنندگان مشخص مي شود. در مراسم اختتاميه اعلام رتبه‌ها به ترتيب از انتها تا ابتداي جدول و متناسب با تعداد مدالهاي طلا, نقره و برنز دريافتي شركت كنندگان صورت مي‌گيرد. ارتباط هياتهاي علمي (سرپرستان) با يكديگر و تماسهاي بعدي آنان و انتقال تجربيات و آشنايي دانش آموزان با يكديگر, خارج از هرگونه دسته بنديهاي سياسي و تقسيمات جغرافيايي از ثمرات خوب اين گردهمايي هاست. در پايان مراسم, كشور ميزبان سال بعد, از كليه شركت كنندگان رسماً دعوت بعمل مي آورد. مرسوم است هر كشور كه خواستار شركت و اعزام تيم ملي رياضي خود به اينگونه مسابقات است مي بايست در سال اول تنها اقدام به اعزام ناظر به اين مسابقات بنمايد. به كشورهايي كه طي چند دوره شركت مرتباً كمترين امتياز را كسب كنند اختطار داده مي شود. اجراي بازديدهاي دسته جمعي و برنامه هاي تفريحي – هنري از ديگر اموري است كه در پايان اين نوع مسابقات مرسوم است.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 199]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن